- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сродна душа
Случвало ли ви се е да говорите с даден човек и да имате чувството, че говорите със себе си? Случвало ли ви се е да казва онова, което бихте казали вие, да прави онова, което вие бихте направили? Случвало ли ви се е да погледнете в очите на другия и там да видите своите? Да чувствате този човек все едно живее във вас, сякаш сте едно? Случвало ли ви се е да обичате толкова много, че да чувствате, че без този човек не бихте могли да живеете дори секунда? Случвало ли ви се е да знаете, че този същия не може да живее без вас точно така, както вие не можете без него? Случвало ли ви се е да ви предлагат целия свят, а да искате само един човек? Да знате, че времето е пред вас, че всичко е прекрасно, че ще бъде вечно и това не ви плаши? Да усещате болката на другия, щастието му, сълзите му, усмивките му? Да държите сърцето му в ръце? А всяка сутрин щом отворите очи и го видите до вас да осъзнавате, че няма по- голямо щастие от това да откриеш сродната душа..![]()
[п.п. аз съм широкоскроен човек, така че в темата не става дума само за любов между момче и момиче, има много любови и желая да споделите кой колко обича някой и защо![]()
]
Имало едно време..
На половината от въпросите ти ми се е случвало
на втората - не![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Не,но би било дразнещо. Каак така някой ще има думата вместо мен?! Ще мисли като мен и моите думи ще излизат от неговата уста. Не позволявам! ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
с приятеля ми сме така![]()
If I played you like a toy?
"Когато всички мислят еднакво никой не мисли достатъчно."
Уолтър Липман
"Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш някого без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!"
Ричард Бах ("Едно")
"Мъдростта на един ум не се измерва по струпаните от него знания, а по способността му да открива нови истини."
И. Иванов
Смисъла е никакъв... Се едно си говоря сам? По-интерестно ще е ако човека отсреща има друга гледа точка на нещата.
Да,случвало ми се е.....със най-добрият ми приятел..Често се случва да мислим еднакво,да правим едно и също нещо..Като цяло ми се е случвало почти всички въпроси,но някои - Не
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Браво! +9 \Първоначално написано от hopekiller
/
![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
познавам такъв човек.но е хубаво,че поне малко се различаваме...![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Не ми се е случвало и не мисля,че искам да ми се случи.Мисля си,че така ще е безинтересно.Някой неща си губят смисъла.
"Случвало ли ви се е да говорите с даден човек и да имате чувството, че говорите със себе си? Случвало ли ви се е да казва онова, което бихте казали вие, да прави онова, което вие бихте направили? "
До тук да. И мразя когато се случва!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
по-клиширани въпроси не успя ли да зададеш или да се изразиш по по-банален начин?!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Първоначално написано от YouMakeMeSmile
И СПРЕТЕ С ТИЯ МИНИАТЮРНИ ШРИФТЧЕТА ВЕЧЕ!!Определено не е яко,а и не се чете![]()
Не!
Аз съм си единствена и като мен друг няма.![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Тц.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Използвано извън контекста това губи всякакво значение. Всъщност автора визира стадния принцип.Първоначално написано от hopekiller
Случвало ми се е с 2 познат - страшно умен е, по една или друга причина живеем далеч един от друг, всеки е зает, но винаги ни е интересно, като се засечем. Думите ни естествено не са еднакви, но често се случва да имаме много близки възгледи. И в това няма нищо странно - знанието не е монопол на един откривател. Както на вас може да ви хрумне идея за разказ да речем, така и на някой дру може д аму хрумне същото. Случвало се и ще продължава да се случва. Случило се и с радиото и с още много открития. Така, че нищо чудно....
егати сте хората значи
мисълта ми беше, че когато си влюбен всичко е прекрасно и розово, поне при мене![]()
Имало едно време..
Покрай тази сродна душа понякога започва да харесва на човека отсреща интересите му, любимите неща , мислите му и прочие. Но не трябва да става абсолютно идентично.Нека да има някаква граница все пак.Би било безралично така един вид.![]()
ми да ти кажа така не е интересно .. трябва да има разлика в характерите .. да се допълват взаимно, а не да се повтарят .. иначе много бързо ще ти омръзне човека срещу теб
Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Случи ми се преди 3 години и 2 месеца...от тогава ми е всекидневие!
Дори си имаме своя импретация на "счупеното" сърчице в скайп
"Моята половина и твоята половина"...а когато ги съберем получаваме нашето сърцеГотово да бие и живее...да посрещне всяко приключение,проблем,спънка или щастие което живота може да ни поднесе...защото отделно сме нищо...а заедно можем да покорим света!
П.П:Хриси!Обичам те!![]()
![]()
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!