.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 138
    Против тва не е връзка..
    Целувай мрака... : ))

DIO R.I.P. ..... (bow)

Голям фен Аватара на playhard1
    ем връзка си е. Просто не ти пука толкова за другия.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    за съм, по-добре така, отколкото двама души само да се нараняват,пък и аз понякога се чувствам задушена и имам нужда от свободата си.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Определено съм против...Съгласна съм с това,че такава връзка...не е връзка...Всеки си решава как да живее живота си...Но не виждам смисъл в такива отношения..Тъпо е да си с някой,само защото не искаш да си сам...По този начин ти използваш човека до себе си...Само защото те е страх или заради други причини...А най-лошото е,че го караш да вярва че е някой...Караш го да мисли,че в него си открил нещо а всъщност "чувствата" ти са само на думи......а той е никой..В една връзка,не трябва да има задушаване и ограничаване на това с кого можеш да излизаш(мисълта ми е за приятели,познати и т.н.т.а не за някой с който да се сваляш)

Град
    Roma, Italia
    Против - това не е никаква връзка.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Paradise
    Преди 2 години бях твърдо Против. Сега вече не знам. Мисля, че преди всичко човек трябва да не се чувтства ограничен, да знае, че може да си прави, каквото си иска. Мога да ви кажа, че ако даваш свобода и не описваш някакви граници около половинката, има огромни шансове дори да не и мине през ума да се възползва от дадената свобода.

против...за какво ти е връзка иначе

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    От една страна съм за до толкова колкото докато намера момичето подходящо за мен и след като я намеря вече не. До тука без изневери и т.н!!!!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ммм зависи за каква връзка по-точно става въпрос и колко всъщност им пука на хората един за друг.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Повече от фен
    Против мн ясно ( :

Град
    На третия етаж
    С две ръце и два крака ПРОТИВ!!! Това не е връзка и е отвратително
    Двама души ако се обичат истински не биха си и помисляли за такова нещо!
    Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!

Голям фен Аватара на gret4ety
    ЗА Това мене ме втрещява да съм с един човек толкова дълго време и да не мога да погледна друг

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Аз съм ЗА !
    Според мен една "затворена" връзка, особено в тая възраст, е доста ограничаваща.. Ако аз съм с един човек, дори да обичам един човек, и случайно се случи да харесам някой друг трябва да подтисна желанието си само защото съм вързана за някой, това е ужасно.. Според мен отворените връзки са много по-сполучливи, не само защото няма скандали заради други, а и защото идва момент в който осъзнаваш, че искаш да си само с този човек и тогава "затворената" ви връзка би била по-прекрасна..
    Не знам дали го обясних..

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Аз съм ЗА !
    Според мен една "затворена" връзка, особено в тая възраст, е доста ограничаваща.. Ако аз съм с един човек, дори да обичам един човек, и случайно се случи да харесам някой друг трябва да подтисна желанието си само защото съм вързана за някой, това е ужасно.. Според мен отворените връзки са много по-сполучливи, не само защото няма скандали заради други, а и защото идва момент в който осъзнаваш, че искаш да си само с този човек и тогава "затворената" ви връзка би била по-прекрасна..
    Не знам дали го обясних..
    Сега без да се извинявам, ще изкоментирам, че според мен ако не си от леките, клониш към леките момичета, които толкова ги сърби между краката, че не могат да издържат с един и за няколко дни. Ако си до 18 годишна възраст ти е простено това мислене, ако си над, обаче, и вече имаш що-горе някакъв опит, това потвърждава наклонности към лек сексуален живот, щом си толкова "ЗА" този тип връзки. Това, обаче, си е моето мнение, ако питаш обаче повечето момчета, ще ти кажат "Евала, ела да отпразнуваме отворената ти дупка, опс.. връзка още тази вечер". Коментарът ми звучи доста нападателно и порицателно, ама не мога да се въздържа, то освен, че пише, че си "ЗА !", пък после и коментар отдолу.
    За протокола - аз съм против отворените връзки.
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Linns, ако си обвързана и имаш чувства към друг, редното е да не си затворена във връзката, а да я прекратиш. А и за какво затворничество става въпрос? Да не ви слагат веригите? Аз не се чувствам затворена, ограничавана и спирана от каквото и да е (без естествено интимности с други мъже). Ограничението ми го слагат моите чувства, а някакво споразумение между нас.

