- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малък гаф от моя страна :(
Абе правим секс с приятелката ми... хубаво де свършвам в презерватива и тръгвам да го сменям с друг.. обаче в тъмного го слагам на обратно,усетих се и го обърнах. и сега си се чудя на акъла какво може да е станало![]()
Хм...Ако е имало семенна течност по члена ти и от там си пренесъл на външната част на презерватива,обръщайки го и после...външната страна отива вътре в нея...Знам ли ... 51/49 ... По-склонна съм да мисля, че няма да има проблеми, но това не означава, че съм сигурна.
Да обичаш значи да страдаш!
Стискам палци бате да не си оплескал бъдещето си, както и нейното !![]()
Нищо не е оплескал.Има хиляди начини за премахване на нежелано бебе.Ако са минали 72 часа ескапела няма да подейства,но има други хапчета на черно,които действат до 1 седмица,да не кажа и 10 дни,след което се минава на следващата интанция-аборт,вече има клиника,където го правят до 5-6-ти месец.
Първоначално написано от Amateurrr
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
"Лапай, че капе. Килима е нов!!!"
KO6MARA GSI 16V RISSE
Какви са тия хапчета...? Звучи ми доста опасно...Първоначално написано от ladykeisy
![]()
Пич, спокс, шансът да е станало нещо е много малък...кофти наистина, молете се всичко да е наред!![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Аборт до 5-6 месец?!Тиии май хич не си наясно с тия нещаПървоначално написано от ladykeisy
Към автора:Ти к'во?!Стискаш се за 20 стотинки,че не го смени с нов ли?!Пууу като не можете да се пазите,не правете секс
Аз как от 5 години правя секс,не ползвам презерватив и пак нямам проблеми![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Колко ти е гръдната обиколка?Първоначално написано от c0ci
![]()
Аборт до 5-6 месец, ти чуваш ли се?! ... Аборт след трети месец в подобн клиники "на черно", може да доведе дори да смърт.
Тези неща не са шега работа.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
[quote="3oPuTy"]Те лошите неща веднъж стават, нали знаеш!Първоначално написано от ladykeisy
По темата: Според мен нищо няма да е станало. Те хората по 5 години секс без презерватив правят ,ти се притесняваш, че си го обърнал на обратно.![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
По принцип всичко законно е с Ескапел до 72 часа или аборт до 6-та или 8-ма гестационна седмица,не съм сигурна,но все пак до 3-тия месец.Иначе хапчетата след 3-тия ден са на черно,а клиниките след 3-тия месец още повече,но това не означава,че са невероятно рискови.Просто не всеки може да си позволи достъп или услуги от такива лечебни заведения.
Aбе я се успокойте бе първо на първо като толкова се притеснява купува един тест за бременност след като минат 2 седмици(ако преди тва момичето не е зело хапчета) и то ще си покаже.Но ми е мн чудно как успя да го сложиш на обратно аз преди като тренирах на сухо се опитвах и не се получаваше![]()
![]()