- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДОКЪДЕ И КОЯ ИЗНЕВЯРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОСТЕНА?
Което ми напомня за това: "Trust is like a mirror. Once it's broken, you can never look at it the same."Първоначално написано от alex4et0y
Първоначално написано от BlueFace
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мога да простя изневяра,но нещо вече ще е безвъзвратно изгубено и няма да е същото...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Първоначално написано от silky92
If I played you like a toy?
Аз изневяра не бих простила никога. Колкото и да обичам, колкото и да ме боли.. не бих могла да целувам човека до мен и да го прегръщам като знам, че е бил с друга.. а най- тежко би ми било за ми казва, че ме обича. Изневярата е много грозно нещо! Не бих го направила, просто за мен любовта е да се отдадеш на един човек и да няма място за друг. Обичам приятеля си и не бих го наранила, знам, че и той не би ми изневерил. Но не бих могла да простя изневяра при нито едно положение.
Имало едно време..
Бих искала да мога да простя една изневяра, но мисля, че не бих успяла. Много злопаметен човек съм. Нещо подобно, като изневяра би ме наранило много. Би ми отнело много време и воля за да простя. Защото е лесно да кажа на думи прощавам ти, но трябва и наистина в ума ми да съм простила. Един ден, може би, бих преглътнала една изневяра, в зависимост от обстоятелствата. Склонна съм да простя изневяра за 1 нощ, но и той сам да ми признае, без да съм разбрала от другаде. Но доверието ми в този момент, ще е равно на 0, а за да го върне отново ще трябва много...
Бих простила целувка (само веднъж), но нещо по-сериозно едва ли. Това е на теория де, ще видим на практика (дано не се наложи).
Изневяра едвали бих простила ако държиш на един човек едва ли ще ти дойде на ум да направиш нещо,което ще го нарани![]()
ако ми изневери гаджето айде мани натискане и опипване ама стигнели се до с*** или ду*** 1во че оне ще е касметлия ако не го сбарам а за нея бобще ми е бедна фантазията такаче като заключение да кажа че ще изтарпя само до се***
+1111111 !!!Първоначално написано от BlueFace
![]()
Ами попринцип бих простила, но ако е за някой човек, когото много обичам, а той ме е наранил по този ужасен начин, не бих простила : ] ... между другото ... най-големият грях е да убиеш любовта у другия човек , а ако ми изневерят, точно това ще се случи : ]
Не мога да простя изневяра. За мен тя е израз на неуважение, унижение, липса на доверие и на честност. Не е просто целувка/секс, а нещо много повече. Ако му се случи, предпочитам да не знам. Вероятно при някои обстоятелства (деца, 25 години заедно, друга обвързаност) бих простила, но не бих забравила и вероятно не бих мога и физически да бъда с този човек повече. Общо взето сме се разбрали, че и за двама ни изневярата значи окончателен край, защото сексът за нас не е просто секс.
Още първата изневяра става непростима и по-важното не бих могла да я забравя.
Абсолютно всяка ... все пак ние сме хора не светци![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
В сегашната си връзка не бих могла да простя. Но като знам той колко презира изневярата не мисля че би бил способен на такова нещо. А ако все пак се случи значи всичко между нас е приключило от негова страна така че не би имало смисъл да продължаваме.
Първоначално написано от ShtrudeL
Точно!! Но когато простя не означава, че ще забравя. Напротив!! Ще го помня и ще го натяквам..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Аз ли само мисля, че да простиш означава, че после няма да натякваш, да си го връщаш, да триеш сол на главата, а просто ще обърнеш страницата...Да, може да не забравиш, но да казваш, че си простил, а да натякваш е.....лицемерно най-малкото. Прощаваш на думи, но не и наистина.Първоначално написано от BloomF
Първоначално написано от krem4et0
Изглежда не се изразих правилно или просто го разбирам по друг начин. Имах предвид, че ще преглътна това, което е станало, но при спречквания, определено това ще е първото нещо, с което ще се заяда /няма да му го повтарям всеки ден естествено/. И винаги ще си имам едно наум..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Прави разлика между това да простиш и да приемеш даден факт.Първоначално написано от BloomF
Прошката означава точно да преглътнеш, да забравиш и да не позволяваш това да стои между вас. Да простиш означава да намериш вътрешното спокойствие, с което да преживееш каквото се е случило.
Да приемеш нещо пък значи, че не си го простил, не си го преживял, но си склонен да живееш като се съобразяваш с него.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изневярата си е изневяра!! Не бих простила...
impossible is nothing!!
Където е текло пак ще тече...
За който не се е сетил: като изневери веднъж и му се прости - пак ще изневери...
Иначе бих простила ако е бил пиян,ако тя му се е натислака...
Ако един мъж изневери все едно да си отвори прозореца и да се изплюе навън, но ако една жена изневери все едно някой ти е отворил прозореца и ти се е изплюл в къщата![]()
Аз лично имам сериозна приятелка от почти 9 месеца, караме се от време на време, но до сега никой не е изневерил на другия така, че едва ли ще се случи и за напред.
![]()
Заврете се в нета от своя дом
Тва пък е супер тъпо извинение "Ама аз...ама..такова..бях пиян.."Първоначално написано от b3b3t0y
Като знае че прави глупости като пие ще се въздържа.
Пък тя каво му се е натискала какво? Той толкова ли не може да й каже да се разкара защото няма интерес?![]()
Бях пиян е най-тъпото оправдание... аз съм бил мъртво пиян и пак съм се контролирал... алкохола е просто тъпо извинение ...![]()
Заврете се в нета от своя дом