.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аз искрено ти пожелавам да изпаднеш в ситуацията на приятелката му Хората ,които не могат да разберат ,защо това не трябва да се прави ,трябва да го изпитат на собствен гръб
    + 1
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Аз искрено ти пожелавам да изпаднеш в ситуацията на приятелката му Хората ,които не могат да разберат ,защо това не трябва да се прави ,трябва да го изпитат на собствен гръб
    Съгласна съм, Павка.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Съгласна съм, Павка.
    и защо изкарвате мен виновна .. пф

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DoYouLoveMe
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Съгласна съм, Павка.
    и защо изкарвате мен виновна .. пф

събуди се,че всички ти се смеят
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Чакайте малко. Всички изядохте момичето. В случая тя е свободната и къде и кого ще закача за нея е без значение. Необвързана е. Този който допуска намесата и е младежа.

Ако го искаш го притисни. Ако е сериозен мъж очаквай да те отблъсне. Ако пък зареже приятелката си и тръгне с теб би ли му имала доверие? Може да го стори после и с теб.

ебати псевдо моралистите в тоя форум. 2-ма човека правят темата, пишат 20 поста с едни и същи изречения, ама то така, нали трябва да си наложим мнението. Това, че вашата ценностна система е друга, не значи, че всички други трябва да горят на клада. Вместо да се опитвате да наливате акъл на другите и да им натрапвате мнението си, можехте да постъпите цивилизовано, да напишете 2, най-много 3 поста и да спрете.

он: момчето си има приятелка от 2 години, въпреки че това с продължителността на връзките е доста относителна, като гледам връстниците си, ти толкова ли не можа да си намериш някой друг за това време?
    Иначе той ви върти и двете, защото сте удобни. Няма нужда да казвам "недей, заради едното сексуално привличане да разваляш връзки", просто защото в случая т'ва не е връзка - от едната страна да се дава, а от другата само да се получава. прави, квото сметнеш за добре. щом хормоните ти определят животът ти, щом ти харесва да си втора цигулка, няма лошо.

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ебати псевдо моралистите в тоя форум. 2-ма човека правят темата, пишат 20 поста с едни и същи изречения, ама то така, нали трябва да си наложим мнението. Това, че вашата ценностна система е друга, не значи, че всички други трябва да горят на клада. Вместо да се опитвате да наливате акъл на другите и да им натрапвате мнението си, можехте да постъпите цивилизовано, да напишете 2, най-много 3 поста и да спрете.

он: момчето си има приятелка от 2 години, въпреки че това с продължителността на връзките е доста относителна, като гледам връстниците си, ти толкова ли не можа да си намериш някой друг за това време?
    Иначе той ви върти и двете, защото сте удобни. Няма нужда да казвам "недей, заради едното сексуално привличане да разваляш връзки", просто защото в случая т'ва не е връзка - от едната страна да се дава, а от другата само да се получава. прави, квото сметнеш за добре. щом хормоните ти определят животът ти, щом ти харесва да си втора цигулка, няма лошо.

те не са заедно от 2 години.. просто преди пак имаше приятелка.. и няма да позволя да съм втора цигулка.. или нея или мен..

ако не я е зарязал,значи предпочита нея .. приеми го

Повече от фен
    Той е много долен ,а и ти не си по-добра,щом се натискаш с момче ,което си има приятелка
    И аз мисля така, сори ако съм те обидила амаа..
    Човек, който си има гадже и се натиска с друга..
    И момиче, което се натиска със заето момче..
    Сори ама е против принципите ми, не го възприемам.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    +1 Но ако не се съберете предопреди приятелката му и то не от злоба и за отмъщение, но защото никое момиче не заслужава приятелят й да я лъже
    Ха-ха съвсем не от злоба

Не се меси във връзката им,колкото и фалшива да е тя.Момичето не е виновно,че е попаднало на такова момче.На теб не би трябвало да ти пука особено за нея,но погледнато от друга страна така нараняваш най-вече себе си.Дори в момента ти си обсебена от мисълта за него,а виждаш,че чисто и просто си ви използва,защото и двете му се връзвате.
    Моето мнение е,че би било добре просто да го оставиш,защото дори и да се съберете той ще тръгне да ти върти същите номера...според мен само нерви ще ти довлече на главата.Но..решението си е изцяло твое.

Според мен момчето си е много право.. Няма да тръгне да разваля приятелството си с брат ти заради теб я! А и + това си има приятелка, на която явно държи(щом остава с нея). Сега се питаш как ще държи на нея след като те е целунал, нали? Еми това е просто временно увличане.. ако искаше да е с теб, до сега да го е направил :Р
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Цитирай Първоначално написано от tfoitakuchka
    Според мен момчето си е много право.. Няма да тръгне да разваля приятелството си с брат ти заради теб я! А и + това си има приятелка, на която явно държи(щом остава с нея). Сега се питаш как ще държи на нея след като те е целунал, нали? Еми това е просто временно увличане.. ако искаше да е с теб, до сега да го е направил :Р
    Или пък му е удобно да е с другата,защото му е сигурна,а тази да си я върти на пръста..

