- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- но той си има приятелка..
+ 1Първоначално написано от BlueFace
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Съгласна съм, Павка.Първоначално написано от BlueFace
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
и защо изкарвате мен виновна .. пфПървоначално написано от mrazqkindergarten
Първоначално написано от DoYouLoveMe
![]()
![]()
![]()
събуди се,че всички ти се смеят
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чакайте малко. Всички изядохте момичето. В случая тя е свободната и къде и кого ще закача за нея е без значение. Необвързана е. Този който допуска намесата и е младежа.
Ако го искаш го притисни. Ако е сериозен мъж очаквай да те отблъсне. Ако пък зареже приятелката си и тръгне с теб би ли му имала доверие? Може да го стори после и с теб.
ебати псевдо моралистите в тоя форум. 2-ма човека правят темата, пишат 20 поста с едни и същи изречения, ама то така, нали трябва да си наложим мнението.Това, че вашата ценностна система е друга, не значи, че всички други трябва да горят на клада. Вместо да се опитвате да наливате акъл на другите и да им натрапвате мнението си, можехте да постъпите цивилизовано, да напишете 2, най-много 3 поста и да спрете.
он: момчето си има приятелка от 2 години, въпреки че това с продължителността на връзките е доста относителна, като гледам връстниците си, ти толкова ли не можа да си намериш някой друг за това време?
Иначе той ви върти и двете, защото сте удобни. Няма нужда да казвам "недей, заради едното сексуално привличане да разваляш връзки", просто защото в случая т'ва не е връзка - от едната страна да се дава, а от другата само да се получава. прави, квото сметнеш за добре. щом хормоните ти определят животът ти, щом ти харесва да си втора цигулка, няма лошо.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
те не са заедно от 2 години.. просто преди пак имаше приятелка.. и няма да позволя да съм втора цигулка.. или нея или мен..
ако не я е зарязал,значи предпочита нея .. приеми го![]()
И аз мисля така, сори ако съм те обидила амаа..Първоначално написано от BlueFace
Човек, който си има гадже и се натиска с друга..![]()
И момиче, което се натиска със заето момче..
Сори ама е против принципите ми, не го възприемам.
Ха-ха съвсем не от злобаПървоначално написано от DevilWish
![]()
Не се меси във връзката им,колкото и фалшива да е тя.Момичето не е виновно,че е попаднало на такова момче.На теб не би трябвало да ти пука особено за нея,но погледнато от друга страна така нараняваш най-вече себе си.Дори в момента ти си обсебена от мисълта за него,а виждаш,че чисто и просто си ви използва,защото и двете му се връзвате.
Моето мнение е,че би било добре просто да го оставиш,защото дори и да се съберете той ще тръгне да ти върти същите номера...според мен само нерви ще ти довлече на главата.Но..решението си е изцяло твое.
Според мен момчето си е много право.. Няма да тръгне да разваля приятелството си с брат ти заради теб я! А и + това си има приятелка, на която явно държи(щом остава с нея). Сега се питаш как ще държи на нея след като те е целунал, нали? Еми това е просто временно увличане.. ако искаше да е с теб, до сега да го е направил :Р
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Или пък му е удобно да е с другата,защото му е сигурна,а тази да си я върти на пръста..Първоначално написано от tfoitakuchka
не бих казала,че е глупава,защото ако той му беше зор за гаджето му няаше да се занимава и с нея и да и казва,че я харесва адски много...момичето си е било свободно с чувства ъм това момче,ето тя сама казва,че се е опитвала да стои настрана,а той ако толкова много е държал на гаджето си въобще е могъл и да не излиза с нея ...била съм в такава ситуация знам за какво "иде реч",лошото е че накрая аз останах виновната ...но сега се радвам,че той е сам и нито е с мен ,нито пък със вече бившата му приятелка...Първоначално написано от BlueFace
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Тази история ми е съвсем позната.И аз си падах по момче,което си имаше приятелка.Според мен реакцията ти е нормална.
първо не се занимавай с тоя кретен.не те заслужава.
![]()
мечтата ти
WTF ! Поне да го беше написала като хоратаПървоначално написано от gabsit000
![]()
И да те питам какво е "умното" в това да се натискаш с момче ,което си има приятелка?
--------------------------------------------------------
Аз няколко пъти съм се занимавал със заето момичета и резултата е бил един и същ - задънена улица и много болка. Докато накрая не разбрах, че заета мацка не трябва да се пипа...и вече бягам като дявол от тамян. Но все пак в моите хипотези става дума за заети момичета, а в твоята - за заето момче, така че не знам, с такива не съм се занимавалАко приемем, че принципа е същия - ако в най-скоро време не зареже приятелката си и не тръгне с теб, просто не се занимавай, защото става един омагьосан кръг от който много трудно се излиза.
Напраши това което той очаква да направиш най малко .... вярно е твърдението по горе,че той иска да има и двете (:
емиии дръпни се няма кво да се бориш за него ... но щом е избрал и теб докато си има приятелка това същоо не е за подценяване ... (:
DoYouLoveMe - не им обръщай внимание на всички „морализатори“ тук - много е лесно на чужд гръб да се дават съвети колко е просто и естествено да направиш това, което е „правилно“.
Първо - убеди се, че за момчето ти не си просто някаква моментна тръпка. Въпросът, който трябва да е ясен, преди да решиш да се занимаваш с него, е доколко той държи на теб. От написаното досега оставам с впечатление, че той не е склонен да се раздели с приятелката си (добре е да разбереш точната причина за това - много хора проддържат връзките си „по инерция“ или защото не искат да наранят другия), затова ако би искала да имаш нещо с него - най-добре е да почакаш, докато получиш отговорите, които са ти необходими. Ако си твърде настоятелна - много е възможно и да го уплашиш - никой не обича да се чувства притиснат.
Второ - ако иска да бъде с теб, въобще няма значение дали има приятелка или не. Превъзхождаш ли я? Мислиш ли, че си по-подходяща за него? Покажи му го. Няма защо да упрекват теб, след като той не е щастлив във връзката си и показва признаци за това, като флиртува с теб. Ако ли е щастлив и въпреки всичко пак го прави - или е на принципа „всичко, което хвърчи, се яде“ (и едва ли си заслужава вниманието), или е комплексиран и се нуждае от множество доказателства, че е харесван (пак не е добър вариант за теб), а може и да е твърде нерешителен и в невъзможността си да избере някоя от двете ви, да не избира да загуби никоя (трети неблагоприятен случай).
Трето - аргументът „брат ти ми е приятел“ може да върви в детската градина - за да си служи с него или не е пораснал, или си търси причина да не можете да бъдете заедно, без да ти казва директно, че всъщност не иска. Мисля, че точно такъв е случаят - ако имаше по-сериозен интерес към теб, щеше да го прояви в някой момент по-рано, не са малко 2 години... В него случай няма какво да очакваш от него, той просто не иска да те нарани.
Запомни също така, че „правилно“ е оценка, която ти сама даваш на собствените си постъпки - ако ти се чувстваш добре с нещо, което си (или не си) направила, никой не може да ти държи сметка (разбира се, стига да не нарушаваш Закона) и огромна грешка е да плащаш данък „обществено мнение“.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
За такъв човек не те съветвам да се бориш.Не е свестен-сама можеш да се сетиш защо.