- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спрей за тяло <3
ЗдравейтееТа нека всеки сподели какъв спрей за тяло ползва и доволни ли сте от него
Аз до сега ползвах всe на Аvon,но днес си взех на ''Fruttini-coco banana'' и мирише уникално,ама се чудя как е
![]()
Таа споделете![]()
Спрей за тяло единствено съм ползвала за тен на Ейвън,без аромат.
Ейвън,с черешка
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Avon с ягода и гуава.![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
На Ейвън-True Glow,island vibe май беше и един от Бонжура-с портокал и мляко/масло май беше![]()
кефише ме ама вече не![]()
![]()
![]()
откъде го купи бананата?искаааамПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Спрей за тяло не ползвам в момента, старият ми беше някакъв портокалов.. Но бих искала да си взема някой крем парфюм на LR...
Край, искам банан!!!![]()
Вмомента не ползвам, но съм най доволна от Ейвън и Фрутини. Особено Фрутини имат уникални аромати![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Мм от някъв магазин за козметика до насПървоначално написано от britzy
имаше сякви аромати,но този е просто уникален и е доста траен
![]()
Охх много го искаааам![]()
![]()
![]()
Досега не съм срещала спрейове на тази марка точно,но ще потърся
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
На каква цена са?
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
АVON манго и нар
Просто аз
+Първоначално написано от MishaBabyy
`only God can judge me!
Имам и един друг на няква друга марка но тези на боди шоп са супер трайни. Други които съм пробвала след 2-3-4 часа вече са се измирисали а тези двата държат целия ден. Лошото е че са от стара колекция и вече ги няма...![]()
Ейвън този с ванилия и този с нар <3 както и на Фрутини един лилав уникален и много траен е,на фрутини имам и брокат за тяло с ванилия и личии уникален е
Аз пък миналия ден отидох в козметичния салон и викам на продавачката:
-Спрей за тяло?
А тя:
-Дезодорант или парфюм?
![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Май ще се изложа, обаче моля да ме светнете - тези спрейове за какво ги ползвате?![]()
Сега погледнах на коя марка ми е другия боди спрей и се оказа че е фрутини с череша и ванилия. Любимия ми го купи защото му хареса как мирише. Аз обаче не съм доволна защото изобщо не е траен. Един час и вече няма и помен от него.
![]()
купих си такова душ гел лосион за тяло и спрай... и въобще не ме кефи....Първоначално написано от gabi7u
сега си поръчах едно с нар....
а от офифлейм си взех едно с грейпфрут и мирише страхотно, но е лепкаво![]()
![]()