.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    "Ако ти изневери 1 път, значи ще ти изневери и втори".
    Което ми напомня за това: "Trust is like a mirror. Once it's broken, you can never look at it the same."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Изневяра не се прощава! Ако си го направил един път ,ще го направиш пак
    Рядкост са случаите ,в които един човек може наистина да се поучи от грешката си и да се промени.
    Така или иначе ,след като си изневерил е много трудно да си върнеш доверието на партньора и да му докажеш ,че може да ти вярва отново .Според мен изневярата е индикатор на провалена връзка ,но това е моето лично мнение
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Glamour92
    Мога да простя изневяра,но нещо вече ще е безвъзвратно изгубено и няма да е същото...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Рядкост са случаите ,в които един човек може наистина да се поучи от грешката си и да се промени.
    Така или иначе ,след като си изневерил е много трудно да си върнеш доверието на партньора и да му докажеш ,че може да ти вярва отново .Според мен изневярата е индикатор на провалена връзка ,но това е моето лично мнение
    Плюс липса на истински чувства.
    If I played you like a toy?

Аз изневяра не бих простила никога. Колкото и да обичам, колкото и да ме боли.. не бих могла да целувам човека до мен и да го прегръщам като знам, че е бил с друга.. а най- тежко би ми било за ми казва, че ме обича. Изневярата е много грозно нещо! Не бих го направила, просто за мен любовта е да се отдадеш на един човек и да няма място за друг. Обичам приятеля си и не бих го наранила, знам, че и той не би ми изневерил. Но не бих могла да простя изневяра при нито едно положение.
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Бих искала да мога да простя една изневяра, но мисля, че не бих успяла. Много злопаметен човек съм. Нещо подобно, като изневяра би ме наранило много. Би ми отнело много време и воля за да простя. Защото е лесно да кажа на думи прощавам ти, но трябва и наистина в ума ми да съм простила. Един ден, може би, бих преглътнала една изневяра, в зависимост от обстоятелствата. Склонна съм да простя изневяра за 1 нощ, но и той сам да ми признае, без да съм разбрала от другаде. Но доверието ми в този момент, ще е равно на 0, а за да го върне отново ще трябва много...

Повече от фен
    Бих простила целувка (само веднъж), но нещо по-сериозно едва ли. Това е на теория де, ще видим на практика (дано не се наложи).

Изневяра едвали бих простила ако държиш на един човек едва ли ще ти дойде на ум да направиш нещо,което ще го нарани

a

ако ми изневери гаджето айде мани натискане и опипване ама стигнели се до с*** или ду*** 1во че оне ще е касметлия ако не го сбарам а за нея бобще ми е бедна фантазията такаче като заключение да кажа че ще изтарпя само до се***

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    +1111111 !!!

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Всичко се прощава,но само по веднъж.
    и аз съм на този принцип, но стане ли пак,въобще няма и да се замислям

Ами попринцип бих простила, но ако е за някой човек, когото много обичам, а той ме е наранил по този ужасен начин, не бих простила : ] ... между другото ... най-големият грях е да убиеш любовта у другия човек , а ако ми изневерят, точно това ще се случи : ]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не мога да простя изневяра. За мен тя е израз на неуважение, унижение, липса на доверие и на честност. Не е просто целувка/секс, а нещо много повече. Ако му се случи, предпочитам да не знам. Вероятно при някои обстоятелства (деца, 25 години заедно, друга обвързаност) бих простила, но не бих забравила и вероятно не бих мога и физически да бъда с този човек повече. Общо взето сме се разбрали, че и за двама ни изневярата значи окончателен край, защото сексът за нас не е просто секс.

Още първата изневяра става непростима и по-важното не бих могла да я забравя.

Абсолютно всяка ... все пак ние сме хора не светци

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    В сегашната си връзка не бих могла да простя. Но като знам той колко презира изневярата не мисля че би бил способен на такова нещо. А ако все пак се случи значи всичко между нас е приключило от негова страна така че не би имало смисъл да продължаваме.

Точно!! Но когато простя не означава, че ще забравя. Напротив!! Ще го помня и ще го натяквам..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от BloomF

Точно!! Но когато простя не означава, че ще забравя. Напротив!! Ще го помня и ще го натяквам..
    Аз ли само мисля, че да простиш означава, че после няма да натякваш, да си го връщаш, да триеш сол на главата, а просто ще обърнеш страницата...Да, може да не забравиш, но да казваш, че си простил, а да натякваш е.....лицемерно най-малкото. Прощаваш на думи, но не и наистина.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Аз ли само мисля, че да простиш означава, че после няма да натякваш, да си го връщаш, да триеш сол на главата, а просто ще обърнеш страницата...Да, може да не забравиш, но да казваш, че си простил, а да натякваш е.....лицемерно най-малкото. Прощаваш на думи, но не и наистина.

Изглежда не се изразих правилно или просто го разбирам по друг начин. Имах предвид, че ще преглътна това, което е станало, но при спречквания, определено това ще е първото нещо, с което ще се заяда /няма да му го повтарям всеки ден естествено/. И винаги ще си имам едно наум..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Изглежда не се изразих правилно или просто го разбирам по друг начин. Имах предвид, че ще преглътна това, което е станало, но при спречквания, определено това ще е първото нещо, с което ще се заяда /няма да му го повтарям всеки ден естествено/. И винаги ще си имам едно наум..
    Прави разлика между това да простиш и да приемеш даден факт.
    Прошката означава точно да преглътнеш, да забравиш и да не позволяваш това да стои между вас. Да простиш означава да намериш вътрешното спокойствие, с което да преживееш каквото се е случило.
    Да приемеш нещо пък значи, че не си го простил, не си го преживял, но си склонен да живееш като се съобразяваш с него.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Свищов
    LadyDi, точно това имах предвид и аз!

Изневярата си е изневяра!! Не бих простила...
    impossible is nothing!!

Където е текло пак ще тече...
    За който не се е сетил: като изневери веднъж и му се прости - пак ще изневери...
    Иначе бих простила ако е бил пиян,ако тя му се е натислака...

Град
    Нови пазар
    Ако един мъж изневери все едно да си отвори прозореца и да се изплюе навън, но ако една жена изневери все едно някой ти е отворил прозореца и ти се е изплюл в къщата Аз лично имам сериозна приятелка от почти 9 месеца, караме се от време на време, но до сега никой не е изневерил на другия така, че едва ли ще се случи и за напред.
    Заврете се в нета от своя дом

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Където е текло пак ще тече...
    За който не се е сетил: като изневери веднъж и му се прости - пак ще изневери...
    Иначе бих простила ако е бил пиян,ако тя му се е натислака...
    Тва пък е супер тъпо извинение "Ама аз...ама..такова..бях пиян.." Като знае че прави глупости като пие ще се въздържа.
    Пък тя каво му се е натискала какво? Той толкова ли не може да й каже да се разкара защото няма интерес?

Град
    Нови пазар
    Бях пиян е най-тъпото оправдание... аз съм бил мъртво пиян и пак съм се контролирал... алкохола е просто тъпо извинение ...
    Заврете се в нета от своя дом

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си