.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: тен

тен

здрасти значии моята кожа е много светла и когато ходя на плаж винаги изгарям... хващам някакъв минимален тен... почти никакъв... използвам слънцезащитни лосиони, но те само ме защитават от изгаряне... до извесна степен бих искала да ви попитам за някакъв начин да хвана тен?
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Солариум

другия начин.който се сещам аз освен този слънцезащитен крем да си вземеш ии от тези за хващане на тен аз имам такова и съм си много доволна

Ем в момента се сещам за един продукт на Avon не знам точно как се казва то е нещо като фондютен и като се намажеш веднага идва желания ефект..само трябва да си много внимателна,защото ако не е равномерно става на пръсти ,другият начин е солариум
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Солариум??

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от justsmil3
    Ем в момента се сещам за един продукт на Avon не знам точно как се казва то е нещо като фондютен и като се намажеш веднага идва желания ефект..само трябва да си много внимателна,защото ако не е равномерно става на пръсти
    Това в никакъв случай не си го взимай! Прави ти кожата черна и като се къпеш и ти се лющи и пак си оставаш бял - няма никакъв ефект.

..

благодаря ви за съветите а отностно солариума... аз съм момиче на 14 години едва ли родителите ми ще ми позволят
    MaLkI pRiNcEsI, nO nE kVaRtAlNi... LeKo NaStoqTeLnI, nO nE nAhALnI... mNoGo ObAQtElNi, SuS mNoGo DaRbI... s PoVeCHe MoZuK oT tVoQtA mAlKa BaRbI...!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ По-добре недей, щом ти е толкова светла кожата!
    Препоръчвам ти автобронзант.

Между другото, аз вчера ходих, на 15 съм, обаче не ми искаха никви разрешителни, хем бях в хотел.

защо да не ти позволят да ходиш на солариум?
    както и да е..по-нагоре видях,че някой ти препоръчва онзи продукт от ейвън,след като го нанесеш издържа няколко часа и после става на петна по тялото..и се получава така,че на някой места имаш тен,а на др не(клоун).по-добре не експериментирай!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

бях мн0го бяла ама преди 4-5 месеца х0дих на сулариум няк0лко пъти и сега съм фанала г0лям тен в профила ми има снимки м0же да видиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си