Ще ми кажете ли, защо едно момиче, което обичах истински е била с мен само, за да ме "използва", така да се изразя, защото просто тя буквално ме прецака. Защо изобщо се занимавала с мен, като си има друг...? Защо ме баламосвала така, че дори да не се сетя за нещо подобно? Защо по дяволите съм бил така използван без да подозирам нищо?
Историята е следната преди 5-6 месеца, дойде това момиче до мен и искаше да се запознаем, съгласих се. Имах приятелки, които я познаваха и тя е казала на мойте приятелки, че ме харесва и т.н. Беше с 2 години по-голяма от мен. Помислих си, че ще имаме сериозна и искрена връзка, защото аз още като я видях исках да бъда с нея, но нямах смелостта да отида и да се запозная, но всичко си стана така както аз исках. Дойде, запознахме се и така започна връзката ни. През тези месеци, които бях с нея беше нещо... ПРЕКРАСНО... не мога да го опиша, но след тези 5-6 месеца, разбрах че тя ходила и със друго момче, но това момче е било в чужбина. След което всичко свърши... Защо точно аз трябваше да попадна на това момиче и така да не подозирам, че тя просто ме прецаква??? Не сме заедно от седмица и няколко дена вече, но не мога да спра да я обичам, колкото и да знам, че така ме прецакала... Не знам защо толкова ме боли или е от това, че съм бил прецакан или ...нз не мога да се сетя...
ЗАЩО МЕ БОЛИ ЗА НЯКАКВА, КОЯТО Е БИЛА С МЕН САМО, ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ПРАВИ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ И ТАКА ДА МЕ БАЛАМОСВА И ДА МЕ КАРА ДА Я ОБИчАМ ТАКА СИЛНО... Защо просто не мога да си кажа тази шибана к*рва ме прецака и не ми пука за нея ...и да стане така.