- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обаркана сам.Да се отдам ли?
Здравейте теенове!Искам да ви помоля за савет!Имам си сериозен приятел които обичам но имам и нещо като любовникТова момче което ми е като любовник ме харесва и на мен не ми е безразличен и се виждаме и се чуваме но има момент в който нещата отиват кам по сериозно.Той желае да спим както и аз но не сам сигорна дали да го направя?Хубаво ми е с него мн добре си прекарвам и нз какво да правя?С приятелят ми пак ми е хубаво но има нещо което ми липсва а др момче ми го дава.Какво да правя?Да се отдам ли?
![]()
![]()
Първо се научи да пишеш![]()
След това може да престанеш с кифленските истории и курвенските изпълнения![]()
--------------------------------------------------------
Ти си като едно малко сополиво лапе в сладкарница !
Наредени тортите от хубави по-хубави, но ти не знаеш коя е най-вкусна, искаш да кусаш от всички !
>> А ааа аз като твой приятел в сладкарничката ще ти кажа, че винаги ще има по-хубава от твоята тортичка, но това не значи, че си направила лош избор :]
- Сещаш ли се за какво говоря ?
Е, като нещо ти липсва що седиш с него???Само да го разиграваш и да си имаш двама.Но явно не знаеш какво искаш и дори и да го оставиш, пак няма да си щастлива.
Парво мн добре сам написала всичко!Разбирам те да.Благодаря!Ще опитам от тортичката![]()
>> После кажи дали е по-вкусна от преднатаПървоначално написано от Dobromira
![]()
Я пусни и на двамката. После си намери и още един та да станат 3-ма за късмет. Ей от малки се учите на курволяк.
Ще те опиша с две думи: Тъпа путка![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от Dobromira
![]()
![]()
![]()
Защо се хващате в сериозни връзки, като очите ви още шарят?
Първо, можеш да спиш с когото си поискаш, когато си поискаш и колкото си искаш. Просто не казвай "имам си сериозен приятел", защото самото значение на тези няколко думи означава, че трябва да си отдадена на него. Ти явно не си готова да се обвържеш с някого, щом дори ти е минало през главата да си отвориш краката за друг.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
да, наистина е много добреПървоначално написано от Dobromira
![]()
Първо се научи да пишеш
След това може да престанеш с кифленските истории и курвенските изпълнения![]()
+1![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
+++Първоначално написано от LadyDi
all day... all night... what the fuck?!
"Осигори" се с презерватив, пък си чупи главата. Ти решаваш. Другите те обидиха достатъчно.
следователно:ясно ми става колко обичаш своя сериозен приятел..никак!
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Oh, God...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
+1 \Първоначално написано от koalka
/ .. лапешки истории
"Имам си сериозен приятел които обичам но имам и нещо като любовник" .. и смееш да твърдиш, че обичаш приятеля си ?!![]()
иииииххх много ги мразя тея к*рвалъци
![]()
![]()