- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Matura Bel 2010
е как ви се стори матурата днес по бел...не беше много сложна дано всички сме се справили![]()
и според мен не беше много сложна ,но все пак чакам отоговорите ,за да видяПървоначално написано от usmivka91
sleda ot lubovta
чух, че се е паднал Вазов...хареса ли ви темата?![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ми като цяло можеше и по-лесна тема ... лично на мен не ми допадна много ама писах все някви точки ще имамПървоначално написано от KpucmuHa
sleda ot lubovta
Абе каквото и да си говорим, беше доста лесно. Казвам го като човек, който изобщо не се е готвил. Темата беше много благодатна, проблемът, който трябва да се коментира, е доста пряко поднесен, лесно се пише. Ако можеш да пишеш литературно, грамотен си и си запознат с изискванията за писане на интерпретативно съчинение, можеш да изкараш максимална оценка, без да си се занимавал преди с тази ода
Тестът беше лесен, нямаше некоретни въпроси, уловки, капани и тн. В литературната част само имаше няколко въпроса, които биха били проблем за някого, но и те не бяха кой знае какво
И все пак успех на всички![]()
знае ли се вече отговорите?Първоначално написано от Myrth
sleda ot lubovta
И аз това питам. Излязоха ли отговорите някъде?Първоначално написано от Princessani
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Пожелавам късмет в резултатите на матурите на всички от 12-тите класове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.ГЕЕЕЕ незнам за кво, ама много са кефя, че вече завършмате (леко ви завиждам,защото не съм 12 клас).
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
проверете в сайта на МОН, аз нещо не мога да вляза![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
и азПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не можете да влезете, защото сега ги качват на сайта. За всички изпити е така - и за 7, и за 12-ти клас, скоро ще ги качат и ще може да проверите как сте се справили.![]()
Да, супер беше темата.Първоначално написано от KpucmuHa
Хареса ми.
страшно лесна тема за писане !!Първоначално написано от DimovB
Явна тязи година се решили всички да миним![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
и аз така мисля дано успеем мен лично ме затрудни един от поеследните въпроси където имаше спортинс лекаатлетика спринтиор вие какаов писахте на останалите
а и другото което е ако някой види отговорите да пише да знаем че са излезнали![]()
аз писах на едното роман,а на другото цитрусПървоначално написано от usmivka91
ти?
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
3-те възможни теми са се знаели предварително,от тези които са ходели на уроци при инспектори от МОН, преди малко прочетох в един друг форум мнение от вчера и са написани точно тези 3те.
Темата беше лесна, не бях се подготвяла за Вазов, но върху неговите произведения е лесно да се разсъждава
хаха и аз писах абсолютно същото .. не беше много трудна ии май отговорите още не са излезнали...Първоначално написано от miminky
доколкото разбрах след 3 ще излязат.. оф искам най-после да ги видя![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
какви са били другите 2
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
въпросното момче във форума беше написало "ветрената мелница" и "помниш ли.."Първоначално написано от HexGirl
В едно издание на Дисни:
мф .. исках ветрената ..Първоначално написано от miminky
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
излязоха отговорите...
Дай линк.
ако може някой да ги копира,защото не ми се отваря сайта![]()
В едно издание на Дисни:
Айде щом са излезли ги копирайте!Моля!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!