.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Харесвам го!!!

Моля ви, мн моля! Има едно момче то е един клас по-голям от мен и учим в едно и също даскало постоянно се срещаме по коридорите, но не си говорим а дори не с еи познаваме лично... Една зима даже мен и моята приятелка направиха на бели мечки с още едно момче но до там беше. Просто съм отчаяна и нз какво да правя и същото беше и с миналото момче на мечтите ми но то е минало защото пак незнаех какво да предприема Моля кажете какво бих могла да направя нещо в моя случай ако жъобще нещо е възможно де!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом не се познавате,ми тогава се запознайте..Толкова ли е трудно да се сетиш..
    Поздрави го и т.н..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Тоя път се докарай като мечка гризли. Със сигурност ще даде по-голям резултат.
    Казваш, че е с една година по-голям от теб. Предполагам ти си в 4-ти, а той - в 5-ти?
    Като не знаеш какво да правиш и те мързи да прочетеш стотиците теми, които са с подобно съдържание, ще изчакаш да пораснеш и да придобиеш усет какво да предприемаш при дадени обстоятелства.

Любовта е наука, но не е математика, за да се даде точен отговор на конкретен въпрос.

Град
    Света На Мечтите
    лошото обаче е че аз съм МАЛКО но наистина малко смис не съм много срамежлива а и не е ли редно той да ме поздрави защото трябва момчето да направи първата крачка или пък греша...

Град
    Света На Мечтите
    ами всъщност съм в 6 клас

Жъобще нищо не е възможно да направиш.

между другото не ти разбрах въпроса, кво искаше да питаш?

Град
    Света На Мечтите
    как примерно да му привлека вниманието та понеее малкоо да ем забележи а ще съм доволна и ако сме само приятели

измий си зъбите и се избръсни.

Ами заговори го.Оттам се почва

Град
    Света На Мечтите
    оооо господи...първо съм момиче и второ си много груб/а

шегувам се, де

иначе както казаха, заговори го, намерете няква обща тема

Град
    Света На Мечтите
    добре де аз съм 6 клас а той седми и е футболист а момчетата от неговия клас както понякога и той постоянно се заглеждат по "кифлите на даскалото" и наистина вече нз кво да направя

ем просто го поздрави ;д .. 1ви път сиг ще се ошашави ;д на 2рия и той ще е поздрави ; )
    В живота можеш да вярваш само на себе си и то не винаги.

Ние ли трябва да знаем какво Ти да направиш? Можем да даваме само съвети все пак и за да не бъде съвсем безполезен поста, се поинтересувай малко от момчето. Фейсбук или нещо друго ако има. Информация с какво се занимава, с кого се среща и тн. Не е толкова трудно, все от някъде се започва. Гууд лък.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Бутни се в него по погрешка, извини се и приказвай. Ако искаш и мълчи ще си направила нещо по въпроса.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

" Тази порода, момичетата, са много интересен вид - всяка мисли, че всички други са кифли и не осъзнават, че всички са еднакви. "

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    лошото обаче е че аз съм МАЛКО но наистина малко смис не съм много срамежлива а и не е ли редно той да ме поздрави защото трябва момчето да направи първата крачка или пък греша...
    Главните букви и препинателните знаци не са измислени просто ей така ....

И да -грешиш.Не винаги момчето е длъжно да прави първите крачки.А специално в твоя случай може да има няколко варянта ,заради които не го прави:
    1) Не те харесва.
    2) Мисли си ,че ти не го харесваш.
    3) Есрам го е.
    4) Безразлична си му.
    Докато сама не го заговориш и попиташ няма как да знаеш кое от тези е

--------------------------------------------------------

Guest
    Кажи му здрасти.
    Питай го как се казва.

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Хубаво е момчетата да правят първата крачка. Обаче при положение,че той незнае какво изпитваш към него .... Той незнае какво мислиш , немаже да направи първата крачка. Признай му , но не чрез някое друго момиче или момче. Кажи му когато е сам. А ако в крайна сметка нестане нищо не се отчайвай , вече си преживяла един. Продължи напред И не се срамувай да му признаеш. Докато стойш и чакаш ще ти е още по-гадно.
    BaTe SasHo MuSiiC ~ MOYATA ISTINA 2010 ~

Търси го във фейсбук, импулс... или просто го заговори. Има 2 варианта- а) той ти отвръща заприказвате се... б) отрязва те. И в двата случай не губиш нищо. Ако те отреже - да не ти дреме, може характера му да е скапан. Каквото и да стане, споко, в океана има още мнооого риби

като за начало се запознайте
    пишете си по скайп и след товаа ще почнете да се поздравявате и да си говорите...
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си