- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ~ fashion, modest girl ~
Здравейте предлагам момичетата от teenproblem да напишат какви дрехи обличат за да се харесат и да бъдат модерни, какви прически си правят за да изглеждат добре, какви гримове си слагат. Която е съгласна да пише, но това е тема за обмяна на идеи за мода. Не искам да пишете нещо от сорта - тъпа тема ии т.н. Можете също и да посочвате марки гримове, магазиниСмятам че ще е забавно
♥ I love music ♥
знаеш ли разликата м/у modest и modern ?
Ето започна се :@ абее вие не разбирате ли че това е тема за забавление и обмяна на идеи както вече описах... Егати току що публикувах темата и вече почнахте с критики..........
♥ I love music ♥
ми извинявай ама как няма да се смеем?
modest означава скромен !
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ясно че е за забавление обаче ако ще пускаш тема обмисли заглавието добре а не с грешки
Добре съжалявампризнавам че не знам добре английски но просто ся пък не разбирам как да го оправя... помощ?
♥ I love music ♥
Еми натисни там на първото ти мнение редактирай и готово оправяш заглавието
ето ти помощ.
мислете малко с тия глави, а?
то не стига, че е грешно, ами накичено с глупости, че и накрая спори тука...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