.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Измама...

Измама...

Здравейте!Темата не е мн подходяща за тук,но надявам се ще ми простите.Стана следното:с един идиот от варна се разбрахме да бартеросваме ипод нано за гсм сони ериксон ц510 чрез ЕКОНТ .Ипода е мой.Ама ко да видя-пратил ми някав стар панел от самсунг и ся не мога го издиря.2 телефона м ие дал и не отгоаря на единия,пък а другия дига и вика,че бил някав приятел на въпросния измамник аам аз го познах,че е същия.Както и да е,да се обърна ли към полицията да им дам телефоните да го проследят,щото няма да оставя нещата така.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Български моля

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Иде ми да се самоубия четейки... това нещо.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Пиши не на маймуски.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Супер фен Аватара на someonerandom
    Превод:
    Здравейте!Темата не е много подходяща за тук,но се надявам да ми простите.Стана следното:С един идиот от Варна се разбрахме да направим бартер(да разменим)-IPod Nano за GSM Sony Ericsson c510 чрез ЕКОНТ(идея си нямам какво е това ЕКОНТ).IPod-ът е мой.Но какво да видя-вмсето телефонът ми е пратил някакъв стар панел от Samsung и сега не мога да го издиря.Дал ми е два телефона и на единия не отговаря,а на другия вдига и се преструва,че е приятел на този,с който правихме размяната(измамникът)обаче аз го познах-той е въпросният измамник.Да се обърна ли към полицията и да им дам телефоните за проследяване,защото няма да оставя нещата така

До мненията над мен:Не се превземайте,текстът си беше съвсем четлив,а човекът в момента сигурно е доста афектиран.Чак ми вдигнахте нервите с тези глупости.
    До автора:Не знам какво да ти кажа.Не съм имал такива ситуации,а не знам полицията дали ще направи нещо по въпроса.Оставям даването на съвети на по-компетентните от мен.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    around the world !
    ЕКОНТ е фирма, която разнася доставки из цялата страна. Ако си поръчвате нещо от интернет магазин (български) , доставката се прави от тази фирма.

По темата - трябва да имаш доказателства пред полицията, иначе онзи може да си измисли 1000 версии.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Брат,така не си прави Естествено,че ще те метне.

g

Аве хора вие сте мн интересни.Не гледате същността на проблема,ми все търсите да се заядете за нещо.Благодаря з а мненията,все пак!

Град
    around the world !
    Добре, ти как може да направиш такова нещо, след като не го познаваш ? Хората не са честни и сега той се радва на твой гръб ? Не знам дали полицията ще ти помогне, но на мен ми се струва, че няма да си го върнеш.

Май владееш патагонския
    FUCK-тически не ме интересувате..

Стига сте спамили!

Значи и мен така преди ме метна един по подобен начин наистина трябва да се обърнеш към полицията и да извикаш този който те е обслужил в еконт въпреки че другия пак може да измисли нещо много гадна работа!

Мега фен Аватара на Chacho
    "Извинете, бихте ли издирили мошеника, прецака ми сделката на черно." Внимавай когато търгуваш така..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    "Извинете, бихте ли издирили мошеника, прецака ми сделката на черно." Внимавай когато търгуваш така..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    ВарНа
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Превод:
    Здравейте!Темата не е много подходяща за тук,но се надявам да ми простите.Стана следното:С един идиот от Варна се разбрахме да направим бартер(да разменим)-IPod Nano за GSM Sony Ericsson c510 чрез ЕКОНТ(идея си нямам какво е това ЕКОНТ).IPod-ът е мой.Но какво да видя-вмсето телефонът ми е пратил някакъв стар панел от Samsung и сега не мога да го издиря.Дал ми е два телефона и на единия не отговаря,а на другия вдига и се преструва,че е приятел на този,с който правихме размяната(измамникът)обаче аз го познах-той е въпросният измамник.Да се обърна ли към полицията и да им дам телефоните за проследяване,защото няма да оставя нещата така

До мненията над мен:Не се превземайте,текстът си беше съвсем четлив,а човекът в момента сигурно е доста афектиран.Чак ми вдигнахте нервите с тези глупости.
    До автора:Не знам какво да ти кажа.Не съм имал такива ситуации,а не знам полицията дали ще направи нещо по въпроса.Оставям даването на съвети на по-компетентните от мен.
    човека е глупав естествено, че ше го метнат бе ... мозък се иска ...
    Fuck you bitches ;p

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Еми защо се доверяваш ?! Сам си си виновен .. Сега се оплаквай, на когото щеш !
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Здравейте темата тука не е подходяща ама е мн спешна.
    Та Въпроса ми е може ли някой да ми намери доклад на тема по биология : теснолист божур благодаря предварително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си