.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: секс

секс

здравеите, имам малко съмниение което се надявам да премахнете по време на прединя си цикъл правих секс с приятеля си и презерватива се скъсе ,той не беше свършил а и след това още два дена ми тече не мн обилно ,но имаше той беше мн притеснен да не е станало нещо но доколкото знам по време на цикъл неможе да се забременее ,само по време на уволация която е на 14 15 ден от месечния цикъл ,и за да сме спокойни и двамата си направих тест и излезе отрицателен обаче сега трябва да ми доиде тези дни обаче малко съм се паникиосала и май ми закаснява

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма как да забременееш по време на цикъл. Има теоретичен шанс, но това е рядко изключение.

Възможност от забременяване винаги има,не само няколко дни в месеца както ти смяташ!По добре не прави експерименти.
    Пък сега успокой се малко,щом не е свършил в теб и теста е бил отрицателен няма вероятност да си бременна.
    Аз правих секс с приятеля ми като си мислих,че вече ми е свършила менструацията(на следващия ден след като свърши).Уж нямах нищо вече,но по време на секс пак започна да ми тече кръв ии продължи след това няколко дни да ми тече леко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си