.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Страх от любовта

Преди около 1 година и половина преживях супер жестока, и гадна несподелена любов. Оттогава, просто ме е страх да мина на по-сериозната част от връзката, нали в началото добре, обаче като се задълбочат нещата малко повече и аз изпитвам страх. Сега на хоризонта се яви нова връзка на около месец сме и така нали нещата се усещат вече по-сериозни, и все пак изпитвам страх. Дали да продължа ? Ами ако после боли ? Дали да не се отдръпна ? Дали не е напразно и чуствата са фалшиви ? И такива въпроси ми се въртят в главата, просто кратко казано - Страх ме е да се влюбя. И търся друго мнение. Не знам дали, бих могъл да превъзмогна това чуство. А искам нещо сериозно, а просто отвътре не дава да имам нещо кой знае какво. А после аз излизам несериозен, а не е така. Искам едно момиче с което да прекарам част от живота си, не съм като повечето всяка вечер с различна, обаче когато ме опре страха, такъв изглеждам и аз. Предварително благодаря. И наистина, имам нужда от съвет.

Не си затормозявай съзнанието с подобни мисли.Това,че преди си преживял нещо неприятно,изобщо не означава,че и сега ще е така.Дай шанс на тази връзка.Нищо не губиш.Не може да се живее цял живот в страхове.Остави миналото там,където е,и продължи напред

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Не можеш винаги да бягаш, когато нещата станат по-сериозни. Продължи напред.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Ако се страхуваш да обичаш, няма как да те обичат ... Всички сме изпитвали болката от несподелената любов ... Не трябва да се отказваш, нищо не е загубено, може момичето, с което си сега, да е твоето момиче, кой знае. Няма как да разбереш, ако не опиташ. Успех!
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Винаги боли. Иначе не е "любов". Рискувай, така или иначе вече знаеш какво е и не губиш нищо.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Мхм, и сега зарази "онази несподелена любов" ще прекараш живота си в страх?

Научи се да поемаш и да се справяш с болката, а не да бягаш от нея.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на vagarious
    Наистина спри да бягаш от страховете си, иначе как ще ги победиш !? Изтъркано звучи, но повярвай ми - така е. Отпусни се и пусни щастието да дойде и при теб.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Наистина спри да бягаш от страховете си, иначе как ще ги победиш !? Изтъркано звучи, но повярвай ми - така е. Отпусни се и пусни щастието да дойде и при теб.
    Или болката

Мега фен Аватара на vagarious
    Болка ще е само,когато не се отървеш от страховете си.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На колко си години?

П.П. Ако не рискуваш ,не можеш да спечелиш

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    На колко си години?

П.П. Ако не рискуваш ,не можеш да спечелиш
    16

Любовта се намира,тогава,когато не го търсиш. : )
    Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )

Баси, половете верно се обръщат. Стегни се ти си момчето, а не момичето. Ти си този със топки във връзката нали? Е, ако е така се стегни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си