.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    ~ България, Варна ~

Според вас... защо?

Проблема ми е следния. Вчера имахме час по физкултура и играхме на народна топка. Обаче аз понеже не съм много добра и когато трябваше другите да избират отбор и една моя съученичка каза: "да изберем христалина (това съм аз)" и почнаха да се смеят на висок глас много ми стана мъчно... аз по принцип не бях при тях но ги чух и се почувствах много неловко. Аз съм чувствителна и не знаех как да постъпя... според вас защо са направили така - за да ме унижат или просто да станат център на внимание?
    ♥ I love music ♥

Според теб?

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Според вас... защо?

Цитирай Първоначално написано от hrisikelly
    Проблема ми е следния. Вчера имахме час по физкултура и играхме на народна топка. Обаче аз понеже не съм много добра и когато трябваше другите да избират отбор и една моя съученичка каза: "да изберем христалина (това съм аз)" и почнаха да се смеят на висок глас много ми стана мъчно... аз по принцип не бях при тях но ги чух и се почувствах много неловко. Аз съм чувствителна и не знаех как да постъпя... според вас защо са направили така - за да ме унижат или просто да станат център на внимание?
    По-скоро да станат центът на внимание....не им обръщай внимание .... не всеки може да играе народна топка или футбол ..занимавай се с това което на теб ти е интересно и имаш желание..като кажат за отбор по народна топка откажи и просто усмихни !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Re: Според вас... защо?

Цитирай Първоначално написано от Valento
    По-скоро да станат центът на внимание....не им обръщай внимание .... не всеки може да играе народна топка или футбол ..занимавай се с това което на теб ти е интересно и имаш желание..като кажат за отбор по народна топка откажи и просто усмихни !
    аз също съм много чуствителна..
    на мен 3 години ми се подиграва за АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!!
    но вече не ме интересува/въпреки че сега ме е срам дори да погледна някого,дотолкова ми повлияха/
    та за да не се отклонявам...НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙ да ти се подиграват...като ти кажат нещо просто се обърни на другата страна...ако неспрът-започни да ги е*аваш и ти
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на ameli
    не може всички да се перфектни във всичко

не им обръщай особено внимание, започни да се шегуваш със себе си, а после започни да се смееш и на техните недостатъци
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    in my weird world
    нито едното от двете които си мислиш според мен
    просто са си направили шега с това, че не можеш да играеш
    много навътре приемаш нещата, не се вкарвай в някви филми
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Смачкай им фасона. Не им позволявай да ти се подиграват безнаказано, защото иначе ще продължат.

Супер фен Аватара на someonerandom
    И според мен приемаш нещата много навътре.Защо се вживяваш толкова?
    Всеки има нещо,в което не е добър.И аз съм слаб по футбол,обаче не се обиждам,ако някой си направи шега с това-напротив,и аз се смея и се шегувам.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

децата са жестоки
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Град
    ~ България, Варна ~
    Благодаря ви за мненията Наистина приемам нещата навътре и трябва да им отвръщам със същото.
    ♥ I love music ♥

Град
    ~ България, Варна ~
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    и кво за една народна топка да ревем ? ти чувала ли си като играят мач как се псуват всички ?
    Сред момчета е друго. Момичетата са по-чувствителни и се засягат от много неща. Даже съм чувала че когато са тийнейджърки повече се нараняват.
    ♥ I love music ♥

По принцип след като си слаба в спорта - няма смисъл да разваляш играта на другите, хората които не могат да пеят - не пеят, които не знаят добре математиката - не стават банкери и счетоводители, нито адвокатите са добри на село, на полето.
    А това, че са се изсмяли - какво ти не си ли се присмивала на някой, да не мислиш че на него му е станало по-хубаво, приемаш истината и се смееш заедно с тях, вместо да се мусиш и да го приемаш навътре.

Град
    ~ България, Варна ~
    Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    По принцип след като си слаба в спорта - няма смисъл да разваляш играта на другите, хората които не могат да пеят - не пеят, които не знаят добре математиката - не стават банкери и счетоводители, нито адвокатите са добри на село, на полето.
    А това, че са се изсмяли - какво ти не си ли се присмивала на някой, да не мислиш че на него му е станало по-хубаво, приемаш истината и се смееш заедно с тях, вместо да се мусиш и да го приемаш навътре.
    Всеки си има мнение. В случая твоето не съвпада много с моето щото аз имах предвид че не знам много добре да играя на народна иначе мога да се науча. А истината е че съм прекалено добра и не помня път в който да съм се присмивала на някой. Чувала съм една поговорка - Отговаряй на злото с добро. Знам, че по този начин другите ще разберат че съм мека и лесно се засягам и ще се възползват но и да искам, не мога да се подигравам на някой за нещо. Аз дори помагам на хората когато са в трудни моменти.
    ♥ I love music ♥

Всеки си има мнение. В случая твоето не съвпада много с моето щото аз имах предвид че не знам много добре да играя на народна иначе мога да се науча. А истината е че съм прекалено добра и не помня път в който да съм се присмивала на някой. Чувала съм една поговорка - Отговаряй на злото с добро. Знам, че по този начин другите ще разберат че съм мека и лесно се засягам и ще се възползват но и да искам, не мога да се подигравам на някой за нещо. Аз дори помагам на хората когато са в трудни моменти.
    И като се събуди, ревеше във форум за игра на народна и си вярваше, че си перфектна...

Град
    ~ България, Варна ~
    И като се събуди, ревеше във форум за игра на народна и си вярваше, че си перфектна...
    Никъде не съм казала че съм перфектна... просто исках да чуя мненията ви по въпроса... не съм ревала а просто ми стана кофти...
    ♥ I love music ♥

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    нито едното от двете които си мислиш според мен
    просто са си направили шега с това, че не можеш да играеш
    много навътре приемаш нещата, не се вкарвай в някви филми
    д/г съм съгласна ..
    не се обиждай мн0г0 мн0г0 и започни и ти да се дракаш с тях !!
    око за две, зъб за чене ;]

Мизерници.. Убий ги!
    FUCK-тически не ме интересувате..

гадно си е,, ама това, което казаха всички преди мен е 100% вярно.. като не си добър в нещо, така ще е.. затова гледай да играеш повече с приятели.. станеш ли по-добра, надали ще има присмивания (пък и дори да не се научиш, съм сигурен, че си добра в нещо друго..)
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Оф, айде стига бе.. Смее ли ми се някой? Затапвам го или се смея с него. Стига сега големите трагедии заради една народна топка. Ами теглиш им майната като им до трябваш и толкова. Докато разсъждаваш като най-голямата моралистка и добър човек все ще има някой, който да те мачка. На собствен гръб го изтърпях. Не е хубаво така, ама е истина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си