.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Стягане на тяло и топене на паласки около корема

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако тичаш под 20 мин. няма особено значение кога ядеш, важното е да постигнеш калориен дефицит за деня, т.е. да си изразходила повече отколкото си изяла..по принцип средния човек изразходва по 1000 калории на ден без спорт, ама из нета има разни формули за точно определяне, така че си потърси

Ако тичаш над 20 мин и правиш и други упраженения(което е препоръчително, щото за паласки и стягане тичането не е много подходящо) даже е по-добре да ядеш към 15 след тренировката, защото след натоварваща тренировка е важно да се приемат някакви протеини и бързи въглехидрати(примерно банан и някакво месо), щото иначе мускулите се разграждат и увисваш

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Вече гледам да ям до 1 час след тренировка макс.
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ако тичаш под 20 мин. няма особено значение кога ядеш, важното е да постигнеш калориен дефицит за деня, т.е. да си изразходила повече отколкото си изяла..по принцип средния човек изразходва по 1000 калории на ден без спорт, ама из нета има разни формули за точно определяне, така че си потърси

Ако тичаш над 20 мин и правиш и други упраженения(което е препоръчително, щото за паласки и стягане тичането не е много подходящо) даже е по-добре да ядеш към 15 след тренировката, защото след натоварваща тренировка е важно да се приемат някакви протеини и бързи въглехидрати(примерно банан и някакво месо), щото иначе мускулите се разграждат и увисваш

Моята цел е първо да сваля някое кило,после да стегна тялото!Искам да попитам дали фитнеса е подходящ за мен като начало или най-добре аеробиката?Защото мисля че тук прочетох ,че за жените аеробните упражнения за по-полезни и ефективни!На мен лично аеробиката повече ми допада от фитнеса,по-интересно е,но тук в Студентски град в София знам че има аеробика само в УНСС и че е скъпо....Иначе мисля че тичането помага повече за отслабването и е много полезно,за това, може и да тичам 1,2 пъти седмично примерно паралелно с фитнеса или аеробиката.За упражненията в къщи...нямам много условия да правя тук,защото е тясно (в общежитие съм) и съм с още едно момиче в стаята,пък и долу съседа ми е изрод и иска тишина ,а ако правя упражнения и скачам ще му думкам....а да ги правя на леглото няма да е мн ефективно май Ще съм благодарна на всякакъв съвет!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    толкова ли трудно ставали тези плочки
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си