.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Аз пък съм за.Няма смисъл да ходиш с някой и да се чустваш като в затвор (аз поне така се чуствам понякога)
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Аз пък съм за.Няма смисъл да ходиш с някой и да се чустваш като в затвор (аз поне така се чуствам понякога)
    А значи има смисъл да ходиш с някой и да си даваш тялото (или каквото е там) на друг? Да е твой, ама да чука чужди путки?

Боже, какви изкривени представи.

Ходиш с някого, за да си негов, за да му даваш целия си свят, за да се обичате, за да бъдете само 2мата, да бъдете в мислите един на друг, да се отдавате един на друг и още куп неща, които са си само и единствено за вас 2мата.

Всякакви други изчанчени неща, не са връзка за мен.

^ идеалистка си и вижданията ми са 1 към 1 с твоите, но и другите си имат разбиранията.

дали защото не могат да водят всеотдайна връзка или поради нещо друго...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    ^ идеалистка си и вижданията ми са 1 към 1 с твоите, но и другите си имат разбиранията.

дали защото не могат да водят всеотдайна връзка или поради нещо друго...
    Може би и им се струва трудно и прекалено ангажиращо да се отдадат само на един човек. Не знам, странно е да мислиш така.
    Да допуснеш като възможност отворената връзка O.K., ама да мислиш че именно това е истинска връзка вече не го разбирам.

ми повечето хора не го искат, защото се изискват много усилия и т.н., а мързелът - физически, емоционален или мисловен, е доста разпространен. важното е да намериш човек, който да отговаря на твоето виждане

къде са сега 'големите' пораснали батковци и каки с назидателен тон още нещо да кажат, бтв? жаден съм да попия техните менторски словоизлияния.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Или наистина повечето тука сте малки, или сте много тесногръди...Какво лошо да знаеш че си с някой просто ей така без да влагаш нищо и въпреки това да си имаш абсолютната свобода да се сваляш с която/когото искаш без да трябва да се съобразяваш с този "някой/някоя" ?И по - важното една такава връзка е много по - разнообразна и интересна отколкото стереотипните "Ние се обичаме - щастливи сме" Абсолютно съм "За".
    Е добре .. ако си с някой "просто ей така" .. не виждам смисъл изобщо да си с него. И .. ЗАЩО ще си с него ако ще се държиш така все едно го няма ? Не виждам логика.
    Има си една доста егоистична логика всъщност като се замисли човек.
    "Предпочитам да съм свободен/свободна, но не и самотен/самотна. Ще се държа като свободен/свободна, но ако хептен остана на сухо ще знам че все пак имам някакъв временен измислен заместител за да не съм самотен/самотна."

П.П. 19-20 годишните започнаха да обясняват как 24-25 годишните били малки защото не приемали отворената връзка.Може пък просто да сме много дърти

Сигурно сме тесногръди. Нека съм тесногръд за такива работи. Аз искам ако ще е гадже да е гадже, ако ще е любов да е любов, а не някоя с която да си уплътняваме свободното време когато ни е скучно. Ами ако на мен ми е скучно пък на нея не и е и и се занимава в тоя момент с други? Ами ако пък на нея и е скучно пък на мен не ми е и ми се занимава в този момент с други? Какво правим тогава. Че това в такъв случаи връзка ли е. Или виждаш я че се целува с някой и и викаш: "Зарежи го тоя са ми е кеф ела да се понацелуваме малко пък после се занимавай пак с него".

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Или наистина повечето тука сте малки, или сте много тесногръди...Какво лошо да знаеш че си с някой просто ей така без да влагаш нищо и въпреки това да си имаш абсолютната свобода да се сваляш с която/когото искаш без да трябва да се съобразяваш с този "някой/някоя" ?И по - важното една такава връзка е много по - разнообразна и интересна отколкото стереотипните "Ние се обичаме - щастливи сме" Абсолютно съм "За".
    Е добре .. ако си с някой "просто ей така" .. не виждам смисъл изобщо да си с него. И .. ЗАЩО ще си с него ако ще се държиш така все едно го няма ? Не виждам логика.
    Има си една доста егоистична логика всъщност като се замисли човек.
    "Предпочитам да съм свободен/свободна, но не и самотен/самотна. Ще се държа като свободен/свободна, но ако хептен остана на сухо ще знам че все пак имам някакъв временен измислен заместител за да не съм самотен/самотна."

Това не е връзка. Това е някаква пародия вече. Колкото ей тей да не е без хич. Не, мерси.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ми повечето хора не го искат, защото се изискват много усилия и т.н., а мързелът - физически, емоционален или мисловен, е доста разпространен. важното е да намериш човек, който да отговаря на твоето виждане

къде са сега 'големите' пораснали батковци и каки с назидателен тон още нещо да кажат, бтв? жаден съм да попия техните менторски словоизлияния.
    Мисля, че съм го намерила. Дано и ти го намериш.

