.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

Поука за всички вас... скрита в моята история.

Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Прочетох цялата ти история.Радвам се,че разсъждаваш толкова трезво и разумно.Пример си,че най-добрият учител е животът.Желая ти много щастие с момчето и да ти се случват само хубави неща

Поука от твоята история ?? Или поуки от твоите истории. Направо не знам не ти ли е писнало всяка година да си с нов Ццц направо нямам думи, и след толкова истории, ако за някоя от тях смяташ, че ти си била виновна и без да ми разкаваш, само като гледам колко често си ги сменяла бих ти казал, че ти си виновна за половината. Не, че момчетата са неподходящи.

2. Не скачай от връзка във връзка... - Леко късно си открила тая поука.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    1. Бъди себе си и се уважавай, за да те уважават и другите! - Относително е.
    2. Не скачай от връзка във връзка... понякога човек се нуждае от малко почивка... - Понякога да, всъщност често.
    3. Не гледай опаковката, гледай съдържанието, защото плочките и фаянсът не са вечни, но характерът и интелигентността са! - Зависи от личността.
    4. Приемай хората около теб такива, каквито са. Ако имаш претенции към тях, няма да ги подтикнат към промяна, а към отчуждение спрямо теб. - Може.
    5. Понякога е по-добре да си мълчиш, поне ще знаеш, че няма да станеш обществен враг № 1! - общо взето през цялото време, токувиж някой от днешното поколение те пребил,че си го погледнал накриво.
    6. Бъди борбен, амбициозен, бори се за мечтите си, бори се за целите си, бъди полезен, ако не за обществото, то поне за теб и близките ти. - Мързи ме понякога.
    7. Бъдете позитивни... бъдете весели, стига с тези депресии, много от нас са приключили своите връзки, втпреки че още обичат половинката си. - Има спадове и възкачания. Не можем да сме винаги щастливи.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Ако има мерак да чета нещо дълго - щях да чета книгите, които дават от даскало.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ти не беше ли обратна ? о.О
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Интересно ми беше да го прочета

--------------------------------------------------------

Голям фен

f

Не, не съм обратна, по принцип мислех, че съм бисексуална, но в течение на времето се оказа, че съм искала просто да експериментирам.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Re: f

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Не, не съм обратна, по принцип мислех, че съм бисексуална, но в течение на времето се оказа, че съм искала просто да експериментирам.

Ооо не попикавам се Човек или е обратен или не ...... какво значи да експериментирам ццццц

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Re: f

Толкова и си ориентирана значи.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Преразкажи тази историика с 2-3 думи моля...

Повече от фен Аватара на Gllory
    Аз също си имам такова добро приятелчеее, за което мн.се радвам
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Преразкажи тази историика с 2-3 думи моля...
    Нееее, всичко или нищо! И аз нямам намерение да го чета, колкото да си извадя две-три общи поуки, които всеки човек сам ги знае за себе си. Нищо ново не казваш.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Хубаво е ,че си ги осъзнала всичките тези неща ,но на мен ми се струва ,че си била доста безориентирана и явно не достатъчно влюбена , в който и да е от тях.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Голям фен

гф

В третото момче бях влюбена... затова сега ме боли много, въпреки, че съм с този от Варна. Никой не може да ми помогне, най-добрата ми приятелка замина за Ирландия, на най-добрият ми приятел, баща му почина, нашите се спукват от работа, за да ми вземат гарсониера и кола, когато съм вече студентка, в града нямам качествени приятели, напълно сама съм, просто реших да излея някъде всичко това. И да - ориентирана съм сексуално и знам какво искам.

Бе да ти кажа честно.....маи леко курвичка си падаш....
    но важното е,че си си извадила някаква поука....

Голям фен

s

Със сигурност не съм "курвичка". Не съм и някоя "кифла", която се движи като свободен електрон. Имала съм само трима сериозни приятели и всички са от рода на 6 месеца, година, две. Ако това за теб е курвенско, нямам коментар.

Ти в една тема не писа ли че си обратна ?

Голям фен

р

Не.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    От цялата история най-много ми се наби в очите това, че за тези първите говориш за любов, за сраст, за желание. А с този, който си сега единствено се гледа изгодата, дали ще ти е добре, разбирате ли се. Няма я страстта, любовта, химията. Сама каза, ти го приемаш, като "приятелче". Мислиш ли, че той би бил мъжа с който да си до края на живота ти?

Re: s

Със сигурност не съм "курвичка". Не съм и някоя "кифла", която се движи като свободен електрон. Имала съм само трима сериозни приятели и всички са от рода на 6 месеца, година, две. Ако това за теб е курвенско, нямам коментар.
    Ти си знаеш....ич не ме вълнува колко сериозни приятеля си имала,или как се движип дали като електрон или като медуза...аз казах каквото имах да казвам.

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    vesito13 - право в десятката На мен съвсем същото ми привлече вниманието - Dizziness нито е влюбена в приятеля си, нито някога е била. Наложила си е да го възприема като „нещо повече от приятел“. Връзката ѝ може да я удовлетворява сега, защото ѝ е удобна, но след време ще направи нещастни и двамата. Трудно ще бъде да я прекрати, лошото е, че въобще я е започнала.

Dizziness - чудесно е, че си направила някакви изводи за себе си на базата на опита, който си придобила. Ала съм доста убеден, че ако след 5 години попаднеш на тази си тема - ще ги намериш за лековати и прекалено общи, звучащи гръмко и оптимистично, като рекламни слогани, но некоренспондиращи с реалността - каквито ми изглеждат на мен сега.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си