- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по време на цикъл?
Правители секс докато сте в цикъл?
Ако да,как и каде го правите?
Питам щото докато с мойта го правехме на нея и дойде и стана големо мазало![]()
![]()
Да правил съм го. Дамата беше на тампони и освен леко зацапане на "малкият мъж" друго нямаше. Е понякога я усещах по-суха от нормалното.
Правила съм няколко пъти към 4ти-5ти ден. Нямаше много кръв, хубавото беше, че нямаше как да изсъхнаБяхме в банята, за да не цапаме чаршафите. Не ни правеше голямо впечатление, освен че не ме лиза и нямаше как да го лапна веднага след като го извади от там
Не мисля, че си залужава цапаницата и после миенето ... сега предпочитаме да минем на дупето за 4-5 дни
![]()
P.S.: 'по време' се пише отделно
P.S.2: Сега всички ще те нападнат, че има такава тема![]()
Гадно си е бате......Изчаквай тия дни на мъчения
Ако дамата е била с нормален тампон по време на секс то тя не е била особено интелигентна.Първоначално написано от dimitar_ak
Правя го. По принцип в банята но и на леглото се е случвало. Единственото малко неприятно е че пениса се изцапва с кръв но ако се използва презерватив няма никакви проблеми.
Не разбрах какво имаш предвид с тампон по време на секс
Ами то попринцип и е редовен но тоя път подрани малко![]()
![]()
да, правила съм го
при менне е голям проблем, защото винаги ми тече слабо...а вечер изобщо..всичко е ок![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
евалатаПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
Блях ... не съм и няма и да го направя.![]()
I'm inlove with a criminal...
Да, правила съм го. И бога ми не се гнусете... Всичко си е в реда на нещата бяхме в банята и да имаше се кръв но... чувството беше хубаво. Не го правим без гумички та за първи пър ми се случи тогава. Кръвта не е много но засъхва лошо и от там чувството за сухота.
Правила съм.На 14ти февруари ;д Уж беше последен ден и цял ден нямаше почти нищо...ама като почнахме иии ...Не ми хареса
![]()
Не съм, а и не искам да опитвам да го правя по време на цикъл! Не ми е толкова проблем да изчакам 4 - 5 дни..![]()
![]()
I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)
Правила съм го и винаги избираме банята за тази цел. Пускаме си душчето да ни пръска лекичко с топла вода и да се създаде топла пара, натискаме си се по стените и правим секс. Кръвта не е проблем, понеже тя веднага се отмива, пък и когато сме в банята винаги гасим лампите и палим свещички и кръвта не се вижда изобщо.![]()
Ем аз не съм.
Schhh! Hear the silence...
да с приятеля ми сме правили секс но в периода когато почти ми е свършвало. Не е ставало няква цапаница и тем подобни.
Аз също съм го правила ... няколко пъти в банята и веднъж извън нея ... Не е кой знае каква "мазаница", особено щом ние ползваме презервативи, както и когато сме в банята то почти не си личи заради водата ...
![]()
![]()
Марио
Да,правила съм го няколко пъти,но при всички или ми беше първия ден или последния и си беше съвсем нормално.Само последния път имаше малко кръв по пениса на приятелят ми и ми стана леко куцо,но като видях,колко спокойно го прие и аз се успокоих![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И на мен не ми беше проблем но се пак малко се изненадахПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Его е пак тоя с тъпите теми![]()
същото както да те ебат докато си в кенефа по-голяма нужда
![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
йесс правих г0 с бивш0то ми гадже в банята му д0като бях в цикъл.. и пр0дължихме от зад![]()