Дразня се, че по-нагоре даже започнаха да убеждават защо отворената връзка е по-добрата алтернатива. Чудя се ако това мислене не се промени, като дойде време за семейство пак ли така на отворена връзка ще го карат.

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Против!
    Ако не можеш да разнообразиш сексуалния си живот с половинката си и не знаете как да си прекарате времето заедно, то въобще не трябва да сте заедно. Тези "отворени" връзки са едно от най-тъпите неща за които съм чувала.
    Не виждам нищо нормално в това, гаджето ти да се чука с друг и ти да нямаш нищо против. Това е извратено.
    Подкрепям..до къде стигнахме,че и изневерите да са позволени според мен т`ва не е връзка,а взаимно използване

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DeathRogue
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Против!
    Ако не можеш да разнообразиш сексуалния си живот с половинката си и не знаете как да си прекарате времето заедно, то въобще не трябва да сте заедно. Тези "отворени" връзки са едно от най-тъпите неща за които съм чувала.
    Не виждам нищо нормално в това, гаджето ти да се чука с друг и ти да нямаш нищо против. Това е извратено.
    Подкрепям..до къде стигнахме,че и изневерите да са позволени според мен т`ва не е връзка,а взаимно използване
    +1 И според мен е така.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Никога, подчертавам НИКОГА не съм се чувствала в затвор във връзката си. Даже смятам, че прекалено малко време прекарваме заедно, че все ни ни стигат миговете един с друг. Любовта ме е приковала с невидими окови, но аз доброволно и съзнателно съм си ги сложила. За мен не съществува друг мъж, нямам интерес към никой, обичам половинката си с цялото си същество (и тялом и духом) и знам, че ми се отвръща със същото.

BlindedAngel, не ти знам изкривената представа за щастие, но аз съм щастлива с една "затворена" връзка. И не само на думи. Чувствам обич, стабилност, уважение, чувствам пълнота и завършеност. И това не са само думи. Да, връзката не се изчерпва само със секс, но част от връзката умира, когато тялото ти/му е принадлежало другиго. Аз лично го приемам като измяна, предателство и неуважение, като унижение ако щеш. Кой иска доброволно да се унижава? Не, не приемам отворените връзки. Приемам положението, в което той идва и ми казва - "не съм щастлив с теб". Дори приемам да изневери, ама достатъчно умно, за да не разбера никога, защото ако знам, че друга го е докосвала, че е целувал друга, че е бил в друга жена ще ми стане отвратителен и гнусен. Може ако имаме деца и 20 години брак да простя, но не бих забравила болката, унижението и предателството.

А вие ми говорите не само да го приема, но и да дам позволението си едва ли не да съм смазана и унизена...
    Иначе тук имаше едно много хубаво мнение важното е да намериш човек, който да отговаря на твоето виждане Smile
    . Това си е много вярно, защото ако не съм със същия тип човек, няма как да се получи. За него изневярата значи същото, както и за мен. Дори мисля, че я възприема още по-крайно. Ако той я приема лековерно,а аз се тормозя съм обречена на самота и страдание.

Много трудно е да поддържаш страстта, пламъка и емоцията дори и след 5-6 години. След 25-26 сигурно ще е невъзможно направо. Но сексът не е единственият двигател на връзките, не е единствената причина поради която хората се обичат или са заедно. Слава Богу за сега единственият ми проблем със секса е, че все не стига. Става все по-хубаво и все по-задоволяващ и за двама ни, но замре ли страстта се надявам, че другите неща, спомогнали ни да запазим връзката си ще надделят и ще са причина да се разбираме и уважаваме (това го разбирай като да не си изневеряваме). На тези ми години съм решила, че това е човекът, с който искам да остарея, че ще е баща на децата ми, че ще е моят спътник. Идеалистично или не искам за него да съм първата, единствената и последната жена в живота му. За себе си си пожелавам той да си остане първият, единственият и последният ми мъж. Аз разлика между секс и любов не правя. Сексът за мен е следствие от любовта. Само в тази посока движа нещата.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Против. За мен една отворена връзка просто не е връзка. Абсолютно безмислено е да казваш че си с някого при положение че правиш секс с други и не ти пука къде и с кого е партньора ти.
    Ако обичаш човека с който си то ти не се чувстваш затворен, окован и каквото друго там си мислите. Ти ИСКАШ да си само с него. ИСКАШ да прекарвате цялото си време заедно. ИСКАШ да споделято всичко само един с друг. Като ти се иска да спиш с други и се чувстваш като затворник значи че не си с подходящия човек. И само между другото аз не бих живяла с човек с който сме "само съквартиранти" независимо колко години сме заедно и колко деца имаме. Ако родителите са нещастни то и децата им не могат да бъдат щастливи в подобно "семейство". Знам го от опит.

