.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Varna

Как да сваля килограми до лятото?

Здравейте. Аз съм момиче на 15. Висока съм 163 някъде и тежа 52 кг. Въпреки че съм в нормата, изглеждам сякаш имам килограми да свалям... Тренирам спортни танци, не ям много, но все пак не мога да отслабна... Освен това съм вегетарианка, затова не се опитвам да спазвам каквито и да е диети. Идеи?

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Спорт
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    някаде на маината....
    Фитнес!!!Аз лично ходя от близо 1 месец и сам свалил килограми и сам направил мускули
    Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.

съгласна..ходи на фитнес..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не яж глупости!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

диета и спорт
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...asc&start=1005
    почни 90 дневната не е натоварваща повече е като режим на хранене
    Движи се

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Еми спорт..Фитнес..
    Може да тренираш и нещо друго..

Но аз в никакъв случай не ти препоръчвам да спазваш диети..Все пак тялото ти се развива и тези диети "пречат" за нормалното му развитие
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

От диетите организма се лишава от много полезни вещества.. Моят съвет е да имаш 3 големи ядения с 2 междухранения..Или по-просто казано Закуска примерно в 8, обяд в 12 и вечеря пак в 8часа, като 2те между хранения да са: едното между закуската и обяда примерно в 10часа сутринта и межу обеда и вечерята в 5часа следобедна закусчица.. Като естествено не трябва да преяждаш на тях.. Също така пий течности! Ако имаш вредни навици като цигари и алкохол, това трябва да го откажеш иначе от всички упражнения и т.н ще се осъществят мн. по-бавно от колкото без тях! Яж млечни продукти и изпълнявай упражнения със собствено тегло.. Достатъчно е на ден по 1-2 часа упражнения.. Най-важното което е, УПРАЖНЕНИЯ СЕ ПРАВЯТ НА ГЛАДНО, а не след като си се наяла!Същото важи и за употребвата на течности.. после като си се изморила не бива да ядеш в несвяст! Яде се бавно и спокойно в умерени количества! След като си спортувала не се наливай и с течности!! Пий течности след тренировка, но не прекалявай.. Ако следваш тези прости съвети с воля и успех за 4 месеца много добре можеш да изгледждаш! И все пак запомни и другото,което е факт, че жените трудно свалят, но лесно качват! При мъжете не е така... Което означава с постояннство и воля всичко може да се постигне.. Има много да се пише по такива теми, но просто ръце не ме държат Успех!!!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Спорта му е майката
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Фитнес?
    lost.

Град
    Holand. ^^
    най - добре прави обиколки около блока или там където живееш.Когато нямаш какво да правиш примерно ( ::
    11220_1

пробвай със спорт, защото не се знае как ще ти се отрази диетата

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Спорт му е майката Заедно с редовното хранене...Тичай,карай колело,само със физическо натоварване ще можеш да постигнеш нещо

Град
    Varna
    Благодаря на всички!

Re: Как да сваля килограми до лятото?

Цитирай Първоначално написано от kalcun4i
    Здравейте. Аз съм момиче на 15. Висока съм 163 някъде и тежа 52 кг. Въпреки че съм в нормата, изглеждам сякаш имам килограми да свалям... Тренирам спортни танци, не ям много, но все пак не мога да отслабна... Освен това съм вегетарианка, затова не се опитвам да спазвам каквито и да е диети. Идеи?
    momi 4e vse edno opisa men s tazi razlika 4e sum 1 i 70 i sum 62 kilograma

Ако искаш да е много бързо,можеш да свалиш 14кг. само за 2 седмици като тренираш джогинг,но трябва да ядеш 7 пъти на ден по малко - балансирано хранене.
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си