- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 27 и 31 Май-неучебни дни
27 и 31 Май ще са неучебни заради „малките матури“ за учениците от 2 до 11 клас
http://rio-data.hit.bg/rd09-560.pdf
Тоест ще почиваме на 15,16,17,22,23,24,25,27,31, а ще учим на 18,19,20,21,26,28 Остават само 6 уебни дни до края на Май
![]()
за всички училища ли става въпрос ?
щото ние като сме от 8ми клас нагоре почиваме ли ?![]()
кажете да, кажете дааа![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Доколкото знам - почиват всички училища
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ама утре аз ще уча защотото миналата седмица почивахме един ден би трябвало всички да са така.
Ние имаме спортен празник т.е. няма да ходя. :ДПървоначално написано от reload1222
Ама на тея матури ще почиват само СОУ-тата, 'щото ние нямаме 7-ми клас пък и в сайта на МОН не пише....
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Мисля,че вискчи почиват.. Само 7-мите класове ще се явяват за матурите там.. Поне при нас е така..
И ние по принцип ще учим, но никой няма да ходи вкл и аз-накарах майка ми да напише бележка по семейни причини и тва е и без тва утре имаме супер тъпи часове 1-ви час ФВС 2-ви час АЕ-няма да продължавам... , а и без тва даскалите казаха, че нищо няя да прайм и няя да пишат отсъствия![]()
Всички ще почиваме-майками работи в даскало и каза, че днес министъра решил да е неучебен ден за всички-виж документа в първия пост-това е заповедта на министъраПървоначално написано от StreetFame
Я пак ?! Защо ще почиваме толкова много, по дяволите ?! Един ден учене, един ден почивка - ужасно е ! Да не говоря, че в даскало положението е трагично и трябва да се поправят оценки, а тея ми сложили тука целият Май за почивен - дееева !Първоначално написано от mlakniwe
^ баш накрая се сетете
цяла година айляк и ся ще поправяте муахаха
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Нас ще ни преместят втора смяна сигурно. То да пропуснем един час ще е световната загуба.![]()
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Неучебни са за всички училища и класове. Смисъл за нас от 8ми нагоре също ще се почива. То остава и да учим, ако стане така ще е егати батака...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^ викам и аз на класната, тя ми отговаря, че ще си учим ЛОЛ
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Еми явно вие ще учите. Аз мислех, че ще е еднакво за всички училища, ама всяко училище си има права - така са решили явно.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Даже ние и на 21-ви ще почиваме, защото имаме празник на града![]()
![]()
На нас ни казаха, че ще учим.Даже трябва да готвя през. по био.
По принцип всички почивате, защото ние сме си в училищата кадето учим. но квесторите са от всякъде. За тва вие почивате ние с мъчим там.![]()
не беше ли 37 май![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
21 май празник на града - от Елена ли си?
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Първоначално написано от ecstazy
Наистина..На някой календара беше друг
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
кви матури за малки класове-видях 11 клас матура и си викам иии брее ся и матура ли ше праа? сериозно кви са тия матури за малки класове?
спр е тъпо с тея почивки,щот после отучване![]()
става въпрос за изпитите им след 7 клас
и не няма да се отучва
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Але някой знае ли Иконома в Пловдив дали ще учи утре?