абсолютно против.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Цитирай Първоначално написано от Vanish
    абсолютно против.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Абсолютно против съм,за мен това е нещо напълно непонятно.Мисля,че биха го направили хора,които не държат на човека до себе си,глупаво е да казваш,че било заради разнообразие,щом съм с дадения човек съм само с него,по-добре без него-вместо това,то дори и връзка не можеш да го наречеш,по-скоро някаква свободия на двама души,които им е все едно какво прави половинката им,човек,който обича не мисля,че би позволил това

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Против!
    Само при мисълта, че през свободното си време момчето ми ще прегръща, целува и спи с други... се отвръщавам. Нямам намерение да го деля с никого.

ПРОТИВ !!! Мисълта,че някой друг,по някакъв начин претежава "МОЕТО" е ужасна
    Marshall Mathers

Мега фен Аватара на babity

Добре, а ако наистина имаш такава всеотдайна връзка, то не си ли зависим? Може и аз да бъркам понятията, но при много силно обвързване винаги единият остава "отгоре", а другият е зависим. Ти можеш ли при наличие на супер силна връзка да си разделяш чувствата и емоциите от лични интерес (много грубо казано).

Не се опитвам да ти налагам нищо, нито споря с теб. Просто ми е интересно да разбера какво мислиш по този въпрос.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от babity

Добре, а ако наистина имаш такава всеотдайна връзка, то не си ли зависим? Може и аз да бъркам понятията, но при много силно обвързване винаги единият остава "отгоре", а другият е зависим. Ти можеш ли при наличие на супер силна връзка да си разделяш чувствата и емоциите от лични интерес (много грубо казано).

Не се опитвам да ти налагам нищо, нито споря с теб. Просто ми е интересно да разбера какво мислиш по този въпрос.
    Какво имаш предвид под "зависим"? Ако и двамата си имат хобита, приятели, свобода да бъдат себе си то тогава какъв е проблема? Аз не бих искала партньора ми да е зависим от мен нито пък аз от него. Ние сме заедно защото така искаме а не защото имаме НУЖДА един от друг. Естествено налага се да се правят компромиси но само ако не нарушават собствените ти убеждения и личното ти щастие. В една хармонична връзка не би трябвало единия да е "отгоре" а другия да се оставя да го тъпчат.

Цитирай Първоначално написано от wwe11
    Аз не знам изобщо, как може това да го броят за връзка ? Тва са си чисти курве*ски номера
    Нямам какво да допълна.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

самият факт, че си влюбен в някого, те прави зависим. идеята е да си сложиш границата на зависимост и другият да я толерира, както и ти неговата. кофти е, когато единият винаги се влачи след другия, защото бариерите им са различно сложени.

всеотдайност към половинката не означава тотално отрязване на социални контакти с други хора - били те приятели или някакви странични. не би трябвало и да означава, защото тогава идва моментът с решетките и чувството за затворник, а то не води до добри неща. никога.

аз съм човек на емоциите и като цяло трудно ги контролирам. личен интерес спрямо?

Град
    Пловдив
    за
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на babity
    Ами, не знам. Идеята ми не беше за тотално скъсване на социални контакти с всички... Както и да е. Сигурна съм, че проблема си е в мен и вероятно аз недооценявам нещата, но на този етап не се чувствам сигурна в когото и да било за да призная зависимост от него, т.е. не е само, че не познавам точния човек, но ми се струва нередно като цяло. Да се оттадеш на сляпо (малко или много си е на сляпо), а хората сме гнусни и коварни твари... доста безрасъдно е.

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    А значи има смисъл да ходиш с някой и да си даваш тялото (или каквото е там) на друг? Да е твой, ама да чука чужди п****?

Боже, какви изкривени представи.

Ходиш с някого, за да си негов, за да му даваш целия си свят, за да се обичате, за да бъдете само 2мата, да бъдете в мислите един на друг, да се отдавате един на друг и още куп неща, които са си само и единствено за вас 2мата.

Всякакви други изчанчени неща, не са връзка за мен.
    Ако срещна мъжа на живота ми много ясно ,че не бих го делила с никой.Но иначе ако е някой,с който така или иначе вероятността да се получи нещо е малка или всичко е по-скоро секс защо да не ???
    I can't stop myself from loving you <3

Против, че то това връзка ли е . . смятайй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си