.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 138
    Повече от фен Аватара на BgHtH
    Труден въпрос,последните 5 месеца и аз се мятам между 2те крайности,един отговор май няма.Обаче аз си намерих на кого да задам въпроса който ми се върти из главата откакто се регистрирах.
    Тука само моралисти и примерни ли влизат или са всички са с някъкви виртуални маски и се мъчат да си докарат толкова непорочен образ?
    Второто ми е по-невероятно , 'щото немога да проумея за кво му е на някой да се прави на нещо което не е в форум където никой не го познава.
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ще помоля BgHtH и mArMaLaDkA да ограничат излишните коментари в темата и да общуват на ЛС. Писането не по темата не се толерира и е наказуем!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Отворената връзка за мен НЕ е никаква любов между двама души.
    Тя просто е едно съгласие за временно взаимно използване на другият до по-добри времена.

Това е моето мнение по въпроса.

И тези, които толкова твърдо стоят ЗА отворената връзка. Ами сигурно е много хубаво да се върнем към животинското...кой с който падне, но нали се сещате че при животните любов няма...или поне не е доказано да има. Представяте ли си ако стане така че вие се влюбите в някой от другите си партньори или той/тя се влюби във вас. Какво става после? Разбира се...мазало става. И евентуално толкова хубавата ви и неограничаваща връзка отива на кино официално или неофициално.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    krem4et0, никъде не съм говорила за затворничество.. ;]
    И не казвам, че трябва да се чувстваш ограничен, защото и без да го усещаш си.. "до края на живота си само с един", каква скука.. и не става въпрос за секс..
    Кое ми е ограничението? Че не се целувам и натискам с всеки, който ми хареса визуално ли? И преди да имам връзка не съм го правила, защото АЗ така съм преценила. 6-та година сме заедно и не, не ми е скучно. Разбира се, че не може винаги да се забавлявате и има известна рутина, но не и скука в нашите взаимоотношения. Буцата в корема си я усещам при всяка целувка, щастлива и нетърпелива съм да го видя, хубаво ми е просто да съм неговата половинка. Вече го казах, че оковите на любовта са тези, които те държат, а не наличието на някакво обещание. АЗ не искам да съм с друг, АЗ не искам да докосвам и целувам друг, АЗ не желая друг мъж. Искам го на 100%, искам и аз да се раздам на 100%. Това е връзката - да се отдадете едни на друг - тяло, душа, сърце, време, внимание...Не мога дори да си представя да целуна друг, не мога дори да асимилирам идеята, че някога ще правя секс с друг. Не го искам, не ми е нужно, за да съм щастлива и да съм доволна от живота. Защото аз мога да ти го кажа с ръка на сърцето, че никога през живота си не съм била толкова щастлива, както сега, че не помня да съм била истински щастлива преди да го срещна и че от ден на ден всичко между нас става по-силно, истинско и искрено. С него съм от 19 годишна и не съм му изневерявала, слагала съм си сама бариерата, дори и когато нещата между нас не са били много добре и вървежни. Просто съм такава, когато съм с някого - с него съм на 100%.

Супер фен Аватара на storex
    Аз го приемам за нещо съвсем елементарно..
    Обичам приятеля си примерно, но се запознавам с някой който харесвам.. В една затворена връзка трябва да стъпчам това, че го харесвам и да отмина.. Ще кажеш, че щом обичам приятеля си не би било проблем, но все пак има малък тормоз.. Ако не си го изпитал едва ли ще схванеш за кво говоря.. Докато в една отворена връзка мога да се целувам с тоя човек без да ми тежи после на съвестта, защото не е изневяра.. Говоря за тази възраст.. Вече като стана на 24-25 и нагоре едва ли ще мисля така, не знам.. Но за момента ми е тормоз това да тъпчам моментните си желания заради някой друг, който със сигурност не е "мъжа/любовта на живота ми" .. Когато се разделим след някой месец ще ме е яд, че съм си затворила очите за изживяване което съм искала..
    Както казах не би разбрал за какво говоря ако не си го изпитал..
    На 24-25 може наистина да мислиш различно, но аз си мисля, че ще е в малко по-различна посока... Ако сега си мислиш, че да се целуваш с други не е никакъв проблем, то на 24-25 сигурно ще си мислиш, че да правиш секс не е никакъв проблем, а на 40 - да гледаш вкъщи децата си от друг, че какъв е проблема, той твоя е отворен и ще те разбере
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Повече от фен Аватара на razores
    Тея са ненормални...

