.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69

Тема: Matura Bel 2010

nqkoi znae li dali e vqrno che ot tazi godina te kysat ako ne si pisal izobshto po 41 vypros bez znachenie dali drugite 40 sa verni ili ne?
    You've been runnin' around for so long
    You've been hurtin' yourself too much
    You keep messin' around with darkness
    You're the one whose losin'...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от rexona91
    Аз мисля,че на 6 въпрос правилни са отговор А и отговор Б,а втората точка на плана за резюме-Влиянието на ГМП в/у човешкия организъм.
    има грешка ест: ще ПРИКЛЮЧИМ (без Е накрая), това е грешката в едната подточка

btw мн смотано, че е изтекла информация, имало е мн хора, които са знаели темите: Ветрената мелница, Левски и Да се завърнеш в бащината къща...

Фен Аватара на ActreSS
    Град
    София,Кюстендил :)
    При нас плъзна слухът, че ще е Иван Вазов с "Под игото".......
    Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    btw мн смотано, че е изтекла информация, имало е мн хора, които са знаели темите: Ветрената мелница, Левски и Да се завърнеш в бащината къща...
    И мен ме е яд на тая простотия.
    Къде точно,мога да тегля една лирическа ма*на на целия МОН,в обем от 4 страници? Искам да ги......
    МОН са курумпирани ко*елета,ламтящи за пари!
    Обеден съм,че това не са само слухове,каквото и да твърди лъжливата Коджабашиева.Всъщност,твър ди се,че останалите теми са били "Магията и любовта във Ветрената мелница" от Елин Пелин;"Невъзможното завръщане в Да се завърнеш в бащината къща" от Димчо Дебелянов и разбира се темата за левски.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Ха, странно, прочетох последния въпрос (41, за "Левски" на Иван Вазов) и много се учудих. Мислех, че ви дават някакво произведение и тема, по която да пишете на него (без самия откъс, сами да сте си го чели). Сигурно прозвучах тъпо, но наистина не знаех, че така се прави. (9 клас съм).
    Тоя тест си го запазвам и в скоро време ще видя с колко от него ще се справя.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=528666

Някой чете ли го тва, а новините гледахте ли???
    Направо умирам от яд.
    Писах по темата разбира се, но все пак някои са я знаели предварително, което си е направо кошунство.
    Иначе имам 58 точки, което значи 12 грешки. Пак бива

Здравейте и от мен и аз съм долу горе доволна от матурата,нооо имам един голям проблем,за който искам да ви попитам-забравила съм да напиша преди самото съчинение,че пиша ЛИС,а не есе.От самота съдържание се разбира,че е ЛИС,защото съдържа коментар на текста,но много се притеснявам да не ми анулират работата.Вие как мислите дали е възможна?

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Офф с това изтичане на информация ми изядоха нервите.. някъкви богати връзкарчета са си кихали парите на мама и татко и сега ще се кефят на високи оценки..

Иначе аз доколкото си смятах, без точките от есето го карам към 4ка, което е супер за мен, не ми трябва повече

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от polishanka
    Здравейте и от мен и аз съм долу горе доволна от матурата,нооо имам един голям проблем,за който искам да ви попитам-забравила съм да напиша преди самото съчинение,че пиша ЛИС,а не есе.От самота съдържание се разбира,че е ЛИС,защото съдържа коментар на текста,но много се притеснявам да не ми анулират работата.Вие как мислите дали е възможна?
    Е та то и на есе пак може да вмъкнеш коментар, все пак нали се придържаш към темата за Слово в одата на Левски
    Мисля че може да ти вземат точка, ама макс 2 да са не се притеснявай

Aз бих се оплакала от квесторите също 0.о За какво са там като дори не могат да ни отговорят на въпросите, които им задаваме?
    Те ще си земат паричките затова, че са повисяли там няколко часа и това е.Тези в моята стая бяха адски некомпетентни, на всички въпроси, които им зададоха отговориха "Вижте в оказанията какво пише".Нали уж са минали инструктажи не знам си какво...Ужаас

