Цитирай Първоначално написано от waller12345
Ще ми кажете ли, защо едно момиче, което обичах истински е била с мен само, за да ме "използва", така да се изразя, защото просто тя буквално ме прецака. Защо изобщо се занимавала с мен, като си има друг...? Защо ме баламосвала така, че дори да не се сетя за нещо подобно? Защо по дяволите съм бил така използван без да подозирам нищо?

Историята е следната преди 5-6 месеца, дойде това момиче до мен и искаше да се запознаем, съгласих се. Имах приятелки, които я познаваха и тя е казала на мойте приятелки, че ме харесва и т.н. Беше с 2 години по-голяма от мен. Помислих си, че ще имаме сериозна и искрена връзка, защото аз още като я видях исках да бъда с нея, но нямах смелостта да отида и да се запозная, но всичко си стана така както аз исках. Дойде, запознахме се и така започна връзката ни. През тези месеци, които бях с нея беше нещо... ПРЕКРАСНО... не мога да го опиша, но след тези 5-6 месеца, разбрах че тя ходила и със друго момче, но това момче е било в чужбина. След което всичко свърши... Защо точно аз трябваше да попадна на това момиче и така да не подозирам, че тя просто ме прецаква??? Не сме заедно от седмица и няколко дена вече, но не мога да спра да я обичам, колкото и да знам, че така ме прецакала... Не знам защо толкова ме боли или е от това, че съм бил прецакан или ...нз не мога да се сетя...
ЗАЩО МЕ БОЛИ ЗА НЯКАКВА, КОЯТО Е БИЛА С МЕН САМО, ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ПРАВИ В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ И ТАКА ДА МЕ БАЛАМОСВА И ДА МЕ КАРА ДА Я ОБИчАМ ТАКА СИЛНО... Защо просто не мога да си кажа тази шибана к*рва ме прецака и не ми пука за нея ...и да стане така.
Еми що не можеш да си кажеш, щото имаш чувства към нея...
Иначе кофти история братле, ама какво друго ти остава освен на продължиш напре? Нищо не можеш да направиш по въпроса, щото с насила хубост не става.
Време е да помислиш малко с главата, и да разбереш, че не те заслужава.
А и светът не свършва с тази мома