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    krem4et0, никъде не съм говорила за затворничество.. ;]
    И не казвам, че трябва да се чувстваш ограничен, защото и без да го усещаш си.. "до края на живота си само с един", каква скука.. и не става въпрос за секс..
    Кое ми е ограничението? Че не се целувам и натискам с всеки, който ми хареса визуално ли? И преди да имам връзка не съм го правила, защото АЗ така съм преценила. 6-та година сме заедно и не, не ми е скучно. Разбира се, че не може винаги да се забавлявате и има известна рутина, но не и скука в нашите взаимоотношения. Буцата в корема си я усещам при всяка целувка, щастлива и нетърпелива съм да го видя, хубаво ми е просто да съм неговата половинка. Вече го казах, че оковите на любовта са тези, които те държат, а не наличието на някакво обещание. АЗ не искам да съм с друг, АЗ не искам да докосвам и целувам друг, АЗ не желая друг мъж. Искам го на 100%, искам и аз да се раздам на 100%. Това е връзката - да се отдадете едни на друг - тяло, душа, сърце, време, внимание...Не мога дори да си представя да целуна друг, не мога дори да асимилирам идеята, че някога ще правя секс с друг. Не го искам, не ми е нужно, за да съм щастлива и да съм доволна от живота. Защото аз мога да ти го кажа с ръка на сърцето, че никога през живота си не съм била толкова щастлива, както сега, че не помня да съм била истински щастлива преди да го срещна и че от ден на ден всичко между нас става по-силно, истинско и искрено. С него съм от 19 годишна и не съм му изневерявала, слагала съм си сама бариерата, дори и когато нещата между нас не са били много добре и вървежни. Просто съм такава, когато съм с някого - с него съм на 100%.
    Както казах отворената връзка я приемам само в началото, не може да продължи 6 години.. Говоря за връзка в която все още няма чувства и т.н. Още в първия си пост казах, че в един момент осъзнаваш, че не искаш да си с никой друг..

storex, въобще няма да коментирам написаното от теб, поради простата причина, че въобще не вникваш в думите ми, а си просто си навиваш своето.. Като повтаряш едно и също няма да ми промениш мнението.. Аз така разбирам нещата, ти по друг начин.. Само н виждам защо винаги се връщаш към секса, аз никъде не съм говорила за секс .. :]]

Разни хора, разни идеали..

Град
    Свищов
    Но знаеш ли първите 1-2 седмици или месеца, дали тази връзка ще продължи още 1 ден или още 10 години? Защото аз не знаех. И ако изначално приемете, че хойкането (да не казвам кръшкане, защото не говорим за секс, въпреки че точно това се има предвид под отворена връзка) е нормално, то след 5-10 години същите двама души дали ще решат, че е ненормално? Бих поспорила кога по-точно е по-нормално да има връзката отворен характер - дали в началото, когато сте влюбени, хвърчите от щастие и не виждат никой друг, или след 20-30 години, когато знаете до болка каква ще е следващата реакция на половинката.

Може би трябва и да дефинираме понятието връзка. Това, което ти описваш, не се покрива с моята представа за връзка (разбирай свързаност по някакъв начин).

