- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Предпожение за сайт
Здравейте!По инф.тех трябва да правим сайт.Господинът ни каза ние да решим за какво да правим и повечето започнаха да правят за себе си.Но аз неискам......неискам да е за мен а за нещо друго,искам да е по различно,някаква друга тема.
Имате ли предложения?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
е ако си фен на някоя група или изпълнител или нещо от тоя сорт направи за нея
Напрви за дакслаото ти или за господина тихем ще изпълниш задачата , хем ще се подмажеш
![]()
И ние имаме такава задача.Аз направих сайт на e107 .Понеже в училище съм с Немска паралелка,сайта бе на тема- Немски език и как да научим немския по-лесно.Немски самоучител в диалози.Първоначално написано от vanesa0pld
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
[i]какво е това е107И ние имаме такава задача.Аз направих сайт на e107 .Понеже в училище съм с Немска паралелка,сайта бе на тема- Немски език и как да научим немския по-лесно.Немски самоучител в диалози.![]()
![]()
Рок и джаз са много стилна нишка в един сайт ^^Първоначално написано от ThEKiNgG
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
yeah adski e trydn0o da se napishi w google ... puk i ti shtom ne si p0chnal s obqsneniqta.. znachi i ti neznaish .. ;dd ;
)![]()
pr0st0o nidei da buchish che nqk0i e pital kf0o e e107
![]()
I kf0o e g0lqm li si ? ;ddd smeshk0o ;ddd
А ти пиши на кирилица ! И не съживявай такива стари теми !Сигурен съм че момичето вече е готово с сайта си!Първоначално написано от carvul4e
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.