- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ви дойде ?
[quote="LipSy"]Ии...на една от бившия ми клас и дойде на 9 , ама според мене тва не е нормално , смис тя хич не се е развила нито на височина , нито например оголемяване на гърдите или нещо такова...Ама тя ходи а геколог тогава и той и беше казал , че няма нищо нередно...Първоначално написано от Izzi
На 13 бях![]()
13![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
12
I silently wait behind you
Really want to see your pretty smile.. :]
12
Мисля че на 12 или 13![]()
Първоначално написано от b3b3t0y
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
На 12 и половина бях ..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Мии аз съм на 21 и още не ми е идвало![]()
Трябва ли да съм притеснен???
![]()
Може би трябва да си притеснен,че не ти е дошъл мозъкът все още....Първоначално написано от dominating
Еми по-добре да ти дойде по-рано отколкото да станеш на 16-17 и да се чудиш какво да правиш...Първоначално написано от iw0na
ПП да кажа,чее съм момче....![]()
Имах една съученичка, на която й дойде в 3-ти клас, а майка й постоянно разправяше на родителските срещи как нейната дъщеря "била по-развита от останалите момичета на нейните години"![]()
Обикновенно на по-пълничките им идва по-рано. Сега разбирам какво имаш предвид под "развита".Първоначално написано от Grudi_SeXa
Аз бях най-слабата от класа ми и нищо че бях с 1 година по-голяма от всички на мен ми дойде последна. Разбрах, че трябва да тежа над 43кг, за да имам цикъл.
По едно време бях станала 40 и се чудех, защо ми е спрял, отидох на лекар и ми обясни, че съм прекалено слаба.
При нея имаше кво да се пипне, но чак пълна не е била.Първоначално написано от Callisto
Просто половите й белези си личаха по-рано, отколкото на другите момичета в класа. Иначе да, прекалената слабост създава само проблеми (макар че имам позната, която е 38-39 кг и си й идва редовно).
Na men mi doide kogato bqh na 12 spoko i na teb 6te ti doide ne se pritesnqvai ima vreme.![]()
![]()
m@#!
Сигурен съм, че е ми дойде. Все пак мерси за подкрепата.![]()
Ние сме с тебПървоначално написано от Grudi_SeXa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
О, аз като бях 4-5 клас бях доста закръглена и ми дойде на 11.