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=528666

Някой чете ли го тва, а новините гледахте ли???
    Направо умирам от яд.
    Писах по темата разбира се, но все пак някои са я знаели предварително, което си е направо кошунство.
    Иначе имам 58 точки, което значи 12 грешки. Пак бива
    Еи ТВА Е цялото ни образование в България ,ся зарад подобни неща трябва да анулират матирите и да напишат на всички 12 клас дипломи с 6 щот това не е справедливо .Аз не съм богато келешче и не знаех темите предварително и Левски изощо не го бях чела .. но писах малко ... Майна та ви на цялото лъжливо корумпирано министерство .......
    sleda ot lubovta

Град
    София
    Хора не мисля че ще ги анулират матурите... На кого ще му се занимава пак... а отностно коментара за това на всичките да ни пишат 6, едва ли да стане... всичко е за пари, че не им стигнаха...

Искам да попитам някой знаеш ли колко е минимума точки за 3-ка
    -някои ми казват 25
    - други 23
    - а четох по сайтовете казано от МОН (мин. год) че 30т. е за 3
    ако някой знае да казва
    Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.

Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.

Цитирай Първоначално написано от GVG
    Хора не мисля че ще ги анулират матурите... На кого ще му се занимава пак... а отностно коментара за това на всичките да ни пишат 6, едва ли да стане... всичко е за пари, че не им стигнаха...

Искам да попитам някой знаеш ли колко е минимума точки за 3-ка
    -някои ми казват 25
    - други 23
    - а четох по сайтовете казано от МОН (мин. год) че 30т. е за 3
    ако някой знае да казва
    22.5 точки са за 3 но аз не смятам да се свърши до тук ..
    sleda ot lubovta

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Тестът ми се видя много лесен, но темата бля.. хич не ми хареса.
    Ето скалата за оценяване от миналата година:
    СКАЛА ЗА ОЦЕНЯВАНЕ

* оценка точки
    * Слаб 2 до 22,5 т. вкл.
    * Среден 3 (3,00-3,49) 23 т. – 40,5 т.
    * Добър 4 (3,50-4,49) 41 т. – 58,5 т.
    * Много добър (4,50-5,49) 59 т. – 76,5 т.
    * Отличен (5,50-5,99) 77 т. – 94,5 т.
    * Отличен 6 95 т. – 100 т.

Добре аз сега като съм писала на онази задача цитрус ще ми го приемат ли за верен,защото в ключа пише цитрусов плод

Еми на мен ми се стори интересна тая матура и реших да я пусна и да я направя :Д
    Ииии, реших всички задачи без там една дето трябваше да се пише много, пък мен ме домързя (а и тряя се оценява по някъв начин друг) ии не писах и 41ви за есето или ЛИС-а и накрая като сверих отговорите имах 45 точки - тоест около 3.70-3.80 xD
    Имаше някои супер лесните въпроси, дето бяха почти същите като тези, които решавах миналата година на изпита ми за след 7ми клас :Д:Д
    Така че тия завършващите да не се притесняват xD
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Теста не беше труден. Имам само 5 грешки на него ама темата беше много глупава.. На тази ода могат да се пишат толкова други работи, а те за словото.. Не ми хареса темата. Надявам се поне 20 точки да имам там.

Цитирай Първоначално написано от TheSecret
    Теста не беше труден. Имам само 5 грешки на него ама темата беше много глупава.. На тази ода могат да се пишат толкова други работи, а те за словото.. Не ми хареса темата. Надявам се поне 20 точки да имам там.
    ми 20 точки хич не са малко ... и аз се надявам на толкова... иначе от теста имам около 65 точки ... и близо да ми станат 85 .. идеално
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    у нас...
    За тези отгоре, които си изчисляват оценката - има формула:
    0,04 х п(броя точки, да речем 60 верни, ама тука се вписва всички верни + точките не темата) +2 = оценка

и така давам пример
    0,04 х 58 (моя брой точки, като смятам, че на темата имам 0) + 2 = 4,32

Така че дори 2-ка да имам на темата хващам 4, но оценката е плаваща, тъй като това е формула. Защото иначе се смята най - добрият резултата и най - лошият и по тези оценки се прави скала със стотни.
    Тоест в зависимост набор 91 колко е умен, ще има хубави или лоши оценки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си