Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
Цитирай Първоначално написано от hrisikelly
Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
По принцип след като си слаба в спорта - няма смисъл да разваляш играта на другите, хората които не могат да пеят - не пеят, които не знаят добре математиката - не стават банкери и счетоводители, нито адвокатите са добри на село, на полето.
А това, че са се изсмяли - какво ти не си ли се присмивала на някой, да не мислиш че на него му е станало по-хубаво, приемаш истината и се смееш заедно с тях, вместо да се мусиш и да го приемаш навътре.
Всеки си има мнение. В случая твоето не съвпада много с моето щото аз имах предвид че не знам много добре да играя на народна иначе мога да се науча. А истината е че съм прекалено добра и не помня път в който да съм се присмивала на някой. Чувала съм една поговорка - Отговаряй на злото с добро. Знам, че по този начин другите ще разберат че съм мека и лесно се засягам и ще се възползват но и да искам, не мога да се подигравам на някой за нещо. Аз дори помагам на хората когато са в трудни моменти.
И като се събуди, ревеше във форум за игра на народна и си вярваше, че си перфектна...
Никъде не съм казала че съм перфектна... просто исках да чуя мненията ви по въпроса... не съм ревала а просто ми стана кофти...