- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя?!?!...
Ще се съберете отново. Ако не - то той трябва да е ОГРОМЕН кретен да те скъса за такава простотия.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от DarknessAngel
Няма ти доверие?А една връзка без доверие е невъзможна
както всички в този раздел ти пропускаш да споменеш някоя подробност която ще открие картинката за всички ни нас... Я сега кажи защо той така си мисли и какви му бяха точните думи...
вий не скъсахте ли в една друга твоя тема ?![]()
If I played you like a toy?
Не може това да е просто параноя. Все някак си сгафила. Опитай се да му се извиниш, дори поговори с приятеля му и му кажи да му предаде, че нито той, нито ти имате интерес един към друг.
Пак ли оня,дет те зареза у фейсбуко?Не разбра ли,че тва е едно бебе и не си заслужава.![]()
Ами, да, този е...Не знам какво му става.Първоначално написано от nymphadora
Относно това, какво съм направила с най-добрия му приятел сме в много добри ПРИЯТЕЛСКИ отношения, но последните дни съм залепена само за "моя" и на онова момче казвам здрасти набързо като се видим...Преди няколко дена имаше буря и аз, вече бившия ми и най-добрия му приятел изчакахме в моя вход и там си говорихме и тримата, смяхме се там..той по едно време започна да се дели от нас, трябваше пез 5 минути да го викам при нас, той виснеше само на прозореца. Дали тогава си е помислил нещо?
Ами каза ми, че съм го наранила и половин час(или повече) се опитвах да го накарам да проговори, когато най-накрая му развързах езика, той каза "Ами, явно не можеш с един, с какво заслужих да е най-добрия ми приятел?" аз му казах, че няма такова нещо и той направо побесня и каза "Офф ти ли бе Биляна, край, няма да ме нараняваш повече"...и аз направих възможно най-тъпото нещо...нападпах шоколада..Първоначално написано от Nakadah
![]()
Манипулира те. А това е супер долно, ако си момче. Не се занимавай - гледам и от други твои мнения - ти държиш на него, а той се прави на важен. Във връзката и двамата трябва да се стараят. Това с приятелят му е било само повод. А и той продължава да е приятел с този когото си "сваляла". Не е ли малко странно?
+1 ^ -> Ако наистина беше толкова наранен, щеше да е ядосан и на приятеля си, а не само на тебПървоначално написано от bratignat
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Че що да е тъпо нещо. Шоколада си е много приятен даже.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Само на мен ли ми се струва че вече бившия на авторката е малоумен ? Направо не знам как ги търпите тия с детското поведение![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Търпят ги ,защото са млади ,зелени и много наивни![]()
--------------------------------------------------------
Докажи му по някакъв начин,че искаш само него и не си сваляла който и да е![]()