- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- стягане на дупето..
Здравейте..ще съм ви благодарна ако ми препоръчате упражнения или нещо друго (тичане и т.н.) за отслабване и стягане на дупето..ако е възможно да има резултат поне до 1 месец.. :P
нали тва карането на колело да бъде на педали (смисъл права)
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Мн ме радват такива темиИдва лятото и почват да се появяват 1 камара теми от сорта на "как да направя тяло като на рони колмън за 1 месец" "как да си стегна тялото за 2 седмици" и тн... хората ходят с години на фитнес и спазват диети и програми за да си оформят телата...не става за 1 месец...иначе по темата:
Екстензии
Хипер Екстензии
Напади
Клекове
Кик-бек
Римска тяга
и тн...
^Защо, какво не хареса от това което каза Shazzrah?
Карай колело, бягай, изкачвай стълби, клякай ...
Тичане !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM
Върши работа..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
btw карането на колело поне 50-60 км на ден
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
^^ х0х0 честно да ти кажа не я виждам Данито 50-60км на ден. Но аз бих ти препоръчала тичане, всеки ден, по 2-3 км.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
права си ники..и аз не се виждам по 50-60 км. на ден![]()
иначе мерси,ще опитам главно с тичане,изкачване на стълби и клякания.. :P
Предупреждавам те ... клякането,катеренето на стълби и тичането натоварва с 60% повече от колкото карането на колело ... пускаш си музика на слушалките отиваш на стадиона и обикаляш с колелото , неусетно и приятно за теб!Първоначално написано от danibebi
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
след като знаеш че тичането е вариант, защо искаш да ти го препоръчваме?
От един друг форум видях ето тези упражнения, твърдят, че имат ефект, стига да се правят редовно, аз лично не съм ги пробвала
В къщи можеш да правиш и тези упражнения:
1.Застанете на колене, краката леко разтворени.
Протегнете ръцете си наред, сядайте постепенно на петите, като стягате мускулите на таза и корема.
Бройте до 5, след това се върнете в изходно положение.
Дръжте гърба си изправен.
Изпълнете 10 пъти.
2. Легнете по корем, главата върху ръцете.
Повдигнете краката си изправени 20 пъти, без да докосвате земята.
Изпълнете същите движения и с другия крак.
Повторете 3 пъти.
3. Легнете по гръб, поставете ръцете на дължината на тялото, разтворете краката и свийте колената.
Повдигайте таза нагоре, след това го отпуснете на долу.
Изпълнете 20 движения, без да докосвате земята.
Повторете 3 пъти.
4. Застанете на колене, ръцете са върху пода.
Повдигнете единия крак, назад обтегнат, след това го сгънете, като пръстите сочат нагоре.
Изпълнете движенията с изправен крак, после 10 пъти сгънете крака и го върнете в изходно положение.
Изпълнете 2 пъти.
Ще използвам тази тема, за да попитам за стягане на бюст![]()
колелото ще ти стегне дупето![]()