.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Пловдив

Достатъчно ли е?

Такам,разделих се миналата седмица с приятеля ми обаче адски много ми липсва и мисля да си го върна.Утре ще ходя в Асеновград(мой е от там,аз съм от Пловдив) и е ясно за всички какво ще правим.Обаче искам да е перфектно.Лакирах се в любимото му червено,избрала съм си бельо,записвам в момента диск с хубава музика..какво да направя още?Искам всичко да е идеално

Град
    Пловдив
    пишете,че след малко си лягам

Град
    Sофiiя City xD
    enough . .

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Как мина ?

.. ии защо си мислиш, че с единия секс ще го върнеш?!
    И дори да се получи .. заслужава ли си да бъдеш с такъв човек?! ..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще цитирам омразната ми Кари от "Секса и града" - "секса с бивш си е секс с бивш". Дори и да е най-хубави секс, който сте правили ако имате конфликти той няма да ги реши. Играл съм го тоя филм. Чукахме си се така , докато всеки от нас не разбра че само си губим времето. Нито се събирахме нито пък бяхме свободни за да си намерим нещо по-добро.

Повече от фен
    А защо трябва ние да ти казваме как да си върнеш гаджето..... не че нещо, но си е твое и ти би трябвало да знаеш най-добре.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Мисля,че е достатъчно,но със секс едва ли ще стане...(от личен опит ти го казвам,въпреки че моята цел не беше да си го върна с това,а малко по-различна ;д ) ...Все пак късмет..

Град
    ДжойнтЛенД
    викни някой да ти напраи една шпакла
    One 4 the money , two 4 the show

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Дано успееш да си го върнеш с това ти го познаваш по-добре от нас и знаеш ,какво му харесва.Пиши как мина.

Град
    Пловдив
    в крайна сметка решихме да бъдем секс приятелчета знам,че ще омръзне след време,но засега ни устройва

Град
    София

м лично аз не мога да бъда "секс-приятелка" с човека когото обичам но фактически не мога да съм с него а само за едното спане.. Иначе може да се позабавлявате.. Е да , едва ли ще помогне да се съберете , но пък знаеш ли..

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    в крайна сметка решихме да бъдем секс приятелчета знам,че ще омръзне след време,но засега ни устройва
    много ме кефиш ей

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ей тони , недей да постъпваш така глупаво..
    умно момиче си недей да правиш тая грешка
    това е все пак е човека , с който си била и , с който сте се обичали (може би и още се обичате)
    бори се , не се отказвай така лесно и не се задоволявай с малкто
    успех

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    София
    Съгласявайки се на секс приятелство тя вече достатъяно се унизява. Това си е чисто и просто "за секс ставаш но за жена до мен не". Глупаво е

Град
    Пловдив
    ^ с разликата,че аз го предложиш без той да ме кара или нещо такова.идеята беше,че той иска да е с мен (не само за секса),но адски много се караме.аз искам да прекарвам време с него и засега това е варианта,колкото и да е глупаво.в един момент ще си припомни колко ни беше хубаво заедно и ще се съберем,сигурна съм.той не се държи хладно,не е все едно съм непозната,беше си като нормално виждане,дори си казахме,че се обичаме.
    не мисля,че съм унизена,по-скоро намерих златната среда в нашата връзка.

ПС:не знам дали е нужно да споменавам,но в края на този месец трябваше да станем на година и половина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си