- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Matura Bel 2010
мфф... няма никфи отговори в mon.bg
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Да!Така е,защо лъжете?Забавно ли Вие да лъжете хората.На някои им е притеснено....Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
пф
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Верен отговор Брой
точки
1. Г 1... Вижте повече
2. Б 1
3. Г 1
4. В 1
5. Б 1
6. Б 1
7. Г 1
8. Б 1
9. А 1
10. А 1
11. Б 1
12. Г 1
13. В 1
14. Г 1
15. Б 1
16. Б 1
17. Г 1
18. Г 1
19. В 1
20. Б 1
21. В 1
22. Б 1
23. Б 1
24. Г 1
25. Б 1
26. Г 1
27. Б 1
28. Г 1
29. Б 1
30. Б 1
31. В 1
32. Б 1
33. Б 1
Въпроси със свободен отговор
Въпрос
№
Верни отговори Брой точки
34. А) Примерни теми на всяка от смислово обособените
части:
1. Описание /Същност / Характеристика на
генномодифицираните организми (ГМО) / Какво
представляват ГМО?
2. Вредата от генномодифицираните организми
(ГМО) / Рисковете за човешкото здраве
3. Забрана на генномодифицираните храни
(продукти) в Европа / Отношението на ЕС към
генномодифицираните храни (ГМХ)
3т.
34. Б) Текст 4т.
35. А) символи
Б) по случай
В) революционна
Г) собственост
4т.
36. А) преподаватели, студенти, ученици
Б) някои, кого
В) най-добрият, най-близкият
Г) посетили, успели, спокоен
10т.
37. Времето● в което ще се проведе състезанието● е
съобразено с възможността на желаещите да
участват. От друга страна● мястото гарантира лесен
достъп от всяка точка на страната. Оставаше
организаторите да изработят поканите● да ги
изпратят● и то във възможно най-кратък срок.
5т.
38. А)
1. роман
2. цитрусов плод / тропически плод / южен плод
Б)
1. поет
2. картина / рисунка и др.
4т.
39. А) Иван Вазов
Б) Пейо Яворов
В) Димчо Дебелянов
Г) Атанас Далчев
4т.
40. А) сравнение
Б) метафора
В) метонимия
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
най-вероятно 3-ка или 4-ка ша цъкна,което е....![]()
имам 56 точки от теста за последния ? незнам как ще е днао имам прилична оценка но щом имам 56 точки от теста означава че мнах 3 нали ?как мислите
http://www.mon.bg/news-home/2009/10-05-14_dzi_bel1.html най отдолу има линк![]()
хаха 64/65 то4ки от 70 ..уж де
би трябвало,а как се сети на кой въпрос какво си писала? имаш ли въпросите случайно?Първоначално написано от usmivka91
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
през 2008г. 23 точки бяха за 3ка,2009 май около 30т,а може би по-малко. незнам.....зависи колко двойки ще има,по мой груби изчисления имам около 45т....,незнам.Дано гилутината падне пред погледа ми,а не върху врата.![]()
миналата и по-миналата година над 23 точки е за 3, над 77 е за 5.5 и над 95 е за 6.00
По оценявато от 2009 ти трябват още 3 точки и имаш 4.50Първоначално написано от usmivka91
![]()
да незнам как съм се справила на последния въпрос от там всичко зависи а иначе си бях записала моите отговори на един лист и така си проверих![]()
А кога ще излязат оценките ? и аз съм се справила 4 и нещо не съм учаквала повече![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
около 6-7 юни .. но може и по- рано![]()
доволно доволно кам 70-75 точки ми се очертава зависи колко ще ми пишат на есето
![]()
;o]
за мен максималния брой точки е 82 зависи от есето.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
проверих си, на теста нямям грешки![]()
![]()
ама вчера преди да си легна само "Вяра" преговарях, Вазов не съм чела, как ме е яд, че не се падна...
![]()
![]()
аве и аз всичко друго четох ама не и ВазовПървоначално написано от therichbitch
писах малко ама ще видим
![]()
sleda ot lubovta
1 грешка на теста ...-само на резюмето може да вземат още 1-2,а темата беше горе-долу приятна-очаквам минимум 10-12т.
има шанс за 5,50
![]()
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...
Аз мисля,че на 6 въпрос правилни са отговор А и отговор Б,а втората точка на плана за резюме-Влиянието на ГМП в/у човешкия организъм.
Не се притеснявайте толкова, стига да сте писали нещо по темата все ще изкарате някакви точки, аз миналата година на Алеко Константинов тази творба не я бях барвала, и писах 3 страници локуми и изкарах 5.57 на матурата, очаквайки най-много 5.10-20 (теста винаги е лесен, стига да имаш някакви елементарни познания по български и литература). Така че споко, ще бъдете изненадани от оценките 100%.![]()
айде, дал Бог 5.60на теста имам само 4 грешки, т.е 66 точки си ги имам....интерпретацията писах почти 4 страници.... да видим там какво съм направила
Левски беше неочаквано за мен, но определено ставаше за виене на локуми :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ето ви и цялата матура с отговорите
Матура по БЕЛ - отговори
и на мен като цяло ми се видя лесна,що се отнася до темата-нещо не ми хареса как си я написах,но поне основните неща ги имам![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...