.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Изпити...

Изпити...

Наближават изпитите след 7 клас. Аз лично започвам доста да се притесявам. Вие как сте - чувствате ли се подготвени, мислите ли, че ще ви приемат там където искате?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: Изпити...

Цитирай Първоначално написано от bori96
    Наближават изпитите след 7 клас. Аз лично започвам доста да се притесявам.
    И аз,и аз..
    Вие как сте - чувствате ли се подготвени,
    Не,изобщо НЕ се чувствам подготвена
    мислите ли, че ще ви приемат там където искате?
    НЕ..Ама дано ме приемат,де
    Иначе вие решихте ли вече,къде ще кандидатствате ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Оф боже, стига бе хора. Успокойте се.. знам, че това е един път, че искате да влезете там където искате и вярвам, че ще го постигнете. Не треперете. Просто се подготвяйте, решавайте задачи, и когато дойде денят се съсредоточете, а не да ревете и да треперите. Ще влезете там, където искате, спокойно! Вярвайте в себе си и възможностите си!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

а кога са ви изпитите..коя дата?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    а кога са ви изпитите..коя дата?

Български език и литература 27 май 2010 г.
    Чужд език 28 май 2010 г.
    Математика 31 май 2010 г.
    КОО "Обществени науки,
    гражданско образование и религия" 01 юни 2010 г.
    КОО "Природни науки и екология" 02 юни 2010 г.

Голям фен
    Не се притеснявайте : ) ! Всичко ще мине гладко ! Баловете са по-ниски, отпускат свободни места, така че ще успеете. Апък и то преди изпит всеки се чувства 'неподготвен' и си казва нещо от сорта на "можеше да се подготвя по-добре". Споко, ще се справите !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ахах... колкото повече се притеснявате ,толкова по-ниски оценки ще изкарате.

Аз като кандидатствах мислех,че ще имам по Математика най-много 3 ,а по Бг 4... и то какво се оказа

Математика: 3,750
    Български: 4,750

Задачите по Математика бяха доста трудни и някои дори не бях ги и чувала,но.. Пък и към 30 задачи ги направих онче бонче, щото ония квестор излъга като ми каза,че остават 30 минути,а е оставал цял час и половина!!!!!!!!!!!!!!!!! ,а другите задачи ги реших или просто разчитах на късмет,като търся най-логичния отговор.

По Български направих тооолкова тъпи грешки,чеее.... Иначе беше лесна
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

мда...не се шашкайте и всичко ще е на шест
    и аз като ели си изкарах едни добри оценки, а яко се бях притеснила защото на последните пробни изпиити се издъних
    иначе имах по бел 5,286 а по мат 4,786
    по бел толкова си и очаквах, доста зле бях /като се има в предвид че повечето хора имаха над 5,50/...а мат беше яко налучкване, ама явно успешно ама то някои зад им беше логичен отг и без да мога да ги решавам....
    а да ви кажа...носете си шоколадче на изпита, не толкова за да го ядете а на опаковката може да си запишете отг. за да си ги проверите като се върнете в къщи /попринцип на мен не ми дадоха да си ги запиша/

а вие защо си нямате такава тема от по-отдавна? по едно време май имаше ама зачезна на някъде...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    не се шашкайте - балът на училищата със всяка година слиза с по 1 единица надолу, но за сметка на това тестовете стават все по шитави. Но все ще вържете 3 по математика и 3 по бг с научкване, а мога да ви каажа че по БЕЛ изпита миналата година не беше чАААААААК толкова труден. Ако сте учили съвестно и сте ходили на уроци/курсове, ще видите че не е чак толкова лошо. Аз също бях много наплашена, не беше кой знае какво, но си беше криза и ето че си изкарах 3.80 по математика и 5.14 по БЕЛ и бала ми стигна дори до СМГ (където щях да влизам, но се отказах) Много ми е интересно кви ще са баловете тая година. Направо не мога да ги гледам
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

М дам .. притеснявам се , но предполагам,че е нормално И да , надявам се да ме приемат там , където съм си наумила

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    а вие защо си нямате такава тема от по-отдавна? по едно време май имаше ама зачезна на някъде...
    Ми имаме си тема,ама не е много активна:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

Хмм ... всички казват,че ще са трудни,но мене все ми се струва,че ще са горе доло лесни.. В смисъл.. Всяка година са панираме ауу ще имаме матура ала бала.. пък накрая някакви мега тъпи въпроси и от 25 въпроса 2-3 са по труднички..
    Тая година все пак ще се кандидатства с тази оценка.. Може би ще ги дадат по труднички.. Днес имахме пробен по БЕЛ (от Русе съм) за другите градове незнам в неделя ми е пробния по математика.. Общо взето повече се притеснявам за този по БЕЛ.. ноо каквото стане стане..

П.п ако има някой от Русе може ли да ми каже горе доло с какъв бал се влиза в икономическия защото само от там не са идвали да ни дават брошури и темподобни ..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    П.п ако има някой от Русе може ли да ми каже горе доло с какъв бал се влиза в икономическия защото само от там не са идвали да ни дават брошури и темподобни ..
    Миналата година бала за там беше доста нисък..Както е и с останалите гимназии..Като цяло всички "елитни" училища пропаднаха...Но към въпроса:
    Минимален:21,606
    Максимален:31,803
    Среден:26,7045

Мега фен Аватара на ameli
    мене ме е страх.. и то доста.. въпреки, че знам, че ще ги направя

на пробните имам високи резултати, а казват, че на истинските са по-високи..

ох .. нз.. изпитите наближават все повече и повече, а мен ме обземат прекалено смесени чувства
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Айде и аз да се включа,въпреки че съм 8 клас .. и мен ми предстои изпит по математика .. ии какво да ви кажа..Притеснявате ли се..мм..всичко ви излиза от главата,панирате се и дотам .. Не се шашкайте .. Айде успех на всичкии
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на L0ST
    По БЕЛ няма какво да кажа - пълна трагедия съм там. Иначе за математиката е хубаво да си проверявате. Аз най-често бъркам простите неща - я някой знак сгрешен, я някое просто артиметично действие сбъркано и т.н., за което се взимат точки ивсъщност на тест при сбъркан знак няма как д получите отговора и т.н. . Няма смисъл сега да треперите - каквото стане. Има още малко време - порешавайте задачи, тестове и така. Важното е когато се явявате да не се панирате нещо и да блокирате тотално, защото вече става сериозно. ХУбавото също е, че и нивото да другите вече е доста ниско и ако си намислил да влезеш някъде и си се трудил поне малко имаш голям шанс да влезеш.
    Lexynnka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си