Здравейте. Mоже да има такава тема.. Значи искам да ви питам за фон дьо тена на MAC (Mисля, че така се пишеше). Някой от вас ползва ли такъв ?
Доволни ли сте ? И колко г/д стрyва ?
Mерси предварително..![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
MAC е много добра фирма за производство на козметика,и съм чувала,че всичките им продукти са страхотни,и естествено скъпи.![]()
Много са добри , а ценита са суупер изгодни!
100 мл хидратиращ ФДТ МАС си взех за 40лв. , което е съвсем приемливо - все пак 100 мл !!
Обикновено са по 30-40мл.
To infinity and beyond.
Естествено , ама НЕ !!Първоначално написано от titinkaa
Цените са съвсееем , ама съвсем нормални.
To infinity and beyond.
Под скъпо н еисках да кажа,че са прекаленооооо скъпи,че да не може нормален човек да си позволи нещо.Исках да кажа,че сега в тая криза момичето може да е малко затруднено и затова ог казах,да не се учуди като иде в магазина.
Не се заяждам просто мнение![]()
Да цената наистина ме устройва. А да те питам.. зимата държи ли ?
незная дали стои естествено, но ето този http://www.beautyandthedirt.com/wp-c...is-healthy.jpg седи мн. естествено..![]()
Чувала съм повече отрицателни мнения за него, отколкото положителниАз сега съм със ластинг перформанс на МАКС ФАКТОР и съм повече от доволна
Изобщо не ми личи, че съм с фдт, а едновременно с това се прикриват недостатъците
![]()
Яяяя,откога продуктите на М.А.C. се продават в България?
И още нещо,за кой фон дьо тен на марката става въпрос,защото има стикове,като пудри,течни и т.н.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Искам да знам къде ги продават тея продукти на MAC,магазин,адрес,ако може за Пловдив,или интернет адрес за поръчка,но да не е скъпа доставката?!
Мисля, че ги има само в София, в новите молове. Сердика и нещо друга беше.
Влезнах в сайта на МАК и пише че при поръчка за 50 долара ще си получиш нещата без да плащаш доставка
Ако някой е влизал в магазина на Мак, моля да сподели ориентировъчните цени на продуктите. Интересуват ме най-вече сенките и пигментите, обаче като се замисля, всичко ме интересувазатова ви моля да споделите впечатления.
![]()
Написани са отстрани на продуктите и то много дискретно, само ако огледаш добре ще видиш.Първоначално написано от Molzinka
Пигментите са по 40, сенките по-малко. Лосиона за почистване на очен грим около 40, четки от 24 до около 50, мисля. Лаковете са около 18-20, балсамите са устни 24-5.
Das Feuer liebt mich
Много ти благодаря!!Първоначално написано от BlackMeow
![]()
МоляПървоначално написано от Fresa
Между другото тук имаше тема за козметика която не се тества върху животни - MAC са такава.
Das Feuer liebt mich