Преди 2 години харесвах едно момче.. обаче си имаше приятелка и реших да стоя на страна.. От един квартал сме.. лафихме си, писахме си.. Всичко беше идеално, но моите чувства все още не са избледнели.. преди седмица искаше да излезем.. излязохме.. само двамата.. [макар че пак има приятелка..] Разходихме се из гората.. беше много хубаво.. После си взехме бира.. аз изпих 1 и ми стана лигаво.. бях седнала и го дръпнах.. приклещих го плътно до мен, а после той ме целуна.. аз естествено му отвърнах.. и така около час .. на следващата вечер пак бяхме заедно.. беше повече от хубаво.. едва ме пусна да се прибера.. каза ми, че му харесвам адски много, но не можем да сме заедно защото е много добър приятел на брат ми и има приятелка.. не знам.. за мен това не са причини, защото ако наистина искаше да е с мен нямаше да му пука от нищо.. а ако наистина я обичаше оная нямаше дори да си помисли да ме целуне.. от първата ни вечер заедно аз не съм спряла да мисля за него.. сега си пишем смс-и.. каза ми, че ще излизаме пак, но не знам дали ще е както преди.. искам да съм с него.. как да постъпя.. да се отдръпна ли или да се боря за него ?!