- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Facebook и връзките
Тъй като напоследък Facebook доста нашумя и доста хора започнаха да го използват ми стана интересно дали по някакъв начин той влияе на отношенията с партьора ви . Показването на показ на личният ви живот пред приятелите и половинката оказал ли е някаква вреда или полза на отношенията ви ?И ,ако да как се справяте ?
той няма ФБ
Първоначално написано от bogzfaggot
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
ами и двамата имаме фейс, но той влиза в неговия сигурно 1 път седмично (и не е толкова на 'ти' с работите вътре), а аз в моя малко по често и единственото недоразумение беше, когато наскоро на опцията Обвързана исках да добавя неговото име и му пратих пълномощно и така се случи че бях у тях когато го видя и реши че не му трябвало такова нещо и го игнорира пред мен след като ме пита за какво е и му обясних при което на мен ми стана някво супер тъпо![]()
Първоначално написано от flowerlina
Точно това имах впредвид с темата ,че в повечето случаи се получават недоразумения и объркани ситуации. Блазя им на хората ,които няматНие с приятелят ми имаме и си признавам ,че доста провокира ревността ми ,както и неговата ,въпреки доверието ,което си имаме.
Няма фб,но и да имаше не публикувам неща,заради които да се скараме![]()
Първоначално написано от Lucyy
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ами моя любим не се занимава с подобни сайтова... Има профил но си го направи само заради мен. Даже в скайп има само 5 абоната от които си общува с 2 (като единия съм аз хаха). Пък аз така и така ако публикувам нещо то е на български или гръцки а той не разбира нито един от тези езицил.
Е че фейса кво ви пречи?
Ако не искате да се карате - няма да публикувате дивотии. Просто е.
Иначе на мен никога не ми е пречел при последната ми връзка. Кактои на девойката де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
пхаххах ама тоя фейсбук мн брутален бечак ви се чудя...примерно една приятелка така се разфуча един ден понеже нейния не й бил казал че има рег във фб и тя му се разсърди
и после яко ебавки за групата тя ми вика имам си гадже...то и аз имам телевизор ама ходя на кино...е нееее смях
голям филм осъзнайте се бе
![]()
Не съм правила проблеми, въпреки, че има защо. Няма и да ги правя.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Единственото нещо което вреди м/ъ мен и партниора ми е, Wow-a![]()
I love my girl <3
Какъв личен живот се показва във фейсбук ???
Много навътре приемате тея неща.
Аз пък дори не знам дали той има фейсбук. Никога не ме е интересувало. Все едно да ми е интересно какъв цвят са му чорапите![]()
И спря да се върти за миг земята..
Аз лично нямам този проблем, защото си нямам собстен facebook, а бебо има и преди време исках да имам ферма и позлвам неговата регистрация. Иначе ми се струва тъпо да се сърдиш на половинката си, че е сложила някое момиче/момче за приятел
![]()
Просто аз
Първоначално написано от johnnybravo
от 2004 го играя .. много пари набутах И НЕМОГА ДА СПРА Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Exorcism !
Влияе, влияе, колко да влияе ... Приятелите във фейсбука не, но фермата и още две-три игрички ... може да се каже. Според него съм отделяла повече време на игричките, отколкото не него.И до известна степен има право, за жалост, но какво да се прави ... Краста ...
![]()
I'm inlove with a criminal...
А хората си мислят, че фейсбук е зарибявкаПървоначално написано от ozzy
да поцъкат малко Wow
хаха
По темата... случвало се е понеже сме си доста ревниви, но проблем според мен голям не е ставало никога![]()
Имам рег там,но не съм влизала и не смятам да влизам-голяма тъпня.![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Никой не те кара на сила да имаш.Изтрии си профила и това е..Първоначално написано от silky92
![]()
Виж сега темата не се отнася за мен ,на мен просто ми е интересно тъй като навсякъде вече чета за такива проблеми във връзките причинени от фейсбук. Наясно съм ,че мога да си изтрия профила ,но както отрицателни неща си има и своите ползи.Първоначално написано от Daydreamer3
![]()
Даже нямам време да го погледна тоз фейсбук ... иначе от там се срещнах с една бивша