Супер фен Аватара на storex
    Окей, Linns, приключваме със спора, това си е твоята връзка и твоето решение.
    П.С. Надявам се, че не съм те обидил с нещо, или ако е така, се извинявам
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Всеки сам решава каква да е връзката му. Отворена, затворена, ако двама души се чувстват добре заедно, не виждам проблем.
    Имам приятел, който 2 години беше в отворена връзка. И да, колкото и невероятно да ви се струва - и двамата се обичаха. Просто бяха от полигамния тип и правеха секс и с други. Но вечер и двамата бяха заедно и нито един не е лишавал официалния си партньор нито от секс, нито от внимание.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Против!
    Само при мисълта, че през свободното си време момчето ми ще прегръща, целува и спи с други... се отвръщавам. Нямам намерение да го деля с никого.
    1+
    ПРОТИВ! ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Но знаеш ли първите 1-2 седмици или месеца, дали тази връзка ще продължи още 1 ден или още 10 години? Защото аз не знаех. И ако изначално приемете, че хойкането (да не казвам кръшкане, защото не говорим за секс, въпреки че точно това се има предвид под отворена връзка) е нормално, то след 5-10 години същите двама души дали ще решат, че е ненормално? Бих поспорила кога по-точно е по-нормално да има връзката отворен характер - дали в началото, когато сте влюбени, хвърчите от щастие и не виждат никой друг, или след 20-30 години, когато знаете до болка каква ще е следващата реакция на половинката.

Може би трябва и да дефинираме понятието връзка. Това, което ти описваш, не се покрива с моята представа за връзка (разбирай свързаност по някакъв начин).
    Спора ни загуби смисъл още в началото, защото имаме различни представи за всичко и ако тръгнем да дефинираме всяко нещо ще се отклоним от темата.. Ти явно имаш връзка която градиш от много време, на различни възрасти сме и в различни етапи от живота си, не мисля, че ти можеш да разбереш това което разбирам аз за отворената връзка, както аз не мога да разбера какво може да му е интересното на 6 години с един единствен човек.. Ще дойде време и ще го разбера вероятно, но засега нямам такива желания и цели.. Аз разбирам нещата така, до преди година вероятно бих се изсмяла в лицето на този който тръгне да ми обяснява колко по-добре е една отворена връзка отколкото нормалните връзки и т.н... Да, но сега не е така и си е лично мое решение поради простата причина, че сега не му е времето да се ограничавам. За теб връзката може да не е ограничаване, но за мен е.. Затова наистина няма какво повече да задълбочаваме..

storex, с нищо не си ме обидил..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    против
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Затворена връзка не значи окови, и ИМА доверие в затворените връзки много ясно. Окей живейте си с отворените връзки, защото иначе може "да си пропуснете момента с някой друг" , само че много малко истински неща останаха на тоя свят и ако не може да ги разграничите, много зле. Имам предвид, когато си с човека, с който искаш да си, тва че не си се изчукал с еди си кой няма да има никакво значение, никаква стойност, защото 1 целувка с човека който обичаш, ще е значи много повече от 2 часа секс с някой си.
    Безсмислено е просто, ако искаш да се чукаш наред, ми прави си го сам за какво трябва да се "обвързваш"?
    Проблема е, че хората вече не влагат никакъв смисъл в нещата, и за това сме свидетели на какви ли не парадокси.
    И мислите крайно, затворената връзка задушавала, ограничавала незнам си кво, глупости, толерантните хора ще намерят баланса, няма да сложат граници, или поне не прекалено затегнати, то пак е глупост тва чувство за притежание според мен, но именно доверието те кара да знаеш че ти и да не го вържеш тоя човек, той няма да избяга от теб или ако има нещо ще дойде и ще ти го каже. А не вашата криворазбрана толерантност, ние сме се разбрали да си се чукаме с други, ама иначе се обичаме, няма проблеми.

Град
    Варна
    не мисля,че има някакъв смисъл от тази връзка,защото щом даваш на приятеля/приятелката си да бъде и с други освен с теб,не мисля че има някакви силни чувства,а просто едно привличане и в момента,когато заповаш да изпитваш някакви чувства искаш тази отворена връзка да приключи и да се превърне в истинска,но примерно партньора ти е свикнал на този принцип и няма да може лесно да се откаже от тази свобода,щото е много тъпо известно време да ти е позволено да имаш и други и изведнъж трябва да забравиш всичко...
    незнам,аз поне така мисля
    Kristiyana

