- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Всеки,който знае да пиши !
проблем ->
от 2 дена на декстопа иконите ми не са наред .. всяка пограма и т.н се вкл. със "СКУПЕ" .. чрез пограмата TuneUp се опитах да го оправя, но немога ..
ХЕЛП ?![]()
освен ?
Какво по-точно не е наред с иконите на десктопа?!?!![]()
всяка пограма я отваря със СКАЙП ..
и като сложа няква друга на него пак с скайп отваря ..
махнах отметмата да отваря всяка пограма с Скайп но пак си устанаха така
hvyrlqx bob i se okaza, 4e e ot predmonitornoto ostroistvo {P}
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Да не си се заразил с някой вирус?![]()
Подкрепям doomkillerr .. Може да си се инфектирал![]()
![]()
![]()
![]()
Keep It Real !!!
Според мен си хванал виросчеЗакарай го на лекър
Ще го боцнат 1-2 пъти и ще му мине
![]()
Лека операцийка му трябва, и ше стане като нов, а?Първоначално написано от transformable
![]()
avast 4.8 profesionnal -> не намери вируси![]()
сложи си антивирусна Dr.Web ili symantec и веднага ако има вируси ще ги махне
абе вие за всичко преинстал казвате бе!
систем рестор от преди 2-3 дни ще свърши работа..
REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>
Т луд ли си бе? 21.век и да нямаш скайп![]()
.Все едно да одиш на бънджи и да скочиш без въже
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ми че може, ако на гърба си имаш парашут - що не!Първоначално написано от MaGuSs
![]()
Ей хора от мен да знаете, че само със Скайп не се живее - "не става само с ядене, трябва и акъл"![]()
абе вие за всичко преинстал казвате бе!
систем рестор от преди 2-3 дни ще свърши работа..
В Windows 7 каде се намира това ?
Отвори "Start" менюто и най-отдолу в него има едно поле за търсачката! Там въведи "system restore" и най-отгоре в списъка ще ти излезе нужната програма за въстановяване на системата!Първоначално написано от skooty
![]()
Моят уиндоус е на БГ и като напиша систем рестор и нищо не ставаПървоначално написано от doomkillerr
Знам от къде, но някои незнаят... Старт>Контролен панел>Възтановяване и от там се опраяйте, лесно е
![]()
CCleaner пускаш регистри поправката гаранция, че ще намери проблеми с регистрите. Файловете ти са асоциирани явно от скайп вирус да се отварят само с него. Ръчно явно ще трябва да ги пренастройш ако нямаш системена точка от която да възстановиш.
Търсещ половинка.
Епа вирус е кво друго може да е .. може вече и уиндолса да ти прави проблеми , пробвай със систем рестор ако не станв слагаш файловете който ти трябват на флашка преинсталираш и тва е ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Винаги като съм ползвал system restore , никога не ми е помагал![]()
на мен също,напълно излишно е..Първоначално написано от Ice_b0x