.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Daite mi savet :)

Daite mi savet :)

Taka mi na4i moq problem e 4e sa sam na 14 i haresvam edno mom4e na 15 ot 5 godini na sam.Predi bqh malko palni4ka i ne me zabelqzva6e i za6toto ne se poznavahme mnogo dobre tazi godina toest kato pootrasnah malko otclabnah i prekarahme blzo 1 mesec zaedno sas vaprosnoto mom4e i stanahme gadjeta (tova stana lqto 2009 ) az se vlubih o6te po silno.No toi zamina predi 5 meseca v 4ojbina i ne sme kasali oficialno no mislq 4e ve4e neme haresva ;( ta vaprosa mi e kakvo da prvq smisal 5 godini sam go obi4ala i nqma da moga da go zabrvq tolkova lesno zatova vi pitam da se opitam da go zabravq ili da se opitam tova lqto kato si doide v bg da stane ne6to po mejdyni otnovo ili prosto da si ostanem fr

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    1во пиши на КИРИЛИЦА.
    2ро научи как се пишат думи като "чужбина","насам" ,"късали" и хилядите други ,които си объркала
    3то каква любов ,какви 5 лева,та ти не можеш да си напишеш и името правилно....

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    "4ojbina"

Трима музикантиии, кантии .. само по тирантиии рантии .. тиририрамтии рамтиии ...

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Изчакай и анализирай развитието (ако въобще има такова) това лято. След това му мисли.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    точка 1. Прочетете правилата !

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си