Повече от фен Аватара на BgHtH
    BladeOfMySoul свят широк,хора всякакви.Съдиш нещо което не разбираш и което няма и как да разбереш,просто защото имаш съвсем друг начин на мислене.Не го казвам с лошо,просто правиш доста генерални изказвания.Истинските неща за теб може да са пълни глупости за мен ,както и обратното разбира се.
    Мислех да ти отговоря по-обстоино но нито ще те убедя в нещо ,нито пък целта на дискусията е да се убеждаваме.
    Addicted to Addictions

Ами ако можеш и имаш желание на ЛС убеди ме, не оставай с впечтление че съм затворена за други мнения, просто леко се подразних, но едва ли ще отречеш, че ценностите се губят.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Всеки сам решава каква да е връзката му. Отворена, затворена, ако двама души се чувстват добре заедно, не виждам проблем.
    Принципно да, но не и за моята връзка не си давам момчето

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Варна
    Отворена връзка хмммм Наистина смисъла се губи тогама, то не е връзка ами временно ходене с един после с друг. Според мен прахосване на времето, по-принцип момчетата сигурно ще са по щастливи в една такава връзка Но момичетата, ако държите на приятеля си, няма да му кажете хайде излизай и с други ..

Общо взето отворената връзка си е пълна измислици, и в крайна сметка или момчето или момичето почва да се дразни от факта, че се виждаш с други ...

Град
    Свищов
    Linns, ти на колко години си? Защото аз започнах своята връзка на 19 (предполагам и ти си долу-горе на тези години) и дори и тогава не съм имала твоето мислене и мнение.

Това, което може да държи хората задно 6 или 26 години заедно е любовта/обичта, страстта, приятелството, компромисът, разбирателството, комуникацията...Хубаво ви е заедно и искате да сте заедно. Прави ви щастливи. И най-хубавото е, че ви става още по-добре и още по-готино от ден на ден. Нямаме си по-близък човек от другия. За това и не искаш другия да си мисли за 3-ти или да е с него. Любов, ревност, ако щеш и чувство за собственост. Защото аз ти казвам, че преди 3 години щях да съм по-склонна да приема, че може да има забежки навън, докато сега на нивото, което сме постигнали на нашите взаимоотношения, изобщо не бих могла да го приема и разбера.

Както и да е. Явно не си обичала истински, дълбоко, искрено и себеотрицателно, за да ме разбереш....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз се смятам за широкоскроена, но не чак до толкова
    Такова нещо не мога да приема. За мен любовта е свято чувство между двама човека и други не са необходими. Да не говорим, че понякога съм доста ревнива и може да откача само от мисълта, че приятелят ми е с друга... Твърдо против
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Милано
    krem4et0
    Напълно разбирам за какво говориш.. Затова казах че до преди година и аз бих мислила същото.. Давах живота си. макар че все още е така, за едно момче около 8 години.. Наистина знам какво е и след всичко което съм преживяла не мисля, че в следващите няколко години бих искала пак да съм вързана.. Не знам как да ти го обясня, опитай се да разбереш след като съм прекарала teen годините си само с един, сега нямам ли право да съм свободна и да си правя каквото си искам.. Може да е една година, може да са две, но засега просто не желая.. Иначе разбирам това което ми казваш и искам да го изпитам отново някой ден, защото е наистина прекрасно.. Но не е момента.. :]]

Град
    ForSaken city (:
    Твърдо ПРОТИВ ! След като той си е мой.. значи си е мой!

Момче и водка НЕ деля! [тва го измислих една леко подпийнала вечер ама.. ]

Супер фен Аватара на kindergarden
    ее по-готино е
    friends with benefits
    Обаче ако наистина харесвам някое момче съм твърдо против отворените връзки...никакъв шанс

Мега фен Аватара на mynichka
    Против отворените връзки съм. Не знам дали съм консервативна или каквато и да е, но съм твърде против отворените връзки. За да бъда с даден човек аз изпитвам нещо към него и няма да ми стане никак приятно да го видя с друго момиче. А и аз самата не бих направила такова нещо- да съм с някого и да се занимавам и с други, просто защото си нямам друга работа..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си