Град
    Милано
    Над 18 съм и определено не съм леко момиче, нито пък клоня към тях.. Не ме познавам за да ми даваш определения, но всеки си има мнение.. Отворената връзка няма нищо общо със "сърбеж между краката", защото явно има с кой да го правиш щом все пак имаш няква връзка.. Аз съм "за", защото мразя да ме ограничават и никъде в пост-а си не съм писала за секс ако не забеляза.. така че дръж извратеното си подсъзнание далеч от мненията ми.. :]]

krem4et0, никъде не съм говорила за затворничество.. ;]
    И не казвам, че трябва да се чувстваш ограничен, защото и без да го усещаш си.. "до края на живота си само с един", каква скука.. и не става въпрос за секс..

Супер фен Аватара на storex
    Е, добре, не си писала за секс...
    Тогава според теб при колко % от отворените връзки има изневяра и при колко няма такава? А и щом не става дума за секс в твоя случай, за какво става въпрос - да разнообразиш връзката си, вечеряйки и целувайки се с приятеля на твоя приятел ли?
    Допълнение - нямам цел да те изкарвам такава, каквато не си, но съгласи се, че щом човек участва в отворена връзка и му е позволено да прави секс с други, много по-голям е шанса да го направи и това да му стане навик и с течение на времето да се "олекоти", ако не си е бил такъв по природа.
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Град
    Милано
    Аз го приемам за нещо съвсем елементарно..
    Обичам приятеля си примерно, но се запознавам с някой който харесвам.. В една затворена връзка трябва да стъпчам това, че го харесвам и да отмина.. Ще кажеш, че щом обичам приятеля си не би било проблем, но все пак има малък тормоз.. Ако не си го изпитал едва ли ще схванеш за кво говоря.. Докато в една отворена връзка мога да се целувам с тоя човек без да ми тежи после на съвестта, защото не е изневяра.. Говоря за тази възраст.. Вече като стана на 24-25 и нагоре едва ли ще мисля така, не знам.. Но за момента ми е тормоз това да тъпчам моментните си желания заради някой друг, който със сигурност не е "мъжа/любовта на живота ми" .. Когато се разделим след някой месец ще ме е яд, че съм си затворила очите за изживяване което съм искала..
    Както казах не би разбрал за какво говоря ако не си го изпитал..

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Твърдо ЗА, няма нищо по-хубаво от приятели които правят секс,както пишеше в една мъдра книга .Сериозната връзка ,по начина по които повечето хора писали в темата я виждат е абсолютно неразбираема за мен.Въпреки че не я осъждам аз не мога да проумея защо хората сами се подлагат на този тормоз,да не излизаш без да се обадиш на гаджето,да не говориш с момчета/момичета повече от 2 минути и прочие списъка е безкраен.Явно на хората им харесва да ревнуват и да бъдат ревнувани.
    Addicted to Addictions

^ Че ти можеш да ревнуваш и да си ревнуван и без да си обвързан с някого официално(да имате връзка де факто).
    Обвързването с някого не значи тормоз/затвор/край на живота и младостта. Добре, че родителите ми не са мислели като теб навремето, иначе нямаше да ме има.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Че ти можеш да ревнуваш и да си ревнуван и без да си обвързан с някого официално(да имате връзка де факто).
    Обвързването с някого не значи тормоз/затвор/край на живота и младостта. Добре, че родителите ми не са мислели като теб навремето, иначе нямаше да ме има.
    За последното мисля че не можеш да си сигурна

А да ревнуваш някого без да имате връзка не е ли глупаво ?
    в смисъл за какво да го ревнуваш като "официално" нямате отношения?
    Addicted to Addictions

^ Глупаво е, ама е факт, че някои хора се привързват след време към човекът, с когото правят секс(а в тинейджърска възраст повечето), изпадат в едни филми и почват да проявяват собственически чувства към нещо, което не притежават.

бтв момиче си, нали?

Мне ,мъжко съм,а аватара е биричка щото я обичам повече от всичко

Това за привързването е вярно,в тинейджърска възраст се привързват адски и без секс ,камо ли с него.Сериозните връзки не са за всеки,за себе си съм преценил че няма смисъл да си давам зор за нещо ,което просто не ми идва от вътре.
    Addicted to Addictions

все си мислех, че момиче стои отсреща. живяла съм в заблуда явно.

иначе може и така да е до мига, в който срещнеш някоя приятна девойка и решиш, че ти харесва да оглупяваш по нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си