- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- 2 проблема
Здравейте преди месец или по-малко едното рамо започна много да пука като си превъртя ръката след това започна да пука като си вдигна ръката нагоре и боли и заради това ми е трудно да тренирам можете ли да кажете как да го накам да спре и да се оправи
пп.На 14 години съм и изведнъж започнах да пораствам и може и да е от това нз.
Втория проблем е в единия крак преди 3-4 седмици изведнъж ви се схвана след това се оправи но сле 2-3 дена започна много да ме боли като бягам,скачам дори и по едно време ме болеше като ходя и пак е проблем че немога да правя някои упражнения.
Много ми е гадно и ако някой знае как поне да намяла болката или дори да я спра ще се радвам.
За рамената..нормално ... растеж му се вика затова пукашто аз къде съм на 21 си припуквам
Разгрявай добре и тренирай с по-малки тежести
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
Трудно се дава съвет без да се знае какво правиш.Не е ли много рано за фитнес? Трябва да си поне 60-70 кг .Иначе,ако си някой слаб ще си патиш много с тоя фитнес.Той е за корави пичове.![]()
Глупости...точно в тоя период като си на 14-15-16 и тялото ти като произвежда тестостерон и всякакви други хормони в огромни количества се тренира най-добре и резултатите се постигат най-лесно...Първоначално написано от redbul2
Брат ми сега е на 12 и правим с него базови упражнения с леки тежести...докато стане на 18 ще е машина
Vive la vida minuto a minuto
Y encontraras en cada uno de ellos
Un motivo por el cual conducirte
En la forma correcta
Te lo aseguro!
63-65 кг съм и не правя някакви маниакални упражнения а както Shazzrah каза само базови или по-скоро от youtube на един scooby1961 който е написал упражнения за тиинове един видиначе мерси.
Спокойно и други части на тялото ще почнат да ти пукатТочно на тази възраст са подходящи упражненията, който отварят гърба, гърдите и етц.
n00bs
Абе на скуби упражненията не са много леки. Ако пука не е задължително да има проблем, но щом боли не е добър знак. Малко почивка му дай и внимавай с товаренето му. Рамото участва като помощен мускул в много от упражненията за другите мускулни групи. Плюс това връзките в рамото са малко хилави и лесно се правят контузии на тая става, бавно оздравява и много пречи на тренировките. Разгрявай хубаво, почивай когато е нужно и си преценявай натоварването!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На СКуби между другото грамадните му мускули са фалшиви...загледайте се в раменете му,докато просто говори в началото на клипчетата си и няма надписи и ще видите,че всъщност са доста тесни,а мускулестото тяло е залепено малко по-надолу.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз не гледам той как е тренирал а гледам аз да се поддържам във форма и да заякна, но ще дам малко почивка и след това ще започна пак но както вие и брат ми ми казвате да загрявам хубавоМерси на всички
Пп. Аз невиджам от неговите тренировки да съм нещо по несаразмерен така че за сега стават неговите.
Скуби изглежда кофти, огромни гърди и ръце, много тънко вратле, кофти генетика на пресата. А методите му на трен са страшно ''женски''.
Човек,казвам ти,тялото му е на монтаж.Първоначално написано от Myrth
http://www.youtube.com/watch?v=_qW0e...layer_embedded
Просто дай пауза още в първите няколко секунди и се вгледай в рамената му-в случая си личи по-добре на лявото рамо,точно до статуйката на джуджето.Това е едно от добре направените му клипчета и не личи толкова,имаше едно за марихуаната,където просто вадеше очите,обаче точно сега нямам време да търся.Иначе добре го играе-застава под ъгъл,слага надписи или се движи много,обаче в началото,докато говори,и се вижда.
Пичове ако може да не пишете тука спамове, направете тема вярно че има нещо ама аз гледам аз как изглеждам и засега съм доволен![]()
Добре,извинявай,спирамПървоначално написано от reload1222
Просто ме дразни тоя човек,защото е измамник
По темата-Е брат ти добре си ти го казваЗагрявай добре,внимавай с натоварванията и не се изсилвай прекалено.
![]()