- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- но той си има приятелка..
Преди 2 години харесвах едно момче.. обаче си имаше приятелка и реших да стоя на страна.. От един квартал сме.. лафихме си, писахме си.. Всичко беше идеално, но моите чувства все още не са избледнели.. преди седмица искаше да излезем.. излязохме.. само двамата.. [макар че пак има приятелка..] Разходихме се из гората.. беше много хубаво.. После си взехме бира.. аз изпих 1 и ми стана лигаво.. бях седнала и го дръпнах.. приклещих го плътно до мен, а после той ме целуна.. аз естествено му отвърнах.. и така около час .. на следващата вечер пак бяхме заедно.. беше повече от хубаво.. едва ме пусна да се прибера.. каза ми, че му харесвам адски много, но не можем да сме заедно защото е много добър приятел на брат ми и има приятелка.. не знам.. за мен това не са причини, защото ако наистина искаше да е с мен нямаше да му пука от нищо.. а ако наистина я обичаше оная нямаше дори да си помисли да ме целуне.. от първата ни вечер заедно аз не съм спряла да мисля за него.. сега си пишем смс-и.. каза ми, че ще излизаме пак, но не знам дали ще е както преди.. искам да съм с него.. как да постъпя.. да се отдръпна ли или да се боря за него ?!
Той е много долен ,а и ти не си по-добра,щом се натискаш с момче ,което си има приятелка![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Според мен...иска да има и двете ви.И щом те е целунал,пишете си смс-и,излизате на разходка...интересува се от тебе-определено те харесва,но не иска да загуби гаджето си..Не познавам момчето,също и момичето,с което е заедно,може би го е страх да не нарани момичето с което е заедно,затова продължава да е с нея...ПОПИТАЙ ГО УЧТИВО,ДАЛИ ИЗПИТВА НЕЩО КЪМ ТЕБ!
Колкото повече препятствия преодолее,толкова любовта става по- истинска и по- силна : )
Даже няма да ти чета темата, водя се от заглавието.
Има гадже => не пипаш, no touchy
на думи е много лесно.. привлича ме адски много :ХПървоначално написано от WaterLilly
Първоначално написано от DoYouLoveMe
просто ти се ебе!Нищо повече. :P :P :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Приласкай го още малко. После му постави ултиматум. Ако има нещо, то той непременно ще иска да се съберете. Ако ли не, то значи, че просто си е доставял разнообразие с теб.
Ако не я познаваш,не се брои за мръсотия. Ако ти прави кеф да излизаш с него и да се натискаш,прави го ... кво ти пука !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Нямаш принципи и морал.Ти сега правиш такива номера ама ако се съберете и той почне да ти изневерява съм сигурен ,че ще си безкрайно огорчена ,тъжна и т.н. .. Колкото и да те привлича винаги има начин да се контролираш![]()
Напротив!
Не може да си имаш гадже и в същото време да се натискаш с друга!А на теб къде ти е акъла,а?
Забранения плод е най-сладък!
Като знае,че ще му пуснеш,що да не те мине. *пуке*
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от LadyV
той е на ясно, че няма да му пусна![]()
Първоначално написано от DoYouLoveMe
![]()
![]()
я пак
![]()
![]()
![]()
това е достатъчно красноречиво.бях седнала и го дръпнах.. приклещих го плътно до мен,
е само го прегърнах.. хах да не съм му сабула гащитеПървоначално написано от LadyV
![]()
Така ако продължавате и до там ще стигнешПървоначално написано от DoYouLoveMe
![]()
Първоначално написано от BlueFace
не ! няма .. имам си ганици все пак ;>
Аууу , сакън ....
стига е.. на 15 съм все пак..
Много са ти .... А аз си мислех ,че на 15 трябва да имаш достатъчно акъл ,за да не правиш подобни неща ,но уви ,лъгал съм се жестоко ...![]()
+1 Но ако не се съберете предопреди приятелката му и то не от злоба и за отмъщение, но защото никое момиче не заслужава приятелят й да я лъжеПървоначално написано от babity
![]()
а ти какво щеше да направиш на мое място? щепе да се дръпнеш? съмнявам се![]()
Естествено ,че да .... И съм сигурен ,защото съм го правил.Аз си имам принципи и ги спазвамАко реша ,че искам да съм с това момиче първо ще се разделя с приятелката си и след това ще се натискам с нея. И съответно ако тя е тази с гаджето тя трябва да се раздели с приятеля си ,за да се натискаме или да се впуснем в по-сериозни неща...
Тези лъжи и изневери за мен са много долни ...А ти даже знаеш и съдействаш![]()
![]()
То си е твоя работа какво ще правиш ,но за мен не е правилно.
не съм казала, че е правилно.. просто той ми е тръпка от доста време..
Аз искрено ти пожелавам да изпаднеш в ситуацията на приятелката му
Хората ,които не могат да разберат ,защо това не трябва да се прави ,трябва да го изпитат на собствен гръб
![]()