- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам и дваматаа !!!! Какво да правяяяяяяя ;( ;( .......
Моля вии !!! Помогнете мииии ... ;( Знaчи преди .. месец някъде тръгнах с едно момче ..Казва се Венелин, той е от моя блок .. знаем се от малки и се виждаме често .. по-голям е от мен с 1 година .. отначало нещата вървяха добре .. но не знам точно защото пред другите сякаш бяхме на Здрасти и Чао ... даже и това нямаше .. а когато сме сами ( което рядко се случваше ) нямахме какво да си кажем .. как е минал деня: еми нормално ... как си: добре ... иии до там сме :хВечно се карахме ии когато спремм .. нямаше ОТНОВО какво да си кажем.. Ходихме 2 месеца .. ии накрая вече не издържах .. не си бяхме казвали "Обичам те" от поне 2-3 седмици ,той започна да се държи ужасно.. наистина УЖАСНО .. ии всички ме питаха защо не го скъсам ,, как може още да сме заедно и подобни,но аз не се влияех от мнението на другите,защото го ОБИЧАХ.. ии накрая .. СКЪСАХМЕ ;( той просто каза ОК ..
аз МНОГО плаках , много се бях разтроила ... и исках пак да сме заедно .. но на него вече му омръзна и ми каза НЕ
![]()
Когато тръгнах с друг сякаш нещо му светна ... започна точно тогава повече да ме закача .. повече си говорихме ,всичко се оправи .. но той ми предложи отново да тръгнем ... аз казах че искам да си останем просто приятели .. ии той се усети колко много съм за него чак когато ме изгуби ..
Мина се малко време .. ии срещнах едно момче ,казва се Йордан,той беше гадже на една моя добра приятелка ,за която всъщност разбрах че е говорила зад гърба ми ... и с него започнахме да си говорим по-често .. повече си обръщахме внимание .. всичко беше супер .. но тя разбра .. ии ми се разсърди защото тя само го използваше , но когато разбра че си говорим с него повече се ядоса и изведнъж го заобича.. Той ми казва че обича само мен и вече иска да я забрави,и я е забравил ... решихме че сме заедно ( но той не знаеше за Венелин и какво сме преодоляли .. ;( .. )
Но на същия ден .. Венелин ми предложи .. казваше ми че този път всичко ще е различно ... и да му се сърдя за най-малкото нещо ако трябва, за да се стяга .. еми ОК .. все пак това ми беше като мечта .. ии бях супер обурканаа ... плаках непрекъснато .. не знаех какво да правя ... ии казах на Йордан,че не може да сме заедно,заради неговата бивша приятелка ... и 2мата плакахме .. но не знам вече.. ии днес мнооооооооого се забавлявахме заедно ... цял денн почти бяхме заедно ии се чувствах като в раяя .... но ... КАКВО ДА ПРАВЯ С ВЕНЕЛИНН ???? и с Двамата сии прекарвам вече страхотно ... но заради всичко преодоляно ... мноооогоо се колебая .. ии не ми казвайте че сърцето ми трябва да изберe .. защото не го чувам нищо да ми казва ... МНОООООООООГО мисляя ... но НЕ ЗНАММММ :хххххххх ... моляя вии ... чувствам се ужасно ... Какво да правяя ??? ;(![]()
Не е важно колко време имаш, важното е как ще го изживееш.
такива работи "обичам и двамата" няма.
яко си спрела ако питаш във форума как да ти помогнем и то за такава простотия...
или избираш единия или другия, средно положение няма, face it
a колкото до "Какво да правяя ???"
ами, умри.
Аз съм на мнение,че когато веднъж скъсаш с някого,после няма смисъл да лепите счупеното наново,защото е безполезно.С Венелин казваш,че нямате общи теми за разговор,не ви е интересно заедно.Сега си го заинтригувала,защото ново момче се е появило в живота ти,а типично човешка черта е да тичаме след това,което не можем да имаме.Аз съм по-скоро песимист за отношенията ти с него.По-добре си останете приятели,ако можете.
За Йордан-там нещата са по-сложни.Той е бивше гадже на твоя приятелка.Чисто човешки не е много коректно да си с него,но щом нещата между тях окончателно са приключили пък и казваш,че се е оказало,че не ти е толкова добра приятелка,щом е говорила зад гърба ти,защо пък да не опитате?
Не знам.Това са просто съвети от човек,който не познава нито един от вас тримата.Ти си тази,която може да каже към кого какво изпитва.Решението си е твое.Успехчета![]()
Съвета ми е да освободиш и двамата от присъствието си, тъкмо ще им спестиш една работа.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Без да чета темата ше кажа: не ги обичаш..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Все едно аз съм го писала.Първоначално написано от Vanish
Ако обичаш, обичаш само един![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
"Обичам и дваматаа !!!! Какво да правяяяяяяя ;( ;( ......."
Намери си трети и обичай него.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
О,колко грубо...Това не е присъщо на една дамаПървоначално написано от Vanish
![]()
По темата: Първо искам да те питам на колко си години?
От това ,което написа , си вадя изводите ,че си една малка кифла,която даже си няма представа какво е любов ...![]()
![]()
Истината е ,че не обичаш нито единия ,нито другия....и както каза Vanish - FACE IT!!
--------------------------------------------------------
тва е приятелка, момче съмПървоначално написано от BlueFace
![]()
Първоначално написано от BloomF
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Това обяснява всичкоПървоначално написано от Vanish
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Резюме, моля.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
удари се с нещо тежко по главата,ако те заболи СПРИ да ги обичаш,ако не усетиш нищо,не спирай да ги обичаш !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Нито единия нито другия... Ако те обиат не ги наранявай няма смисъл ако си с единия ще искаш другия и така... Винаги ще си в един кръг![]()
![]()
![]()
Прилича ми на поредната кифленска история .. Според мен не обичаш нито единия ,нито другия.Или избираш единия или не се занимавай и с двамата .. средно положение няма.Не можеш да имаш всичко.
Кратко, точно и ясно казано. Нещо подобно бих написал и аз.Първоначално написано от Vanish
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от AutomatiC
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ако наистина си мислиш че обичаш истински и двамата, значи се заблуждаваш и не си се срещнала с истинската любов.
фарляй чоп ЕЗИ / ТУРА и избери единия![]()
след време ще разбереш що е това истинската любов, и ще можеш да обичаш само един единствен човек, който ще е всичко за теб![]()
Успех от мене![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Много ми е интересно как така преди месец си тръгнала с първия,ходили сте 2 месеца,после си тръгнала с няк'ъв друг,след това и с трети ... И това всичко в рамките на месец ...Първоначално написано от elizabetm
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На мен пък много ми е чудно,защо в такива теми като тази,автора не е написал годините си (сигорно,щото се знае,че е на 13 макс) ... И повече не виждам какво има да се коментира ...
Първоначално написано от lucho13