.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

какво да правя?!?!...

Здравейте на всички..
    С гаджето ми се караме за пореден път, този път той решил, че свалям най-добрия му приятел...Когато ми каза, че късаме, не исках да живея...без него беше...странно.
    П.П. Никога не съм сваляла приятеля му.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ще се съберете отново. Ако не - то той трябва да е ОГРОМЕН кретен да те скъса за такава простотия.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Ще се съберете отново. Ако не - то той трябва да е ОГРОМЕН кретен да те скъса за такава простотия.

Всеки ми казва така...момчето не е кретен, но е 100% сигурен, че аз флиртувам пред очите му със най-добрия му приятел.

Няма ти доверие?А една връзка без доверие е невъзможна

Мега фен
    Град
    Earth...
    както всички в този раздел ти пропускаш да споменеш някоя подробност която ще открие картинката за всички ни нас... Я сега кажи защо той така си мисли и какви му бяха точните думи...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    вий не скъсахте ли в една друга твоя тема ?
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Не може това да е просто параноя. Все някак си сгафила. Опитай се да му се извиниш, дори поговори с приятеля му и му кажи да му предаде, че нито той, нито ти имате интерес един към друг.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Пак ли оня,дет те зареза у фейсбуко?Не разбра ли,че тва е едно бебе и не си заслужава.

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Пак ли оня,дет те зареза у фейсбуко?Не разбра ли,че тва е едно бебе и не си заслужава.
    Ами, да, този е...Не знам какво му става.
    Относно това, какво съм направила с най-добрия му приятел сме в много добри ПРИЯТЕЛСКИ отношения, но последните дни съм залепена само за "моя" и на онова момче казвам здрасти набързо като се видим...Преди няколко дена имаше буря и аз, вече бившия ми и най-добрия му приятел изчакахме в моя вход и там си говорихме и тримата, смяхме се там..той по едно време започна да се дели от нас, трябваше пез 5 минути да го викам при нас, той виснеше само на прозореца. Дали тогава си е помислил нещо?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    както всички в този раздел ти пропускаш да споменеш някоя подробност която ще открие картинката за всички ни нас... Я сега кажи защо той така си мисли и какви му бяха точните думи...
    Ами каза ми, че съм го наранила и половин час(или повече) се опитвах да го накарам да проговори, когато най-накрая му развързах езика, той каза "Ами, явно не можеш с един, с какво заслужих да е най-добрия ми приятел?" аз му казах, че няма такова нещо и той направо побесня и каза "Офф ти ли бе Биляна, край, няма да ме нараняваш повече"...и аз направих възможно най-тъпото нещо...нападпах шоколада..

Манипулира те. А това е супер долно, ако си момче. Не се занимавай - гледам и от други твои мнения - ти държиш на него, а той се прави на важен. Във връзката и двамата трябва да се стараят. Това с приятелят му е било само повод. А и той продължава да е приятел с този когото си "сваляла". Не е ли малко странно?

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от bratignat
    Манипулира те. А това е супер долно, ако си момче. Не се занимавай - гледам и от други твои мнения - ти държиш на него, а той се прави на важен. Във връзката и двамата трябва да се стараят. Това с приятелят му е било само повод. А и той продължава да е приятел с този когото си "сваляла". Не е ли малко странно?
    +1 ^ -> Ако наистина беше толкова наранен, щеше да е ядосан и на приятеля си, а не само на теб
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Че що да е тъпо нещо. Шоколада си е много приятен даже.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Че що да е тъпо нещо. Шоколада си е много приятен даже.
    Да, приятен е, но не в промишлени количества

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Само на мен ли ми се струва че вече бившия на авторката е малоумен ? Направо не знам как ги търпите тия с детското поведение
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Търпят ги ,защото са млади ,зелени и много наивни

--------------------------------------------------------

Re: какво да правя?!?!...

Докажи му по някакъв начин,че искаш само него и не си сваляла който и да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си