- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го направихте за първи път?
Е моя пръв път си беше традиционен на леглото.... Само дето си нямах и на представа, че ще се получи така.. .![]()
![]()
It's too late...
в една гора
Kristiyana
мене ми стана инт.Първоначално написано от uBuTo
що не е било даи подробности
![]()
колкото повече ти чета постовете толкова повече се обеждавам,че си малка малоумница.Земи излез от филма А?!?Първоначално написано от vqraa97
![]()
на спирката
Сега се сещам на какво ми прилича това от подписа на 97, на паун.А по темата- у нас, на леглото(стандартно) за по-ясно аз съм мъжото от нас двамата.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
В тях. Нищо не беше планирано. Просто се случи. А щяхме да се погушкаме и да поспим.
![]()
На един 11 декември на една пейка в паркаумрех от студ
![]()
Не ме чакай в гората, няма бензин в колата, чакай ме в леглото ще дойда с колелото!!!
Сутрин не мога да ям защото те обичам, на обед не мога да ям защото те обичам, вечер не мога да ям защото те обичам, нощем не мога да спя защото съм гладен!!!
то така като не си го планирал и винаги ставаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
В къщата на първото ми гадже.
МхмПървоначално написано от Gr0zDan0v
и аз така, бяхме у тях, даже техните бяха в другата стая, ама к'во пък
![]()
и хич, ама хич дори през ум не ми е минавало, че ще се случи точно онази нощ:P
Бе, аз толкова ку*воляци съм минал, че не си спомням, къде беше първият път, но си мисля, че беше в едно мазе на старо училище.![]()
[ЦИТАТ: maceto96: Все още не съм го правила никъде.]
Тогава, защо пишеш в темата?![]()
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
90% от отговорите в темата - у тях, у тях, у тях ..![]()
Еми, аз бях у нас.![]()
язе пък в един приятел.. да де сасед аххаха с едни от градските курви ххаххаха
У нас. Много държах да съм си вкъщи за да ми е по-спокойно и защото си знам всичко къде ми е. Все пак не можех да предполагам че ще мине без болка и кървища
.