Супер фен Аватара на gabsit000
    Той е много долен ,а и ти не си по-добра,щом се натискаш с момче ,което си има приятелка
    не бих казала,че е глупава,защото ако той му беше зор за гаджето му няаше да се занимава и с нея и да и казва,че я харесва адски много...момичето си е било свободно с чувства ъм това момче,ето тя сама казва,че се е опитвала да стои настрана,а той ако толкова много е държал на гаджето си въобще е могъл и да не излиза с нея ...била съм в такава ситуация знам за какво "иде реч",лошото е че накрая аз останах виновната ...но сега се радвам,че той е сам и нито е с мен ,нито пък със вече бившата му приятелка...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Re: но той си има приятелка..

Тази история ми е съвсем позната. И аз си падах по момче,което си имаше приятелка.Според мен реакцията ти е нормална. първо не се занимавай с тоя кретен.не те заслужава.
    мечтата ти

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    не бих казала,че е глупава,защото ако той му беше зор за гаджето му няаше да се занимава и с нея и да и казва,че я харесва адски много...момичето си е било свободно с чувства ъм това момче,ето тя сама казва,че се е опитвала да стои настрана,а той ако толкова много е държал на гаджето си въобще е могъл и да не излиза с нея ...била съм в такава ситуация знам за какво "иде реч",лошото е че накрая аз останах виновната ...но сега се радвам,че той е сам и нито е с мен ,нито пък със вече бившата му приятелка...
    WTF ! Поне да го беше написала като хората
    И да те питам какво е "умното" в това да се натискаш с момче ,което си има приятелка?

--------------------------------------------------------

Аз няколко пъти съм се занимавал със заето момичета и резултата е бил един и същ - задънена улица и много болка. Докато накрая не разбрах, че заета мацка не трябва да се пипа...и вече бягам като дявол от тамян. Но все пак в моите хипотези става дума за заети момичета, а в твоята - за заето момче, така че не знам, с такива не съм се занимавал Ако приемем, че принципа е същия - ако в най-скоро време не зареже приятелката си и не тръгне с теб, просто не се занимавай, защото става един омагьосан кръг от който много трудно се излиза.

Напраши това което той очаква да направиш най малко .... вярно е твърдението по горе,че той иска да има и двете (:
    емиии дръпни се няма кво да се бориш за него ... но щом е избрал и теб докато си има приятелка това същоо не е за подценяване ... (:

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    DoYouLoveMe - не им обръщай внимание на всички „морализатори“ тук - много е лесно на чужд гръб да се дават съвети колко е просто и естествено да направиш това, което е „правилно“.

Първо - убеди се, че за момчето ти не си просто някаква моментна тръпка. Въпросът, който трябва да е ясен, преди да решиш да се занимаваш с него, е доколко той държи на теб. От написаното досега оставам с впечатление, че той не е склонен да се раздели с приятелката си (добре е да разбереш точната причина за това - много хора проддържат връзките си „по инерция“ или защото не искат да наранят другия), затова ако би искала да имаш нещо с него - най-добре е да почакаш, докато получиш отговорите, които са ти необходими. Ако си твърде настоятелна - много е възможно и да го уплашиш - никой не обича да се чувства притиснат.

Второ - ако иска да бъде с теб, въобще няма значение дали има приятелка или не. Превъзхождаш ли я? Мислиш ли, че си по-подходяща за него? Покажи му го. Няма защо да упрекват теб, след като той не е щастлив във връзката си и показва признаци за това, като флиртува с теб. Ако ли е щастлив и въпреки всичко пак го прави - или е на принципа „всичко, което хвърчи, се яде“ (и едва ли си заслужава вниманието), или е комплексиран и се нуждае от множество доказателства, че е харесван (пак не е добър вариант за теб), а може и да е твърде нерешителен и в невъзможността си да избере някоя от двете ви, да не избира да загуби никоя (трети неблагоприятен случай).

Трето - аргументът „брат ти ми е приятел“ може да върви в детската градина - за да си служи с него или не е пораснал, или си търси причина да не можете да бъдете заедно, без да ти казва директно, че всъщност не иска. Мисля, че точно такъв е случаят - ако имаше по-сериозен интерес към теб, щеше да го прояви в някой момент по-рано, не са малко 2 години... В него случай няма какво да очакваш от него, той просто не иска да те нарани.

Запомни също така, че „правилно“ е оценка, която ти сама даваш на собствените си постъпки - ако ти се чувстваш добре с нещо, което си (или не си) направила, никой не може да ти държи сметка (разбира се, стига да не нарушаваш Закона) и огромна грешка е да плащаш данък „обществено мнение“.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Мега фен Аватара на sasha_90
    За такъв човек не те съветвам да се бориш.Не е свестен-сама можеш да се сетиш защо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си