.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Малък гаф от моя страна :(

Абе правим секс с приятелката ми... хубаво де свършвам в презерватива и тръгвам да го сменям с друг.. обаче в тъмного го слагам на обратно,усетих се и го обърнах. и сега си се чудя на акъла какво може да е станало

Хм...Ако е имало семенна течност по члена ти и от там си пренесъл на външната част на презерватива,обръщайки го и после...външната страна отива вътре в нея...Знам ли ... 51/49 ... По-склонна съм да мисля, че няма да има проблеми, но това не означава, че съм сигурна.
    Да обичаш значи да страдаш!

:O
    Сложил си новия презерватив обратно? Интересна работа, но щом си го сложил, не би трябвало да има някакъв проблем.

Стискам палци бате да не си оплескал бъдещето си, както и нейното !

Нищо не е оплескал.Има хиляди начини за премахване на нежелано бебе.Ако са минали 72 часа ескапела няма да подейства,но има други хапчета на черно,които действат до 1 седмица,да не кажа и 10 дни,след което се минава на следващата интанция-аборт,вече има клиника,където го правят до 5-6-ти месец.

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Amateurrr
    :O
    Сложил си новия презерватив обратно? Интересна работа, но щом си го сложил, не би трябвало да има някакъв проблем.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    незнам
    "Лапай, че капе. Килима е нов!!!"
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Нищо не е оплескал.Има хиляди начини за премахване на нежелано бебе.Ако са минали 72 часа ескапела няма да подейства,но има други хапчета на черно,които действат до 1 седмица,да не кажа и 10 дни,след което се минава на следващата интанция-аборт,вече има клиника,където го правят до 5-6-ти месец.
    Какви са тия хапчета...? Звучи ми доста опасно...
    Пич, спокс, шансът да е станало нещо е много малък...кофти наистина, молете се всичко да е наред!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аборт до 5-6 месец?!Тиии май хич не си наясно с тия неща

Към автора:Ти к'во?!Стискаш се за 20 стотинки,че не го смени с нов ли?! Пууу като не можете да се пазите,не правете секс
    Аз как от 5 години правя секс,не ползвам презерватив и пак нямам проблеми
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на c0ci
    Не вярвам да е станал гаф.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    Не вярвам да е станал гаф.
    Колко ти е гръдната обиколка?

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Аборт до 5-6 месец, ти чуваш ли се?! ... Аборт след трети месец в подобн клиники "на черно", може да доведе дори да смърт.
    Тези неща не са шега работа.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от baatko
    Стискам палци бате да не си оплескал бъдещето си, както и нейното !

[quote="3oPuTy"]
    Аз как от 5 години правя секс,не ползвам презерватив и пак нямам проблеми [/b][/color]
    Те лошите неща веднъж стават, нали знаеш!

По темата: Според мен нищо няма да е станало. Те хората по 5 години секс без презерватив правят ,ти се притесняваш, че си го обърнал на обратно.
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

spoko edwali 6e e zabremenqla

По принцип всичко законно е с Ескапел до 72 часа или аборт до 6-та или 8-ма гестационна седмица,не съм сигурна,но все пак до 3-тия месец.Иначе хапчетата след 3-тия ден са на черно,а клиниките след 3-тия месец още повече,но това не означава,че са невероятно рискови.Просто не всеки може да си позволи достъп или услуги от такива лечебни заведения.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Aбе я се успокойте бе първо на първо като толкова се притеснява купува един тест за бременност след като минат 2 седмици(ако преди тва момичето не е зело хапчета) и то ще си покаже.Но ми е мн чудно как успя да го сложиш на обратно аз преди като тренирах на сухо се опитвах и не се получаваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си