.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: MSN Weather

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

MSN Weather

Знаете ли как да си настроя мсн ледър да е на моя град (Велико Търново). Или ако не имам една програма Konfabulator или нещо от този род, преди да си сложа уиндоус 7 ми беше на ВТ, но сега неще да го намери и неще, как да настроя нея

Re: MSN Weather

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Знаете ли как да си настроя мсн ледър да е на моя град (Велико Търново). Или ако не имам една програма Konfabulator или нещо от този род, преди да си сложа уиндоус 7 ми беше на ВТ, но сега неще да го намери и неще, как да настроя нея
    С добавката "MNS Weather" няма да стане, защото тя дава информация само за следните градове в България:

За това аз ти предлагам една много добра алтернатива - "AccuWeather Forecast Gadget" (Цък)

Град
    моя сибствен град

Re: MSN Weather

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    С добавката "MNS Weather" няма да стане, защото тя дава информация само за следните градове в България:

За това аз ти предлагам една много добра алтернатива - "AccuWeather Forecast Gadget" (Цък)
    Благодаря ти!

Град
    моя сибствен град
    A да попитам някъде на картинка видях един часовник, направен като българското знаме. Да знаете от къде мога да си го изтегля :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си