Здр на всички ,не знам дали темата е за този раздел но имам нужда от помощ.И така проблема е следния: момче съм и съм в осми клас тази година кандидатствах и ме приеха (мн. съм щаслив) но до тук с хубавите неща.Докато пътувам с рейса за училище гледам мн. хубаво момиче, харесах я (това беше в началото на учебната година).От тогава не спирам да преследвам това момиче...Научих от кои клас е, как се казва, каде живее, кои и е класен и изобщо полудял съм от сякъде.Нашите ме питат кво ми има, и те усещат че има нещо - постоянно се дразна за сичко.Влюбих се в нея което е прекрасно стига да имах малко опит, но не съм имал връзка до сега наи много 1,2 месеца но не беше нищо сериозно.Сега осещам по-различно чувство и искам да е нещо по-сериозно ,а не просто приятелство. Проблема е че незнам как да подходя и да е заговоря тя даже и не ме познава.А нашите не знаят за това, както и приятелите ми и не искам и да им казвам поне засега. Помагайте моля даваите някви съвети решения на провлема моля ви.Предварително благодаря и не се еб*ва*те сериозно е ако имае лошо мнение по-добре не го пишете.