Хубаво е човек да се храни здравословно но е зле да се вманиячаваш и като хапнеш нещо по-вредно да се чувстваш зле/гузно.... Също - ти се храниш супер малко (знам те аз..![]()
![]()
)което не е хубаво за организма-спортуваш все пак;трябва ти енергия.Опитай се да засилиш апетита си и да ядеш това което ти е вкусно(като хапнеш нещо вредно да не се чувстваш гузно и притеснено).Ако не можеш да се справиш сама с това да спреш да се вманиячаваш ще трябва да потърсиш помощ-отиди на лекар! Последиците може да са развиване на друго хранително разтройство(анорексия;були мия) или просто непрекъснато ще си в стрес и депресия в следене на килограми и калории което разваля качеството на живота ти и здравето..
Живей спокойно без да се притесняваш и да си разваляш настроението заради храненето;теглото и такива глупости... Спортуваш и се движиш активно тъй че няма страшно.. Дано съм ти помогнала малко.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn