- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Облекло за рожден ден
Сестра ми има рожден ден след няколко седмици, става на 18 години и иска да е облечена по-специално. Дайте някоя идейка.
Какъв е стилът й попринцип? Къде ще го празнува? Може би някоя рокличка ще бъде подходяща![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
малка черна рокля
или пък не е задължително да е черна, ако има тен ми стояло добре със синя, цвят праскова..според вкуса и
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Рокля по принцип е идеята по възможност да бъде, ама не си харесва. Може снимки да покажете на роклички, които харесвате. Цвета си е цвят, една рокля, ако ти хареса цвета е лесен.
според мен пък е точно обратното, цвета може да убие всяка дреха![]()
ще потърся снимки
Ето няколко предложения, въпреки че не успях да намеря точно това, което исках
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
да и аз предлагам нещо като първата
може и с презрамки
Оооо, хора стига с този черен цвят, пролет е, дайте нещо по-свежо и цветно
ето тук слаагам снимка на роклята, с която бях аз миналия месец, а поводът беше също 18-ти рожден ден
http://prikachi.com/files/1578253k.jpg
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Сега ще ви затрупамСлагам снимки на рокли които на мен ми харесват , и които аз бях облякла по повод рожден ден. Става въпрос за модели , не конкретно за цветове.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://hotnews.bg/uploads/tinymce/eva/summer/eva/nagradi/evalm2.jpg[/img]
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
има , от cutesygirl.com са моите които правят доставка и до БългарияПървоначално написано от Molzinka
Просто даваме предпожения за модели , да знае евентуално какво търси , а и авторката точно това помоли![]()
Всички черни рокли ми харесаха,особено първата.Страхотни са!Първоначално написано от BlackWings
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
нещо подобно..не е нужно да е някаква рокля с каквато ходят абитюрентите на изпращането си
нещо по свежичко
макар че като тука даваме рокли не и помагаме особено. тя може да хареса някоя рокля ама като я няма по магазините и в магазините нищо не и харесва??
Семпла цветна рокля,която да очертава добре силуета й.Ако не иска рокля тъмни дънки`клин с цветна туника.Ако хареса с много цветове и да е сатен виждам,че има на мода едни сандалки с сатетети връзки около крака![]()
Неделина,ти беше от Петрич нали? Ако си спомням правилно-вижте в Милениум,Александра,Линори я (тая в търговския център) ии ако ви се дават повече пари за рокля Таня...във всички магазини има мнооого хубави рокли,ако сега около баловете не са свършили де...![]()
![]()