.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Предпожение за сайт

Здравейте!По инф.тех трябва да правим сайт.Господинът ни каза ние да решим за какво да правим и повечето започнаха да правят за себе си.Но аз неискам......неискам да е за мен а за нещо друго,искам да е по различно,някаква друга тема.
    Имате ли предложения?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен
    е ако си фен на някоя група или изпълнител или нещо от тоя сорт направи за нея

Напрви за дакслаото ти или за господина ти хем ще изпълниш задачата , хем ще се подмажеш

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Предпожение за сайт

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Здравейте!По инф.тех трябва да правим сайт.Господинът ни каза ние да решим за какво да правим и повечето започнаха да правят за себе си.Но аз неискам......неискам да е за мен а за нещо друго,искам да е по различно,някаква друга тема.
    Имате ли предложения?
    И ние имаме такава задача.Аз направих сайт на e107 .Понеже в училище съм с Немска паралелка,сайта бе на тема- Немски език и как да научим немския по-лесно.Немски самоучител в диалози.
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Re: Предпожение за сайт

[i]
    И ние имаме такава задача.Аз направих сайт на e107 .Понеже в училище съм с Немска паралелка,сайта бе на тема- Немски език и как да научим немския по-лесно.Немски самоучител в диалози.
    какво е това е107

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    е ако си фен на някоя група или изпълнител или нещо от тоя сорт направи за нея
    Рок и джаз са много стилна нишка в един сайт ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ssslll толкова ли е трудно да напишеш e107 в гугъл?

yeah adski e trydn0o da se napishi w google ... puk i ti shtom ne si p0chnal s obqsneniqta.. znachi i ti neznaish .. ;dd ;
    ) pr0st0o nidei da buchish che nqk0i e pital kf0o e e107
    I kf0o e g0lqm li si ? ;ddd smeshk0o ;ddd

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от carvul4e
    yeah adski e trydn0o da se napishi w google ... puk i ti shtom ne si p0chnal s obqsneniqta.. znachi i ti neznaish .. ;dd ;
    ) pr0st0o nidei da buchish che nqk0i e pital kf0o e e107
    А ти пиши на кирилица ! И не съживявай такива стари теми !Сигурен съм че момичето вече е готово с сайта си!
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Ако си жеснка, веднага почвам xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си