.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: CAE

CAE

Вероятно вече е имало такава тема,но нека я актуализираме.Аз ще се явявам на CAE за втори път след като миналата година не ми достигна един процент да г овзема-59% имах.Който ще се явява и тези които са се явили да споделят,каквото има е на сърце и уста :Д

г

Мн съм добър на reading и на use if english ама като ида там и се осирам,винаги така става

Голям фен

Re: г

Цитирай Първоначално написано от dogtag
    Мн съм добър на reading и на use if english ама като ида там и се осирам,винаги така става
    Ами, ти значи си добър във всичко : ) ! Аз ще се явявам на FCE тази година и ще видим какво ще стане ; ) . UoE яко ми куца, ама може да ми се усмихне късмета .

Късмет, дано да го вземеш този път, след изпита кажи как си се представил, а после кажи и резултатите

f

Мерси за пожеланията,ще видим дали ще съобщя резултатите .Абсурд ще е ако не го взема,от 2ри клас го уча усилено тоя зик направо ми е писнал.УСпех ти пожелавам и на теб

Мега фен Аватара на Chacho
    Между другото, на доста места просто "Взет" не ти върши работа, а трябва да е с "A". Имам CAE с "В" и само събира прах.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

s

И това е вярно,за съжаление,като знам колко усилия влагам в тоя изпит и накрая да не послужи никъде,ужас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си