.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен
    Град
    Варна

Какво положително ви е дала провалената любов?

Та темата е ясна.Какво положително ви е дала провалената любов?(за предпочитане е кратка история)
    Нека аз съм първи!
    Винаги съм се интересувал от автомобили и автомобилен спорт,но всичко бе до етапа...аматьор...След известни опити и провали с 2 момичета които харесвах се захванах сериозно с това!В момента съм на етапа "Професионален" фен...имам сглобени 2 градско-състезателни двигателя и един в "проект"...научих известно количество информация за двигателите с вътрешно горене,спирачки,окачване и шаси..настройка на състезателни автомобили...и прочие...също притежавам и известно количество авторски снимков и видео материал от родни шампионати и куп приятели намерени покрай това хоби...
    В заключение ще кажа радвам се,че точно тези 2 момичета ме отхвърлиха по този брутален начин! Нямаше да имам нищо без тези откази...в последсвтие си намерих и приятелка която ме подкрепя във всичко това и вече над 3 години съм дяволски щастлив!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Мега фен
    Град
    <3
    скучно
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Преди няколко години прекратих една връзка (първата ми връзка ) с едно момиче ,което ми беше първата и за сега единствена любов(това го осъзнах в последствие) ,заради хорското мнение (тогава бях 6ти клас ). Та всички тези грешки ,които допуснах с нея ми помогнаха да порасна ,да узрея и да не се превърна в поредния келеш Тя винаги ще си остане много специална за мен и единственото ,за което съжалявам , е ,че нямах шанс да разбера дали има бъдеще между нас

Все пак живота продължава ,не трябва живеем в миналото ,а в настоящето ,но да запазим хубавите моменти и поуките от всяка грешка ,която сме правили ,за да не я допускаме пак

--------------------------------------------------------

Научи ме да различавам идиотите само от пръв поглед.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

научи ме да не вярвам прекалено много на никого ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Даде ми свобода. Както и шанс да намеря човек, който да се сеща, че все пак съществувам...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на nymphadora
    Научи ме,че живота продължава въпреки всичко.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Даде ми свобода. Както и шанс да намеря човек, който да се сеща, че все пак съществувам...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Направи ме по-силна! И опознах себе си още повече...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Разбрах,че никога,ама никога не трябва да слагам напълно розовите очила,за да не се счупят изненадващо.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

отслабвала съм с 5 кила.

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Направи ме по-силна! И опознах себе си още повече...

Научи ме да не се доверявам на хората. Накара ме да вярвам в любовта. Научи ме да показвам чувствата си. Направи ме силна!
    Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]

Зайко []]]][]][] <3

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Опит. Научих се, че трябва да съм по-сериозен ако искам да заслужа отношението, което искам.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    един... аре ще си замълча
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами.. хмм.. благодарение на провалените връзки.. не са много, ама такъв ми е подхода.. явно е грешен, фактите са налице - винаги съм си бил сам как да е, благодарение на тия провалени неща си изградих едни силни приятелства.. по-скоро едно силно приятелство, другите ме зае*аха брутално хъхъхъ.. иначе разбрах какво искам от едно момиче, научих се на търпение... и натрупах малко или много опит..

Научи ме да бъда по-силна и разбрах, че въпреки всичко, животът продължава : ))

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Какво ми е дала провалената любов? Ми първоначално ми беше криво, но после му теглих една майна и сега се радвам, че съм сама, хубаво е. Зареди ме с нови сили и се научих да не се доверявам толкова сляпо
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Разбрах,че никога,ама никога не трябва да слагам напълно розовите очила,за да не се счупят изненадващо.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Разбрах,че не всичко зависи от мен..

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Хм.. накара ме да разбера,че не всичко зависи от мен,че не трябва да се доверявам на всекиго и ..може би че прекалено хубавото не е на хубаво!

Град
    София
    Даде ми опит и вече знам какво е болка.
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Marshall Mathers

Еми опит. Той е достатъчен. От там идват бъдещата сила, увереността... На мен ми даде да разбера, че колкото и хора да ти помагат да преодолееш нещо, ако не си помогнеш сам няма да се получи. И разбрах, че имам качествата да преодолея много неща, та дори и сама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си