- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къси гащи + обувки.
Онзи ден си купих тези къси гащи http://www.prikachi.com/files/1577417f.jpg . Въпросът ми е, какви обувки ще им подхождат? Благодаря на всички.![]()
Малка подробност: Не нося кецове.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
ти хубаво не носиш кецове,ама ше седи супер яко с некфи бели или сиви кецки![]()
Маратонки.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Еми от онези тип "пантофки" ще си отиват. Както и някакви сандали..
Хах... Много бързо си вадиш мнение. Дарба ли ти е?Първоначално написано от whitediamond
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Глупости......Първоначално написано от whitediamond
По-точно е = на поредната патка без вкус за дрехи
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не съм написала темата, за да ми се определя вкуса за дрехи. Или може би пък не съм задала правилно въпроса?Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
♥LIL WAYNE♥
Добре,няма повече-мир...Първоначално написано от alex4et0y
![]()
кецове.. друго ддз![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Зависи и с каква блуза ще си:
- елегантна: бели сандали/ пантофки
- спортна: кецове
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
И с високи обувки ще изглежда добре
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
гуменки?
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Ох,престанете с тия кецове,че ми се повдига вече!Това не са обувки за носене през цялата година,а след като панталонките са къси,това означава,че момичето ще ги носи лятото.
Сега по темата:Авторке,аз смятам,че с балетни пантовки и подобни сандали ще си ходи много добре
Или пък защо не и с платформи,ако е за някакъв по-официален случай,комбинирано с малко-по официална блуза.
Също така би стояло много привлекателно с такива обувки и някаква широка блуза както на първата снимка
![]()
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Можеш да съчеташ и с джапанки, чехли, сандали, обувчици абе с всичко
Откъде са ти и за колко си ги взе, че искам точно такъв цвят. Етикетът ми прилича малко на Кенвело...
Иначе ще си отива със санадали, чехли, обувки тип пантофка, с някакви по-високи обувки, кецове... абе мисля, че с почти всичко.
Мда..ф което няма нищо лошо...ПТ:Бели адидаскиПървоначално написано от whitediamond
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
В Германия съм. От Pimkie незнам дали го има в България. За 12евро ги взех.Първоначално написано от BlackkStar
Нямам бели адидаски имам сребристи найкове.![]()
А има обувки, които са като маратонки на висок ток. Имам такива(сиви). Дали ще си подхождат?
♥LIL WAYNE♥
Чехли , сандали, а ако си по спортен тип и тосиш гуменки-и с гуменки ще си отиват.
сандалки от тези които са модерни в момента