- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ПОМОЩ!!!!
Здравейте,понеже сме за последна година в нашето училище ( 8 клас ) трябва да измислим нещоо като сценарий за изпращането ни .. нещо към учителите .. моля ви да давате идеи или ако сте участвали в такива мероприятия да споделите как е протекло и точно в каквоо се е състояло .. ще съм ви много благодарна![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
Изгаврете се за последно с тях. Смисъл имитирайте ги или ддз, някакви класации да направите, аз съм била на такива - такъв смях нямаше. Може някоя пародия на известно предаване да направите, а може просто да напишете някое стихотворение или някакво послание, за годините прекарани с училището и благодарност към учителите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мдаа можее ..благодаря тии .. все пак някоой акоо можее да предложии ощее нещоо ..
![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
кафенето отсреща,бири с тях до припадък?!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
term0t0 те ощее от сега гледаат как по бързоо да ни бият шутаа че да сее отървът от наас.. тии с тяях бираа да пиеем .. и другото което е някои даскалки са на възраст ..
![]()
фанете и имитирайте некви техни изцепки(как взайимствам от никиту майна )
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
^^!
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Някой нещоо ново .. интереснооо ..![]()
Хората си казаха - направете един два скеча с имитиране на учители,ако имате някои певец от вас да изпраска едно две парчета. Още какво- ами някоя реч измислете, малко танци, и едно награждаване с подгласници и така нататък. Спомням си как наградихме училищния майстор-бай Иван с оскар Златен чук и човека много се зарадва
![]()